Odds uten innskudd

Alle liker det som er gratis, uansett hva det gjelder. Dette gjelder også innenfor sportsbetting, og for de som liker å plassere veddemål på sportsbegivenheter er det alltid fristende å spille odds uten innskudd. Heldigvis finnes det mange anledninger hvor man kan spille uten å bruke egne penger. Man spiller rett og slett på bookmakerens regning.

Når kan man spille på odds uten å benytte egne penger?

Det finnes mange muligheter for å sikre seg en sjanse til å spille, uten at man behøver å bruke egne penger til det. Dette kan være i form av bonuspenger, risikofrie spill og gratisspill. Spesielt sistnevnte benyttes i stadig økende grad å holde spillerne i aktivitet.

Gratisspill som velkomsttilbud

Den første gangen en spiller stifter bekjentskap med odds uten innskudd, er i forbindelse med registrering som ny spiller hos et bettingselskap. Gode velkomsttilbud er et virkemiddel i konkurransen mellom de ulike spillselskapene. Slike tilbud kan komme i form av både matchende bonuser og gratisspill uten innskuddskrav.

Gratisspill blir bare mer og mer benyttet i denne sammenhengen. Som oftest vil man motta 1-2 gratisspill med verdi på 100 til 200 kroner, i forbindelse med at man registrerer seg hos et selskap. Får man dette i forbindelse med det første innskuddet man gjør kan verdien gjerne være større også, men som oftest er dette en belønning for registrering, allerede før man i det hele tatt har satt inn penger på spillkontoen sin. Dermed får man en fin sjanse til å plassere et spill eller to på fotball, sykling, trav eller hva man enn måtte foretrekke. Uten at man risikerer egne penger. Med andre ord er oddsspill uten innskudd en ypperlig måte å spille på, spesielt for nye spillere.

Få oddsspill helt gratis hos følgende bettingselskap:

MobileBet logo

Mobilebet

LES OMTALE

2000 NOK

ukentlige gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Kampanjer og konkurranser

Gratisspill kan man også sikre seg i forbindelse med kampanjer og konkurranser. I forbindelse med for eksempel en viktig fotballkamp eller en annen stor idrettsbegivenhet, kan det være at bettingselskapet gir bort et gratisspill på 100 kroner om man spiller for et gitt kronebeløp på den aktuelle begivenheten. Riktignok må man først spille for egne penger for å få dette gratisspillet, men når man først har fått spillet kan man satse uten ytterligere bruk av egne penger. Kanskje hadde man uansett spilt på begivenheten med egne penger, slik at det dermed er et reelt gratisspill.

Personlige tilbud til etablerte spillere

Som en etablert spiller vil man av og til få et personlig tilbud via e-mail eller SMS. Dette kommer typisk om man ikke har spilt på en stund. Dette er en måte for bettingselskapene å reaktivere spilleren. Kommer tilbudet i form av et gratisspill er det bare å takke og bukke, og dermed få sjansen til å vinne på bookmakerens regning.

Registrering hos flere selskaper

For full fleksibilitet i forhold til oddsbetingelser er det smart å ha spillkonto hos flere bookmakere. Det er også smart siden man på denne måten kan sikre seg flere gratisspill både ved registrering og som etablert spiller.

Risikofritt oddsspill med bonuspenger og sportsbonuser

Risikofrie oddsspill er teknisk sett ikke innskuddsfrie, siden det kreves innskudd for å få dem. Men vi velger likevel å nevne dem raskt i denne artikkelen: Når man først har mottatt et risikofritt spill, er det nemlig null personlig risiko knyttet til det risikofrie spillet. Dermed får man ekstra vinnersjanser uten å bruke ytterligere av egen lommebok.

Fordeler og ulemper med oddsspill uten innskudd

Så kan man innvende at de fleste gratisgoder kommer med visse vilkår og betingelser. Dette er noe bettingselskapene gjør for å sikre seg. Gratisspill må som oftest benyttes på enkeltspill og de kan som regel ikke deles opp. Ikke alltid, men svært ofte, må gevinster omsettes et visst antall ganger til minsteodds før man kan ta ut pengene. Det øker selvsagt risikoen for at gevinsten reduseres eller blir borte før man kan ta den ut i ekte penger.

Fordeler med oddsspill uten innskudd:

  • Mulighet til å vinne uten personlig økonomisk risiko
  • Fin læringsmulighet for nye spillere
  • Test et bettingselskap uten å betale

Ulemper med oddsspill uten innskudd:

  • Kommer tidvis med høye omsetningskrav

Derfor bør du ta imot oddsbonus uten innskuddskrav

Enkelte mener at man skal takke nei til gratisspill og sportbonuser, grunnet vilkår og betingelser. Det blir feil etter vår mening. Kommer bonusene uten omsetningskrav kan man takke ja uten å nøle. Det samme gjelder selv om de eventuelt tildeles med betingelser. Grunnen er at man uansett får ekstra vinnersjanser, uten å benytte egne penger. Gevinster kan riktignok mistes før man møter omsetningskravene, men klarer man å gjennomføre omsetningskravet har man vunnet på bettingselskapets regning, uten noen form for personlig økonomisk risiko.

Publisert: 8/1/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.