Boxing Day – Kampene på 2.juledag i Premier League

Boxing Day Betting

Fotballkampene på Boxing Day i England, altså andre juledag her i Norge, er for svært mange en like stor juletradisjon som ribbe og pinnekjøtt på julaften. Jula blir liksom ikke helt den samme uten det tette juleprogrammet i England. Den første kampen braker løs klokken 13:30 og den siste kampen sparkes i gang 21:00 på kvelden. Her er det bare å sette seg godt til rette i godstolen, sørge for å ha enkel tilgang til godt drikke og noen herlige rester fra julematen.

Spill på Premier League her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

13.30: Liverpool – Leeds United

Liverpool er selvsagt kjempefavoritter mot Leeds som så langt har hatt en trøblete sesong. Der Liverpool kun har tapt ett oppgjør på 18 kamper så langt, har de hvite fra Leeds kun vunnet tre. De røde fra Liverpool kommer imidlertid rett fra et tøft oppgjør mot Tottenham, og sykdom i laget gjør at det er en viss uvisshet i hvilken tropp Jürgen Klopp kan stille med på andre juledag.

13:30: Wolverhampton – Watford

Det er på mange måter ventet at Wolverhampton skal innkassere alle tre poengene når Watford kommer på besøk på Boxing Day. Wolves har for øyeblikket en sterk plassering med sin 8.plass på tabellen, mens gjestene fra Watford sliter i nedrykkssonen. Ulvene bør være hakket vassere i dette oppgjøret, og mange vil nok ta med en hjemmeseier på kupongen.

16:00: Burnley – Everton

Dette er to lag som hadde en ålreit forrige sesong, men som begge befinner seg langt ned på tabellen. Forrige sesong var dessuten Burnley enormt sterke hjemme på Turf Moor, og man kan ikke se vekk fra at det endelig skal snu for hjemmelaget. Everton kommer fra flere tøffe oppgjør, men må ha poeng, og vi forventer en tett og spennende fotballkamp.

16:00: Manchester City – Leicester City

Er det noe man har lært de siste årene, er det å aldri avskrive Pep sine gutter. De har enten vunnet eller kjempet om tittelen hvert eneste år under spanjolens ledelse. I juleprogrammet pleier City å hamstre mange poeng, og mye ligger vel tilrette for at de skal klare det også i år. Leicester har kanskje fått en energiboost av 4-0 seieren over Newcastle for kort tid siden, men om det er nok til å hente noe ut av dette oppgjøret stiller vi oss tvilende til.

16:00: Norwich City – Arsenal

Som en sportsbetter er man gjerne litt ekstra opptatt av å finne sterke borteseierkandidater, da dette gjerne gir noe bedre odds. I årets utgave av boxing day, er det kanskje dette oppgjøret som gir mest mening i så måte. Arsenal, med vår egen Martin Ødegaard i scoringsform, bør ha store muligheter til å få med seg et godt resultat mot laget som befinner seg helt nederst på tabellen.

16:00: Tottenham – Crystal Palace

Dette blir nesten garantert et knalltøft oppgjør. Tottenham fikk med seg poeng mot Liverpool sist, og var nok strålende fornøyde med det – spesielt etter kontroversen med Harry Kane som antagelig skulle sett det røde kortet. Har imidlertid gode sjanser til et godt resultat også fra dette oppgjøre, men Palace er en tøff motstander for alle lagene i Premier League.

16:00: West Ham United – Southampton

Southampton har så langt ikke vist seg fra sin beste side denne sesongen, og det er på tide å innkassere noen poeng. De befinner seg for øyeblikket litt over nedrykksstreken og har en jobb å gjøre for å være sikret kontrakt også neste sesong. West Ham er godt plassert på tabellen, men har ikke vist god form den siste tiden. Dette kan fort bli en svært spennende fotballkamp. Kanskje til og med målrik?

18:30: Aston Villa – Chelsea

Aston Villa får et knalltøft besøk fra London, og det er lett å tenke at Chelsea bør ta med seg alle poengene herfra. Likevel har blåtrøyene hatt noen dårlige resultater den siste tiden, og det er derfor ikke helt utenkelig at Villa klarer å få noe ut av situasjonen. Det er helt opplagt ikke den dårligste timingen å møte Chelsea på.

21:00: Brighton – Brentford

Selve finalen på Boxing Day blir mellom Brighton og Brentford. For øyeblikket befinner begge lag seg litt under midten av tabellen, og ligger vel sånn sett der mange hadde forventet på forhånd – i hvert fall de som ikke direkte undervurderte noen av lagene. Brighton har imidlertid vunnet svært få kamper, men har en rekke uavgjorte. Noe som kanskje også er et godt tips for kveldens aller siste kamp?

Publisert: 21/12/2021 · Sist oppdatert: 21/12/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.