TV2 Oddstips

Hos TV2 får man daglige analyser og oddstips på sport og spill. Dermed får de som besøker tv2.no muligheten til å få god bakgrunnsinformasjon før de eventuelt plasserer oddsspill.

TV2 Sport og Spill skjermbilde

Bilde: Skjermbilde hentet fra tv2.no

Dette får du på TV2 Sport og Spill

Hos TV2 er det mange eksperter på idrett som sitter i studio og gir gode analyser både før, under og etter en idrettsbegivenhet. Mange av disse brukes også her, nettopp på grunn av sin interesse og kunnskap innenfor de forskjellige idrettene.

Hos TV2 får man tilgang på hele oddsprogrammet hos det norske tippeselskapet, men TV2 har daglig fokus på noen utvalgte fotballkamper på Langoddsen. Kanskje ikke så rart siden fotball er hovedsporten hos TV2, samtidig som sporten er den desidert største innenfor nettopp oddsspill.

Ekspertene bak TV2 oddstips

TV2 har som nevnt mange eksperter på sport, men når det kommer til oddsspill er det én mann som drar lasset.

Jesper Mathisen

Den blide sørlendingen Jesper Mathisen har vært oddsekspert hos TV2 siden mai 2016. Som tidligere fotballspiller med karriere i Start er han godt egnet til akkurat dette formålet. Samtidig er han også ekspertkommentator under mange av kampene som sendes på TV2, og ofte blir han forespurt om kommentarer om aktuelle nyhetshendelser innenfor fotballverdenen. Daglig kommer han med fotballanalyser og tips på utvalgte kamper som står på programmet til Langoddsen.

Egne eSports-eksperter

Som en kuriositet kan det også nevnes at fantasy sports er populært innenfor sportsbetting. Og hos TV2 gir eksperter som Simen Stamsø Møller, Mina Finstad og Ole Martin Synnes gode tips for TV2s versjon av Fantasy Premier League. De to førstnevnte er ofte i studio og kommenterer under fotballkamper.

Presentasjon av oddsstips hos TV2

Jevnt over kan man si det slik at Jesper Mathisen daglig velger seg ut noen kamper på Norsk Tippings Langodds som han gir en grundig vurdering og analyse av. Der tar han for seg hvert av de to fotballagenes formkurve og gjør en vurdering av hvilket lag som har de beste forutsetningene denne aktuelle kampen.

Samtidig ses det selvsagt på bakgrunnshistorikken og hvordan det har gått i tidligere møter mellom de aktuelle klubbene. Via en slik analyse som kan være på 150 til 200 ord, kommer de frem til om kampen er interessant å spille på eller ikke. Og et tips på hva det skal satses på. En ekspert hos TV2 kan ha et annet synspunkt på det enn eksperten som satte oddsen for Norsk Tipping.

Man kan også finne tips om spill på andre sporter via linker i artikler skrevet av for eksempel folk hos Norsk Tipping, som er publisert på siden Sport og Spill hos TV2.

TV2 oddstips på fotball

Som man skjønner er det hovedsaklig oddsspill på fotball det fokuseres på gjennom de daglige oddstipsene hos TV2. Her ses det på sluttresultatet i utvalgte kamper på Langoddsen. Det betyr tre mulige utfall og dermed tre forskjellige oddsbetingelser.

Noen ganger anbefales spill til den laveste oddsen og det mest sannsynlige utfallet. Andre ganger mener Jesper Mathiesen at et annet utfall til høyere odds er mer sannsynlig og derfor hans eksperttips på den aktuelle kampen. Andre ganger konkluderer han etter sin analyse at det mest sannsynlige utfallet er riktig, men at oddsbetingelsen er så lav at det ikke blir interessant å spille på. Likevel er det opp til den enkelte spiller å ta den endelige avgjørelsen på dette området.

Oddstips på øvrige sporter

Hos TV2 er det helt og holdent fotball som er i fokus når det kommer til oddsspill. Likevel kan det forekomme tips på andre sporter når de er veldig aktuelle sett fra tv-kanalens ståsted.

Publisert: 16/4/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.