Innskuddsalternativer til Skrill, Neteller og Paysafe

Skrill innskudd på odds

Skrill, Neteller og Paysafecard har vært tre av de mest populære betalingsmetodene for norske spillere som vil gjøre innskudd hos bettingselskapene.

I vinter kom imidlertid beskjeden om at Paysafe Group, som står bak de tre populære  betalingsmetodene, ikke lenger lar bettingselskapene tilby disse til norske spillere.

Grunnen er restriksjoner og press fra norske myndigheter, som mener at nordmenn flest ikke burde spille på bettingselskaper som driftes fra utlandet.

Nordmenn som har brukt disse betalingsmetodene, må fremover belage seg på å finne andre betalingsløsninger for innskudd og uttak, og i denne artikkelen ser vi nærmere på alternativer til Neteller, Skrill og Paysafecard.

Heldigivs tilbyr fortsatt de etablerte aktørene innskudd med VISA og Mastercard, som er det viktigste for nordmenn flest:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
MobileBet logo

Mobilebet

LES OMTALE

2000 NOK

ukentlige gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Rabona casino
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Svenbet logo

Svenbet

LES OMTALE

1000 NOK

reload bonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

E-lommebøker

Neteller og Skrill er de to mest populære elektroniske lommebøkene på markedet. Dette var også de to e-lommebøkene som ble tilbudt hos flest bettingselskaper.

Heldigvis er ikke Neteller og Skrill de eneste elektroniske lommebøkene der ute, og under kan du lese mer om e-lommebøker som er gode alternativer til Skrill og Neteller, og som tilbys hos en rekke spillselskaper på nett.

ecoPayz

ecoPayz er kanskje den mest populære e-lommeboken utenom Skrill og Neteller, og de fleste store og populære bettingselskaper tilbyr ecoPayz som betalingsløsning for både innskudd og uttak.

ecoPayz fungerer godt for norske spillere som vil overføre penger til bettingselskaper, og tilbys av mange av selskapene som henvender seg til norske spillere.

ecoPayz fungerer på samme måte som Skrill og Neteller, og denne e-lommeboken vil nok bli stadig mer tilgjengelig hos bettingselskapene nå som de to sistnevnte alternativene fjernes.

ecoPayz har også sitt eget Mastercard som norske brukere kan bestille. Dette kortet er knyttet direkte opp mot saldoen på lommeboken din.

MuchBetter

MuchBetter er en relativt ny e-wallet, som fungerer likt som andre elektroniske lommebøker.

Stadig flere bettingselskaper tilbyr MuchBetter til innskudd og uttak, og denne betalingsløsningen vil nok bli stadig mer populær.

MuchBetter en tilknyttet en egen app, som gir deg full oversikt over transaksjonene dine, og som enkelt og raskt lar deg gjøre innskudd og uttak hos bettingselskapene, samt lar deg sende penger til andre MuchBetter-brukere.

I følge egen markedsføring er MuchBetter også blant de aller rimeligste e-lommebøkene på nett når det gjelder gebyrer og avgifter.

Tjenesten har lisens fra britiske finansmyndigheter, og er derfor et svært trygt betalingsalternativ.

Jeton

Jeton er en elektronisk lommebok som kan brukes i 197 land, inkludert Norge.

Du finner Jeton som betalingsmetode hos stadig flere bettingselskaper, og mange av de som retter seg mot norske brukere tilbyr Jeton til innskudd og uttak.

Jeton lar deg laste ned en egen app som lar deg gjøre innskudd og uttak fra bettingsidene fra mobilen din.

Jeton fungerer like knirkefritt som Skrill og Neteller, og med lisens fra britiske finansmyndigheter er dette en svært seriøs og sikker betalingsløsning.

HiPay

HiPay er en e-lommebok på lik linje med Skrill og Neteller, og du finner HiPay tilgjengelig hos mange av bettingsidene på nett.

HiPay kan brukes til både innskudd og uttak hos bettingselskapene, og tilbyr blant annet 150 ulike valutaer.

Bruker du HiPay trenger du ikke å legge igjen kortinformasjonen din hos bettingselskapet, og du bruker kun din personlige kode når du gjør innskudd fra lommeboken til din spillerkonto.

Betalingskort

Visa og Mastercard tilbys som innskuddsmetode hos de fleste spillselskaper.

Selv om norske myndigheter har pålagt bankene å sperre for transaksjoner fra norske betalingskort til utenlandske spillselskaper, så fungerer innskudd med Visa og Mastercard overraskende godt hos bettingselskapene.

Grunnen til dette er at transaksjonene går gjennom en tredjepart, slik at det ikke er mulig å spore at pengene overføres til et bettingselskap.

Som norsk spiller vil du derfor som regel kunne gjøre innskudd med ditt norske betalingskort hos bettingselskaper som tilbyr kortbetaling via tredjepartsløsninger.

Bankoverføring

Til tross for at norske banker har blitt pålagt å sperre for pengetransaksjoner fra norske bankkontoer til bettingselskaper som driftes fra utlandet, så er det faktisk mulig å bruke bankoverføring både til innskudd og uttak hos bettingselskapene. Det er bare å være litt kreativ.

Rapid Transfer er en betalingsløsning som lar deg gjøre betalinger direkte fra bankkontoen din. Du identifiserer deg med BankID, og tjenesten er støttet av de fleste store norske bankene.

Rapid Transfer tilbys som innskuddsmetode hos de fleste bettingselskaper, men som nordmann kan det være problematisk å bruke denne løsningen direkte hos disse selskapene.

Det du imidlertid kan gjøre er å bruke Rapid Transfer til å fylle opp din elektroniske lommebok, og deretter overføre pengene videre til bookmakeren du vil spille hos.

De fleste e-wallets lar deg nemlig fylle opp lommeboken fra bankkontoen din via Rapid Transfer, noe som gjør at du kan omgå restriksjonene fra norske banker.

Som du sikker forstår så er det ingen grunn til å gråte alt for mye selv om Skrill, Neteller og Paysafecard nå stenger for transaksjoner til norske bettingselskaper. Det finnes mange alternativer til Neteller, Skrill og Paysafecard, og det vil sikkert dukke opp enda flere i kjølvannet av restriksjonene som nå innføres.

Publisert: 4/12/2020 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.