Ronaldo odds – Hvilken klubb går han til i 2023?

Odds på Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo ble nylig den første spilleren noensinne som har scoret i 5 forskjellige VM-sluttspill. Det gjorde han som arbeidsledig. Den mestscorende landslagsspillere gjennom tidene står nemlig uten en klubb etter at han fikk sparken hos Manchester United i november. Spekulasjonene om veien videre raser, og du finner nå Ronaldo odds på hvor han spiller sin klubbfotball i 2023 hos bettingsider på nettet.

Bettingselskaper med odds på Cristiano Ronaldo sin neste klubb

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
500 NOK

ComeOn!-butikk

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Rabona casino
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
NordicBet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Ronaldo ferdig i Manchester United

Cristiano Ronaldos comeback i Manchester United gikk ikke som noen av partene hadde håpet. Gullgutten som forlot Old Trafford som Ballon d’Or-vinner, med 3 Premier League titler, en FA-Cup og to Ligacuper, samt en Champions League tittel i kofferten, i 2009 vendte tilbake fra opphold i Real Madrid og Juventus i 2021.

Forventningene stod i taket. Selveste Sir Alex hadde trådt inn og avverget en overgang til den forhatte byrivalen city i siste liten. I trenerstolen satt Ronaldos venn og tidligere lagkamerat, Ole Gunnar Solskjær. Etter seriesølv sesongen i forveien var håpet at den hjemvendte helten skulle hjelpe laget ta det neste steget. Så skjedde ikke.

Sviktende sportslige resultater

Selv om Ronaldo i kjent stil hamret inn mål, 18 i serien og 24 til sammen, sviktet laget totalt. Mens det sesongen i forveien hadde blitt 73 seriemål på United sank dette til 57 med den portugisiske målmaskinen i rekkene. Solskjær fikk sparken i november 2021. Vikaren som tok over, Ralf Rangnick, fikk slettes sving på sakene.

Da ny hovedtreneren, Erik Ten Hag, ble hentet fra Ajax sommeren 2022 satte han i gang med å oppgradere stallen. Han introduserte også en ny spillestil. Fokus skulle nå være på høyt press, og å vinne ballen nært motstanderens mål. Ikke noe som passer for Ronaldo.

Konflikt med ny trener

Det brygget opp til konflikt mellom legendespiller og nytrener helt fra begynnelsen. De første sprekkene kom til syne da Ronaldo demonstrativt forlot stadion etter å ha blitt byttet ut i en treningskamp mot Rayo Vallecano før sesongen.

Etter mye benkesliting og få mål når han slapp til, stakk han igjen av fra stadion etter å ha nektet å komme inn som innbytter i en seriekamp mot Tottenham. Dette ble ansett som nok et alvorlig disiplinærbrudd, og varslet i bunn og grunn slutten på visa.

Den uunngåelige avskjeden

Det som fikk det hele til å koke over, var et intervju med den britiske journalisten Piers Morgan, publisert i november. Der fyrte Ronaldo løs fra hofta. Han sa blant annet rett ut at han ikke hadde respekt for hovedtrener, Ten Hag. I fotballens verden er det det samme som å be om avskjedigelse.

Den 22. november kom beskjeden fra høyeste hold: Ronaldos kontrakt var terminert med øyeblikkelig virkning. Det var et utfall både spiller og klubb kunne se seg fornøyde med. Manchester United kan nå bygge videre med spillere som passer med den nye spillestilen, mens Ronaldo kan fortsette siste kapittel av din fenomenale karriere en annen plass. Men hvor?

Tippe på Ronaldo sin neste klubb

Du finner Ronaldo odds på hvor han spiller sin klubbfotball i 2023 hos de store bookmakerne på nettet. Dette er et nisjeobjekt, så du bør holde deg til de bettingsidene som varter opp med de mest rikholdige oddsmenyene.

For å tippe på Ronaldos videre karrierevalg, må du ha en aktiv konto hos en bookmaker som har objektet på menyen.

Det ordner du slik:

  1. Registrer deg som spiller vi selskapets nettside
  2. Overfør penger å tippe med
  3. Åpne fotballmenyen, og finn frem til «Spesialspill», e.l.
  4. Åpne odds på Ronaldos neste klubb
  5. Klikk på klubben hvor du tror han havner
  6. Fastsett innsats, og klikk «Fullfør spill», e.l.

Veien videre for Ronaldo - Våre spådommer

La oss nå ta en titt på de forskjellige klubbene oddssetterne anser som de mest sannsynlige destinasjonene for Cristiano Ronaldo i 2023. Vi inkluderer vår vurdering av hver av mulighetene.

Chelsea

Chelseas fargerike amerikanske eier, Todd Boehly, skal ha forsøkt å hente Ronaldo sommeren 2022. Den gang la daværende trener, Thomas Tuchel, ned veto. Han har siden fått sparken.

Boehly er besatt av å by på glamour og underholdning, og sterkt inspirert av showbiz-aspektet i amerikansk idrett. Å hente verdens mest berømte idrettsutøver vil utvilsomt friste.

Den nye treneren, Graham Potter, har ikke nødvendigvis autoritet nok til å nekte. Både vi og oddssetterne er enige om at dette er det mest sannsynlige neste steget for Ronaldo. At vi også tipper det vil ende med fiasko, for både spiller, trener og klubbeier, blir så sin sak.

Sporting CP

Å vende hjem til klubben hvor det hele startet må vel friste for Ronaldo. Det som taler imot er økonomi. Sporting har ikke penger i klubbkassen til å engang betale en brøkdel av det Ronaldo er vant med.

Selv om klubbens inntekter nok vil eksplodere med en sånn publikumsmagnet på laget, vil det ikke være nok. Dermed avhenger denne muligheten av at spilleren selv har nok hjemlengsel til å spille mer eller mindre gratis i Lisboa.

Det anser vi faktisk som godt mulig. Ronaldo er bevisst verdien av å bygge seg et sterkest mulig ettermæle – noe comeback i Sporting ville bidra voldsomt til. Helt klart den mest verdige måten å avslutte karrieren på.

En klubb i Saudi Arabia

Rapporter insisterer på at Ronaldo takket nei til et monster-tilbud for å spille i Saudi Arabia da han i stedet vendte tilbake til United. Samme tilbud skal ha vært på bordet også i fjor sommer. Igjen takket Ronaldo nei. Han mente han ennå hadde noe å gi på det høyeste sportslige nivået i Europa.

Ser han det ennå slik? Hvis ikke, er Saudi Arabia nok plassen hvor de største pengene er å hente. Visstnok er det snakk om 3 milliarder kr 2-års innsats.

Til gjengjeld vil en slik overgang mer eller mindre være å legge opp, og en innrømmelse fra Ronaldos side om at han ikke lenger holder mål som spiller. Vi tviler på om egoet synes noe sånt er verdt skarve 3 mrd.

En klubb i MLS

Også klubber i den nordamerikanske serien skal ha vurdert Ronaldo. Selv om lagene i MLS ikke lenger er så ivrige på å hente inn avdankede storspillere fra Europa, er Ronaldo noe eget. Han vil kunne heve profilen på hele ligaen på en måte andre spillere bare kan drømme om.

Lønna blir ikke like høy som i Saudi Arabia, men til gjengjeld vil det være ekstremt mye penger å hente på markedsføring, i sponsorinntekter og lignende hvis han oppnår stjernestatus også i USA. Vi anser dette som en høyst realistisk mulighet.

Newcastle United

Grunnen til at Newcastle nevnes som en mulig destinasjon for Ronaldo er at klubben eies av Saudi Arabia, og dermed har ubegrensede midler å ta av. Men det virker ikke som om strategien til de nye eierne er å øse ut penger på å hente de størst mulige navnene.

Så langt har de bygget jevnt og trutt, og betydelig nivåheving siden de nye eierne tok over har vel så mye med dyktig jobb fra hovedtrener, Howe, å gjøre som nye spillerkjøp. Dette tror vi ikke et sekund på at kommer til å skje.

Bayern München

Bayern München har flere ganger kommentert Ronaldos tilgjengelighet offentlig. Hver gang har det vært for å benekte at de er interessert ei å hente han. Men i fotballens verden kan det fort være et spill, og del av noe slags forhandlinger i kulissene.

Logikken er at Bayern nylig mistet sin beste spiss noensinne, Robert Lewandowski, og ikke har en åpenbar arvtager i rekkene. Kanskje Ronaldo kunne være løsningen på kort sikt? Hverken lagets spillestil eller klubbens måte å drive på synes å peke mot at det kommer til å skje. Ikke aktuelt, spør du oss.

Real Madrid

Også en retur til Real har blitt nevnt. Nå som Karim Benzema, som overtok som klubbens målgarantist da Ronaldo forlot i 2018, er skadet er det vel de som tror at Ronaldo kan hyres inn som en slags vikar.

Det tror ikke vi kommer til å skje. Real Madrid har et så velfungerende lag for tiden at å hente inn Ronaldo kan risikere å forstyrre balansen. Dessuten forventes Benzema å være klar igjen når Champions League starter igjen på nyåret.

Napoli

Napoli har også vært nevnt gjentatte ganger som en mulig Ronaldo-destinasjon. Vi ser ikke logikken i den overhodet. Klubben er inne i en helt fantastisk formkurve. Napoli leder Serie-A ganske suverent, og herjet i gruppen sin i Champions League. Målene flommer inn. Hvorfor de skulle ha bruk for Ronaldo skjønner ikke vi.

En klubb i Qatar

Qatar har øst ut penger for å arrangere fotball-VM. Landet har også brukt store penger på å hente høyprofilerte spillere og trenere til sine hjemlige klubblag i senere tid. Hvorfor ikke satse på Ronaldo også?

Denne appellerer nok minst av alt for spilleren selv. Lønna blir sikkert astronomisk, men det sportslige nivået er enda lavere enn i Saudi Arabia. Og er ikke Qatars fotballprosjekt avsluttet nå som VM er over?

PSG

Hvem kan vel motstå tanken på å se Ronaldo avslutte karrieren i tospann med sine gamle Ballon d’Or-rival Lionel Messi? PSG har utvilsomt pengene som skal til, men har de lyst?

Klubben har forsøkt å satse mer langsiktig for å oppnå målet om å vinne Champions League. Å føye Ronaldo til en angrepsrekke som allerede inneholder aldrende megastjerner som Messi og Neymar synes ikke som et steg i riktig retning. Vi tipper spilleren selv svært gjerne ville takket ja, og avviser ikke helt muligheten for at dette kan skje.

Publisert: 25/11/2022 · Sist oppdatert: 25/11/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.