LiveOddsen

Med Liveoddsen fra Norsk Tipping kan du legge spill på sportsbegivenheter i sanntid mens de utspiller seg - og med det kan du skru spenningen opp til 11 på skalaen. 

Liveoddsen banner

Det er ikke mye som kan måle seg med å se en stor idrettsbegivenhet live. Enda mer spennende blir det om man setter et veddemål på dette i forkant. Da blir engasjementet og spenningen enda større. Og aller mest spennende blir det kanskje om man blir så ivrig underveis at man slenger inn et par livebet også. Hos Norsk Tipping er det mange muligheter for dette på Liveoddsen.

Liveodds med store fordeler hos utenlandske bettingselskaper

Selv om det kun er Norsk Tipping som tilbyr oddsspill i Norge, betyr ikke det at norske spillere kun har Liveoddsen å forholde seg til om de ønsker å plassere veddemål på liveodds. Det er jo smart å spille der man får de beste oddsbetingelsene, og ofte er det hos utenlandske bettingselskaper. I tillegg har disse selskapene ofte flotte oddsbonuser, gratisspill og lignende som gir ekstra verdi til spilleren. Anerkjente aktører blant nordmenn er blant annet Unibet, Betsson og Coolbet.

Spill live odds hos disse selskapene:

Rabona casino
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Liveoddsen ble lansert i 2012

Norsk Tipping begynte med oddsspill under OL i februar 1994, men det tok ganske mange år før de kom med livebetting. Det skjedde først i 2012. Dermed hadde Norsk Tipping i en periode på nesten fire år, fire forskjellige oddsvarianter frem til selskapet valgte å legge ned Vinneroddsen i slutten av mai 2016. Dette spillet hadde vært med helt siden Norsk Tipping lanserte oddsspill. Timingen for lanseringen av Liveoddsen var godt planlagt: Nok en gang skjedde det i forbindelse med et stort sportsmesterskap. Denne gangen var det europamesterskapet i fotball. Med lanseringen i juni 2012 fikk Liveoddsen en meget god start i løpet av de ukene EM i fotball varte.

Dette er Liveoddsen

Liveoddsen er som navnet indikerer oddsspill på kamper og konkurranser som pågår akkurat nå. Dermed vil det som oftest være mange ulike spill som er åpne for innsats samtidig. Hos Norsk Tipping kan det spilles live på fotball, ishockey og håndball. Liveoddsen foregår sanntid og det betyr også at oddsen varierer underveis i spillet. Noen spill avgjøres underveis i idrettsbegivenheten, mens andre handler om sluttresultatet. Dermed må man vente til kampen eller konkurransen er over før man vet om veddemålet ble en suksess.

Man kan spille både enkeltspill og flere spill i kombinasjon, men det er ikke mulig å kombinere flere spill på samme idrettsbegivenhet. Det minste beløpet man kan spille for er 10 kroner og deretter kan innsatsen økes i steg på én krone. Siden dette er livespill vil oddsen hele tiden forandre seg i løpet av idrettsbegivenheten. Forutsetningene vil derfor hele tiden forandre seg i forhold til utviklingen på idrettsarenaen, men det er naturlig nok oddsen på spilltidspunktet som er gjeldende når eventuell utbetaling skal beregnes.

Liveoddsen i praksis

Det er som sagt mange spillmuligheter innenfor Liveoddsen. Det enkleste er utfallet av en kamp: Altså hvorvidt det blir hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Dette ligner på den tradisjonelle Langoddsen, men oddsen kan være forskjellig siden forutsetningene endrer seg i takt med utviklingen i kampen. Det kan spilles på neste mål i en kamp eller at det ikke blir flere mål i kampen. Man kan spille det som kalles over/under. Det er om det scores flere eller færre enn et oppgitt antall mål i en kamp. I en håndballkamp kan det for eksempel spilles på hvilket lag som scorer det 5., 10. eller 15. målet.

For å gjøre det enkelt når man spiller har Norsk Tipping laget det som kalles "Ettklikksspill". Når man benytter Ettklikksspill bestemmer man hvilket beløp man vil spille for hver gang, og dermed kan man spille og betale med en gang man velger et utfall eller resultat på en idrettsbegivenhet.

Når man leverer spill er det lagt inn en automatisk forsinkelse. Dette er fordi TV-sendinger ofte er forsinket mellom arena og skjerm. Oddsbetingelsene oppdateres fortløpende og man kan forkorte innleveringsprosessen ved å "Godta alle oddsendringer". Da blir spillene sendt inn selv om oddsen i mellomtiden har gått opp eller ned. Denne funksjonen kan enkelt deaktiveres, og man er nødt til å aktivere den på nytt hver gang man logger inn.

Når og hvor mye vinner man på Liveoddsen?

Umiddelbart etter at resultatet av et spill er klart overføres premien til spillkontoen. Hvor mye man vinner kommer selvsagt an på oddsbetingelsene det ble spilt til og hvor mye man spilte for.

Spilte man for eksempel for 50 kroner til 2,50 i odds blir utbetalingen på 125 kroner, som betyr en gevinst på 75 kroner. Har man spilt en rekke og kombinert spill fra to eller flere idrettsbegivenheter vinner man odds multiplisert med hverandre ganger innsatsen. Har man spilt for 100 kroner på sluttresultatet av to fotballkamper til odds på henholdsvis 2,11 og 2,25, blir premieutbetalingen på (2,11*2,25) *100 lik 474,75 kroner.

Publisert: 28/3/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.