Tippe på været på helligdager og flaggdager

Tippe på været på helligdager og flaggdager

Vi nordmenn er veldig opptatte av været. Det er kanskje ikke så rart siden vi bor i et land der været skifter raskt. Mange mener mye om været, men visste du at det også er mulig å tippe på været? En perfekt mulighet for deg som tror du kan spå været bedre enn meteorologene. Mange bettingselskaper lar deg nemlig tippe på været på helligdager og flaggdager.

I denne artikkelen ser vi nærmere på hva du kan tippe på, og hvordan du gjør det.

Du kan tippe på været hos bettingselskapene nedenfor:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
iBet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Hvilke dager kan du tippe på været?

Få ting er vel mer irriterende enn når meteorologene bommer på været. Nordmenn er langt over gjennomsnittlig opptatte av været, og Yr er en av våre mest brukte apper.

Ikke en ferie går forbi uten skriverier i mediene om været, og om hvordan meteorologene gang på gang spår feil.

Men tror du at du klarer å spå været bedre enn meteorologene? I så fall har du muligheten til å tjene penger på dine spådommer.

Det er alltid digg å vite hvordan været kommer til å bli, men ekstra viktig er det nok å ha kontroll på været i ferier og på dager man har fri.

Bettingselskapene har selvfølgelig kastet seg på trenden med å tippe hvordan været blir, og her er det helligdager og flaggdager som står i fokus. Stadig flere bettingsider lar deg nemlig tippe på været på helligdager og flaggdager, altså dagene som gjerne står markert med en annen farge i kalenderen din.

Ønsker du å tippe på været har du altså mange muligheter til å tjene en ekstra slant.

Typiske tippeobjekter på været kan være:

  • Blir det sol på 17. mai?
  • Får vi en hvit jul i år?
  • Hvordan blir været første og andre påskedag?
  • Blir det regn på bursdagen til kong Harald?
  • Kommer solen til å skinne på frigjøringsdagen?

Mulighetene er mange, og hos bookmakerne som lar deg tippe på været på helligdager og flaggdager får du en fin oversikt over hva du kan tippe på.

Hvordan tipper du på været?

Dersom du ønsker å tippe på været på helligdager og flaggdager så er det ganske enkelt å komme i gang. Alt du trenger å gjøre er å finne en bettingside som tilbyr tipping på været. Det blir stadig flere av disse, og vi anbefaler særlig de store og kjente bookmakerne som fokuserer på norske spillere.

Når du har registrert deg hos en bookmaker som tilbyr tipping på været, så må du sette inn penger. Dette kan du gjøre med Visa/Mastercard eller ved å bruke en e-wallet som for eksempel MuchBetter. Hvilke e-wallets som tilbys varierer fra bettingside til bettingside.

Med penger på bettingkontoen er det bare å begynne å satse penger på hvordan været blir på utvalgte helligdager og flaggdager.

Oversikten hos bookmakerne er god, og du kan spille singelspill eller flere spill på samme tippekupong.

Hvorfor ikke kombinere et spill på om det blir hvit jul i Oslo med et spill på hvilken by som får den varmeste julaften?

Oddsen som tilbys er basert på sannsynligheten for at det aktuelle utfallet skal skje. Du vil altså få høyere odds på sol i Bergen på 17. mai enn i Oslo, rett og slett fordi det regner mye oftere i Bergen. Avhengig av hvor lenge i forkant du spiller, vil også værmeldingen ha mye å si for hvordan oddsen settes.

Når spillet er satt er det bare å vente på den aktuelle dagen. Da finner du fort ut om du har vunnet eller ikke. Tippet du riktig vil gevinsten bli automatisk tilgjengelig på bettingkontoen din. Der står den trygt for fremtidige spill, eller du kan ta ut gevinsten til din norske bankkonto eller til din e-wallet.

Dersom du ønsker å tippe på været på helligdager og flaggdager er altså mulighetene mange, og har du en magisk evne til å tippe rett på været er det også potensielt gode penger å tjene på dette.

Publisert: 2/8/2021 · Sist oppdatert: 20/10/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.