Odds på Copa America 2021

Odds på Copa America

Copa America står snart for tur, og mange norske fotballfans gleder seg til det søramerikanske fotballmesterskapet endelig starter. Mesterskapet er for ulike søramerikanske landslag som tilhører CONMEBOL, altså Sør-Amerikas fotballkonføderasjon.

Dersom du ønsker å spille på odds på Copa America, har du mye spenning i vente. Mesterskapet byr på kvalitetsfotball, og du kan se kjente fotballnasjoner som Uruguay, Brasil og Argentina i sving. Før du setter i gang, bør du lese vår oddsguide!

Du kan tippe på Copa America 2021 hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Copa America 2021

Copa America 2021 går av stabelen 11. juni og varer til 11. juli. I utgangspunktet skulle det søramerikanske fotballmesterskapet bli arrangert på samme tid i fjor, men ble avlyst på grunn av koronaviruspandemien.

Mesterskapet består av gruppespill mellom gruppe A og B, som representerer henholdsvis sør og nord. Det er alltid knyttet stor spenning rundt mesterskapet, både i og utenfor Sør-Amerika.

Odds på Copa America er alltid spennende, siden de søramerikanske spillerne er kjent for å lage et realt show på fotballbanen. Her kan du forvente både brassespark og andre fotballkunster! Det blir utvilsomt spennende å se hvem som tar gullet i årets mesterskap.

Hvilke nasjoner spiller i Copa America?

Blant landslagene som er med i CONMEBOL finner vi både Brasil, Chile, Uruguay, Venezuela, Peru og Argentina. Tradisjon tro vil også to land utenfor CONMEBOL inviteres til å delta. Mesterskapet ble første gang avholdt i 1916, og ble den gang arrangert i Argentina.

Under Copa America 2021 vil mange store fotballnasjoner konkurrere mot hverandre.

Her er landene som skal delta i årets store fotballmesterskap:

 • Argentina
 • Uruguay
 • Paraguay
 • Chile
 • Bolivia
 • Australia (invitert)
 • Brasil
 • Ecuador
 • Colombia
 • Qatar (invitert)
 • Venezuela
 • Peru

I gruppe A finner vi Australia, Argentina, Chile, Bolivia, Uruguay og Paraguay. I gruppe B spiller Venezuela, Peru, Brasil, Colombia, Ecuador og Qatar.

Oddsobjekter på Copa America

Det tilbys en rekke ulike oddsobjekter på Copa America. De ulike bettingselskapene gir deg mange spennende utfall å tippe på. I de fleste tilfeller kan du dessuten velge hvorvidt du vil lage en tippekupong med singelspill eller kombinerte odds (systemodds).

I kampene kan du tippe på alt fra første målscorer og stilling til pause, til antall gule og røde kort i enkeltkamper. La oss se nærmere på noen populære oddsobjekter i Copa America 2021!

Kombinert odds

Singelspill er populært, men du kan potensielt øke oddsen kraftig ved å tippe på flere utfall i ulike kamper samtidig. Dette kalles også for kombispill eller kombinerte odds. Spiller du på mange kamper samtidig kan tippemetoden gjerne kalles systemodds.

Med kombinert odds vil oddsen fra de ulike utfallene du tipper på slås sammen. For å kunne vinne må du tippe korrekt på alle utfall. Dette gjør det vanskeligere å vinne penger, men samtidig kan du mangedoble den eventuelle gevinsten.

Toppscorer

Under Copa America 2021 kan du også tippe på toppscorer. Hvilken spiller vil score flest mål under det søramerikanske fotballmesterskapet i år?

Enten din favorittspiller spiller for Argentina, Brasil eller en annen fotballnasjon, kan det være spennende å tippe på nettopp dette!

Her er noen av de beste toppscorerne i Sør-Amerika for øyeblikket:

 • Everton (Brasil)
 • Paolo Guerrero (Peru)
 • Roberto Firmino (Brasil)
 • Gabriel Jesus (Brasil)
 • Luis Suáres (Uruguay)
 • Alexis Sánchez (Chile)
 • Sergio Agüero (Argentina)

Ligavinner

Det kanskje mest spennende oddsobjektet under Copa America 2021 er å tippe på hvilken nasjon som blir ligavinner. Her kan du tippe på det laget du tror stikker av med gullpokalen, enten det er Uruguay, Argentina, Brasil, Peru eller en annen fotballnasjon.

Planlegger du å tippe på ligavinner, men er usikker på hvilket lag som er best? Da kan det være lurt å sjekke betting-selskapenes prognoser. De fleste store bookmakere har allerede nå delt sine spådommer for det store mesterskapet.

Røde kort og hjørnespark

Du kan også tippe på hendelser i enkeltkamper, som for eksempel antall gule eller røde kort. Det er også mulig å tippe på antall hjørnespark i enkeltkamper.

Hvilke dommeravgjørelser tror du kommer til å finne sted i de ulike kampene? Her kan det være greit å analysere de ulike spillernes spillestil. Finn ut om noen har en tendens til å spille litt røft på banen!

Live betting og pre-match odds

I likhet med de fleste andre store fotballmesterskap, vil Copa America 2021 kunne spilles både pre-match og live. Ikke alle bettingselskaper tilbyr live odds, men store aktører som Betsson og Unibet tilbyr som regel live betting.

Når du spiller med live odds spiller du mens fotballkampene fortsatt pågår. Du kan derfor se at både odds og potensiell gevinst svinger mens kampen utvikler seg. Noen bettingselskaper tilbyr cashout på Copa America. Det betyr at du kan sikre gevinsten din før kampslutt.

Spiller du pre-match kan også dette være utrolig underholdende. Du tipper da på et utfall før kampen eller hendelsen starter. Deretter er det bare å krysse fingrene for at du tippet riktig!

Husk at mange store bettingsider også tilbyr live stream. Med live streaming kan du nyte kampen live i et eget vindu. Dette er perfekt om kampen ikke sendes på TV.

Prognose og vinnerfavoritter

Hvem vinner Copa America 2021? Meningene er mange og delte, men det kan være nyttig å se nærmere på hva bettingselskapene mener. Bookmakerne har egne eksperter og analyseverktøy som gjør at de kan si noe om sannsynligheten for gullmedalje.

De ulike landslagene som deltar i Copa America 2021 har en gitt vinnerodds. Denne kan variere noe fra bettingselskap til bettingselskap.

Vi har derfor tatt utgangspunkt i vinnerodds fra flere ulike bettingsider, slik at du får oversikten du trenger. La oss se nærmere på omtrentlig vinnerodds for ulike lag i årets Copa America!

 • Brasil: 2,10
 • Argentina: 3,75
 • Colombia: 8,00
 • Uruguay: 10,00
 • Chile: 19,00
 • Peru: 34,00
 • Ecuador: 36,00
 • Paraguay: 51,00
 • Venezuela: 81,00
 • Bolivia: 151,00

Som du ser av oddsene, er det stor tro på at Brasil eller Argentina kan vinne det søramerikanske fotballmesterskapet i år. Jo lavere odds, jo større er sannsynligheten for at noe skal inntreffe. Samtidig er den potensielle gevinsten større om du tipper på høye odds.

Viktige datoer for Copa America 2021

Mesterskapsarrangementet starter 11. juni, men den første kampen spilles ikke før 13. juni. Fra og med 13. juni og frem til 11. juli vil gruppespillene spilles så vel som finalekamper.

Sørg for at du setter av de viktigste datoene i kalenderen din, slik at du får med deg de største kampene. Her er noen datoer du bør ha i bakhodet:

 • Første kamp i gruppespillet mellom Brasil og Venezuela: 13. juni
 • Kvartfinaler: 2.–3. juli
 • Semifinaler: 6.–7. juli
 • Kamp om tredjeplass: 10. juli
 • Finale: 11. juli

Tidligere vinnere

Når du skal tippe på odds i Copa America kan det være lurt å kikke litt på historikk. Hvilke nasjoner har vunnet hyppigst? Statistikk kan gi deg verdifull informasjon om hvilke fotballnasjoner i Sør-Amerika som er best.

Samtidig er det viktig å huske på at historikken ikke nødvendigvis gjenspeiler dagens nivå på de ulike lagene. Gjennom historien har Uruguay og Argentina vunnet desidert flest ganger, med henholdsvis 15 og 14 ganger gullmedaljer.

Her er en oversikt over hvilke nasjoner som har vunnet de tre siste fotballmesterskapene i Sør-Amerika:

 • Brasil (2019)
 • Chile (2015)
 • Argentina (2011)

Hvor kan du tippe på Copa America?

Det finnes en rekke norske bettingsider på nett som tilbyr gode oddsmuligheter på Copa America 2021. Når du skal velge bettingside anbefaler vi å velge en side som har lisens fra for eksempel Malta Gaming Authority. Dette vitner om at siden er pålitelig og sikker.

Sjekk også hva slags oddsbonuser de ulike bettingsidene tilbyr. Noen kan friste med oddsbonuser uten omsetningskrav eller innskudd. Du kan blant annet finne bettingsider som tilbyr innskuddsbonuser eller oddsboost, så vel som gratisspill.

Når du skal registrere deg hos en bettingside med odds på Copa America bør du også sjekke om siden tilbyr god kundeservice. Det er alltid en fordel å kunne ta kontakt med bettingsiden om du skulle ha spørsmål om betalinger, bonuser, spill eller noe teknisk.

Vi har testet ut en rekke norske bettingsider på nett, og har funnet mange gode alternativer. Velg gjerne en av våre anbefalte bettingsider om du skal tippe på Copa America i 2021. Da vet du at du gjør et trygt valg, og at du kan gjøre innskudd med Visa og norske bankkort.

Spill på odds under Copa America 2021

Det arrangeres en rekke store fotballbegivenheter i år. Ved siden av Euro 2021 kan du nyte odds på Copa America 2021. Det søramerikanske fotballmesterskapet byr alltid på mye fart og spenning, og det blir spennende å se hvilken nasjon som tar gullet i år.

Det er mange spennende oddsobjekter å velge mellom når du skal tippe på Copa America. Du kan for eksempel tippe på hvilken nasjon som vinner mesterskapet, eller tippe på resultater i enkeltkamper. Mulighetene er mange.

Sjekk gjerne ut prognoser og odds hos ulike bettingselskaper. Ifølge ekspertene har både Brasil og Argentina gode sjanser for å vinne gullet i år. Hvem er din favoritt? Enten du heier på Argentina, Chile eller Brasil, kan du se frem til morsomme oddsspill.

Registrer deg på en bettingside med odds på Copa America i dag, og delta i en av sommerens store tippebegivenheter!

Publisert: 10/6/2021 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.