Odds på Lionel Messi-overgangen

Odds på Lionel Messi overgang

Det nærmer seg avspark for alle store europeiske ligaene og hver eneste dag kan vi lese nye rykter om store overganger som er på trappene.

Det er svært mange navn i ryktespaltene, blant dem vår egen Erling Braut Haaland, men nå er alles øyne på verdens beste fotballspiller, Lionel Messi, som nå forlater Barcelona.

Sagaen om Messi og Barcelona har pågått i flere år nå. Ryktene om at Messi ikke er fornøyd, i kombinasjon med det faktum at Barcelona må kvitte seg med spillere for å ikke bryte lønnstaket satt av La Liga, har satt videre fyr på spekulasjonene.

Det er bare noen få uker siden klubben meldte at partene var kommet til enighet om at at Messi blir værende i en kombinert rolle som spiller og ambassadør.

Hva som har skjedd i korridorene på Camp Nou de siste ukene kan vi bare spekulere i, og om dette er enden på sagaen er ikke godt å si, men om Messi går fra Barcelona hvor han har spilt siden han var 13 år gammel, hvor spiller han da neste sesong?

Spekulasjonene er mange og oddsen kan raskt endre seg i dagene som kommer, men ingen fare, vi holder deg oppdatert med løpende Live odds helt til sagen er over.

Her finner du odds på Messi-overgang

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Neste stopp Nord-England?

Det er ikke mange klubber i verden som kan tiltrekke seg en spiller som Messi. Han har vunnet det som er å vinne og står med hele seks Ballon d'Or, i tillegg til mer enn 35 mesterskapstitler med Barcelona.

Lionel Messi Odds på overgang

Messi er ikke en type spiller som bare er vant med å vinne. Han forventer å vinne titler hvert eneste år!

Det er med andre ord ikke mange klubber i England som kan tilby Messi det han trolig søker etter en lang, suksessfull karriere i Barcelona.

Manchester City har ikke lagt skjul på at de ønsker å se Messi i blått, og av alle Premier League-klubber kan de slå i bordet med den beste statistikken de siste årene. Det skader heller ikke at Messi og Pep Guardiola kjenner hverandre godt.

De to har holdt kontakt i alle år siden Pep forlot Barcelona for å ta over Manchester City og selv i en alder av 34 år, er det ingen tvil om at Messi vil kunne hjelpe City med å holde seg på vinnersporet.

Blue is the color

Om Messi havner i Premier League, virker det høyst sannsynlig at han ender opp med å trekke på seg en blå skjorte. Chelsea er trolig den eneste andre klubben i Premier League som kan være aktuell for Messi.

Chelsea-eier Roman Abramovich har aldri lagt skjul på at han liker Messi som spiller og det står ikke på pengene der i gården. Siden Abramovich overtok Chelsea i 2003 har klubben vunnet Premier League seks ganger og Champions League to ganger, i tillegg til 22 andre titler.

Det er imponerende tall, ingen tvil om det, men sølvtøy er ikke alt og det faktum at Abramovich har gått gjennom hele 18 managere er nok ikke noen pluss i Chelseas favør. På den andre siden kan det faktum at klubben holder til i London og ikke i Manchester fort telle i deres favør.

Kan baguetter og vin friste?

PSG har de siste sesongene bevist at de er mer enn villig til å bruke mye penger på de “riktige” spillerne og de har aldri lagt skjul på at de ønsker Messi i sine rekker.

Det er dog ikke bare glitter og glansbilder i Paris for tiden. Til tross for at klubben på papiret har en av de bedre lagene, har det ikke resultert i forventet sølvtøy og klubben har økonomiske utfordringer grunnet ekstrem pengebruk de siste årene.

Klubben rapporterte et tap på 200 millioner Euro i fjor og fornyelse av Kylian Mbappes kontrakt vil garantert koste dem dyrt. Høye skatter i Frankrike vil også kunne by på utfordringer. Krever Messi 30 millioner euro i året i lønn vil ha kunne koste PSG 70 millioner i året.

Tar han turen over dammen?

Det har versert mange rykter om Messi og MLS serien i USA, men det virker usannsynlig at Messi tar turen over dammen nå. Trolig ser han for seg i alle fall to sesonger til i en stor europeisk liga før han eventuelt avslutter karrieren som den best betalte MLS-spilleren i historien.

Følg live oddsen vår

Siden bomben slapp i går har aviser verden over spekulert i hva Messi gjør nå. Er han virkelig ferdig i Barcelona? Er det hele et spill for galleriet? Er det bare City, Chelsea og PSG som kan lokke han til seg?

Spørsmålene er mange og oddsen på hvor verdens beste fotballspiller fortsetter karrieren kan nok endre seg mye i dagene som kommer. Så her gjelder det å følge med på Live oddsen vår.

Publisert: 6/8/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.