Odds og betting med Neosurf

Neosurf odds

Neosurf er en praktisk og brukervennlig betalingsmetode som kan brukes til sportsbetting. Tjenesten kan være noe ukjent for nordmenn, da Neosurf opprinnelig var en satsing for franske spillere. Likevel blir Neosurf betting mer og mer populært også i Norge. 

Nå som Paysafecard, Skrill og Neteller ikke lenger er tilgjengelig i Norge, har interessen for Neosurf økt her til lands. Vi ser nærmere på hvorfor Neosurf er en attraktiv betalingsmetode for sportsbetting.

Fungerer Neosurf hos norske bettingselskaper?

Ja, Neosurf fungerer på utvalgte norske bettingselskaper. Denne betalingsmetoden har enda ikke blitt like utbredt i Norge som for eksempel Skrill, Neteller og Paysafecard var. Likevel er det flere store aktører som nå tilbyr Neosurf for innskudd.

Av de norske bettingselskapene som har Neosurf blant sine betalingsalternativer, kan vi nevne giganter som NordicBet, Betsson, Betsafe og Norgesautomaten. Det er også verdt å nevne at denne listen mest sannsynlig kommer til å utvide seg med tiden, ettersom det har blitt vanskeligere for nordmenn å finne sikre betalingsmuligheter til sportsbetting.

Gjør innskudd med Neosurf hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
cyber-bet logo

Cyber.bet

LES OMTALE

3000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Rabona casino
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
betinia

Betinia

LES OMTALE

2100 NOK

reloadbonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Zulabet sport logo

Zulabet

LES OMTALE

2100 NOK

5000 kr ukentlig cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
betmaster

Betmaster

LES OMTALE

1500 NOK

4 x gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Grunnen til at ikke flere bettingselskaper tilbyr Neosurf, skyldes nok at tjenesten fortsatt er ganske fersk. Ettersom det ikke er mulig å kjøpe fysiske Neosurf-kort i Norge, har det tatt noe tid før odds-sidene har blitt obs på betalingsalternativet.

Betsson-gruppen er en tungvekter i bettingbransjen, og det er ikke umulig at andre store aktører lar seg inspirere og henger seg på denne nye betalingsmetoden. Vi forventer at Neosurf blir et mer tilgjengelig valg i tiden fremover. Vi tror også at lignende tjenester kommer til å lanseres i nærmeste fremtid.

Slik fungerer Neosurf

Neosurf er et forhåndsbetalt kort som kan sammenlignes med Paysafecard. I utgangspunktet er det ikke mulig å kjøpe fysiske Neosurf-kort i Norge, men norske bettingspillere kan benytte seg av digitale tjenester. Det finnes flere nettsider som selger Neosurf sine virtuelle gavekort – allerede ferdig påfylt og klare til bruk.

Neosurf omgår mange av myndighetenes strenge restriksjoner knyttet til odds og betting på utenlandske sider. Dette er et forhåndsbetalt kort, og betaling vil dermed ikke gå direkte fra bankkontoen din til bettingsiden.

Mangel på regulering kan også være en av grunnene til at vi ikke finner Neosurf på fysiske utsalgssteder i landet. Men ettersom Paysafecard, en tjeneste med mange likhetstrekk, er tilgjengelig hos kiosker i Norge, skal vi ikke se bort ifra at Neosurf også gjør sin entre på det norske markedet med tiden.

Hvordan kjøpe Neosurf?

Når du kjøper Neosurf på nett, vil du få tildelt en 10-sifret kode som kan brukes på de aktuelle bettingselskapene. Du velger mellom beløpene 10, 15, 20, 50 og 100 euro, og betaler med vanlig bankkort.

Både Recharge og Dundle tilbyr kjøp av elektroniske Neosurf-kort. Koden blir øyeblikkelig levert på e-post og er klar til bruk. Koden du får kan ikke kobles til din personlige informasjon eller bank-detaljene dine.

Innskudd med Neosurf

Dersom du skal gjøre et innskudd, velger du enkelt «Neosurf» alternativet og skriver inn kodesnutten du fikk tildelt ved kjøp. Du trenger ikke å bruke opp hele beløpet på et innskudd. Har du gjenværende midler på det virtuelle gavekortet, kan dette brukes hos andre aktører. Koden fungerer så lenge det er midler igjen på kortet.

Uttak med Neosurf

Det er dessverre ikke mulig å gjøre uttak med Neosurf. Dette kortet er som nevnt ikke knyttet til en bankkonto, og dermed kan det kun brukes til innskudd. Fordelen med dette er dog at det øker sikkerheten knyttet til bruk, da kortet ikke kan knyttes direkte til deg.

Fordeler og ulemper med Neosurf

Den åpenbare fordelen er hvor enkel kjøpsprosessen er og hvor trygt det er å bruke tjenesten. Du kjøper et virtuelt gavekort på nett til ønsket verdi, som ikke kan knyttes til deg ved kjøp eller bruk.

Ulempen med Neosurf, er at metoden ikke er særlig utbredt blant bettingselskaper i Norge. Men dersom du spiller odds på en av sidene til Betsson-gruppen, vil Neosurf være et alternativ. Hvis du liker å bruke samme metode til innskudd og uttak, vil ikke Neosurf være det beste valget. Dette er en betalingsmetode som kun kan benyttes til innskudd.

Avgifter og kostnader

I utgangspunktet er det ingen avgifter knyttet til kjøp av Neosurf-kort. Her skal du kun betale for den summen du vil ha på kortet. Det er likevel verdt å merke seg at noen utsalgssteder tar et lite gebyr ved salg, og du bør derfor være oppmerksom på den totale summen før du gjennomfører kjøpet.

Det skal heller ikke koste noe å bruke Neosurf hos bettingselskaper, men det er mulig at noen aktører tar et gebyr ved uttak. Denne informasjon bør komme tydelig frem i vilkårene og betingelsene for betalingsalternativet hos den aktuelle aktøren.

Det er dog viktig å nevne at koden kun er gyldig i ett år, og at dersom du ikke bruker kortet innen 6 måneder, vil Neosurf trekke 2 euro fra beløpet hver måned. Trekkene stopper når du begynner å bruke kortet igjen.

Sikkerhet og kundeservice

Neosurf er en sikker betalingstjeneste som kun tilbys av seriøse nettbutikker og bettingselskaper. Det er nettopp derfor store aktører som Betsson-gruppen har vært svært positiv til betalingskortet.

Når du gjør innskudd med Neosurf, slipper du å legge inn sensitive opplysninger hos den aktuelle bettingaktøren. Alt du behøver å gjøre er å bruke koden du fikk tildelt, og denne kan ikke spores tilbake til din identitet eller dine bankopplysninger. Med andre ord er det vanskelig å bli svindlet når du bruker Neosurf, da kortet ikke direkte er knyttet opp mot deg.

Neosurf tilbyr også en kyndig kundeservice på sin hovednettside. Her kan du lese ofte stilte spørsmål, eller ta kontakt med kundeservice. Du skriver inn navn, e-postadresse, henvendelse og det er mulig å legge til vedlegg. Du kan når som helst sperre kortet og kundeservice er åpen døgnet rundt.

Konklusjon: Anbefaler vi Neosurf eller et alternativ?

Ja, Neosurf er et godt alternativ for norske bettingspillere. Etter Skrill, Neteller og Paysafecard ble utilgjengelig i Norge, trenger vi et brukervennlig og sikkert betalingsalternativ som Neosurf.

Vi har stor tro på at Neosurf kommer til å vokse her til lands, og med tiden forventer vi at dette blir et vanlig og mer populært alternativ på norske odds- og bettingsider.

Publisert: 30/9/2021 · Sist oppdatert: 4/2/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.