BetConstruct

BetConstruct

BetConstruct byr på alle de tjenester og løsninger et online spilleselskap behøver for å komme i gang. Selskapets bookmaker-tilbud er komplett, og meget rikholdig. Her får operatører tilgang til odds på et enormt antall events hver måned, innenfor alle de mest populære tippeidrettene, e-sport og virtuelle øvelser, inkludert. 

BetConstructs pakker inkluderer interaktive menyer som kan tilpasses for den enkelte bookmakers behov. Selskapet gjør det også mulig å arrangere bonustilbud for kundene, samt å by på funksjoner som cash-out og lignende. Dette gjør dette til et svært brukervennlig opplegg. 

Fakta om BetConstruct

BetConstruct har mer enn 15 års fartstid innenfor online pengespill. Selskapet er en del av SoftConstruct som har mer enn 5000 ansatte, fordelt på 16 avdelingskontorer over hele verden. Hovedkontoret ligger i London. 

BetConstruct byr på alt det som en online bookmaker behøver for å oppnå suksess. Selskapets bettingplattform er full av nyttige funksjoner som gjør det mulig for bookmakere å tilby sine kunder et bunnsolid oddstilbud fra A til Å. Her har du en kortfattet oppsummering av tjenestetilbudet: 

 • Odds på mer enn 120 forskjellige idretter
 • 70 000 + live oddseventer per måned
 • 140 000 + oddseventer per måned
 • Interaktive oddsmenyer som kan brukes via nettsider og/eller i apper
 • Forskjellige, valgfrie bonusløsninger
 • Cash-out funksjoner som også kan tilpasses etter behov

I tillegg varter BetConstruct opp med såkalte back-office produkter. Det vil si løsninger og tjenester som hjelper bookmakerne drive på en lønnsom måte. Dette inkluderer verktøy som bidrar med å tilpasse risiko, håndtere betalingsforespørsler og andre administrasjonsoppgaver. 

Det viktigste fokusområdet for BetConstruct er nok å levere en så fullstendig pakke som mulig. Målsettingen er at et spilleselskap skal finne alt de behøver hos én leverandør. Derfor ser vi at plattformen til denne virksomheten er hakket mer innholdsrik enn det mange konkurrenter kan vise til. 

BetConstruct driver egne virtuelle oddsspill 

En ting som det er verdt å merke seg er at BetConstruct leverer et unikt tilbud av virtuelle idretter for oddstipping. Denne formen for tipping blir bare mer og mer populær, også her til lands. Mange ledende bookmakere har nå store virtuelle oddsmenyer. I skrivende stund har BetConstruct ni forskjellige virtuelle idrettsprodukter på sin meny:

 • Virtual Football Pro
 • Virtual Football League
 • Virtual Football Penalty Kicks
 • Hundeveddeløp
 • Hesteveddeløp
 • Sykkel
 • Tennis
 • Drag-race
 • Klinkekuler

Det avholdes mer enn 6000 virtuelle events per døgn som det er mulig å satse på. Løp og kamper starter hvert 2. til 3. minutt uten stans, 24/7. Alle bilder og all grafikk er i full HD, og fungerer like godt på mobile enheter som på datamaskinen. 

Bettingselskaper som benytter BetConstruct

BetConstructs plattform og øvrige tjenester benyttes av en lang rekke bettingselskaper fra hele verden. På kundelisten er selskaper fra Europa, Afrika og Latin Amerika representert. For oss norske tippere, er nok den viktigste BetContstruct-klienten Betsson-gruppen. Dette svenske spilleselskapet står bak en rekke av de fremste navnene når det gjelder bookmakere som er tilgjengelige for norske spillere. Det inkluderer: 

Akkurat hvilke BetConstruct løsninger og produkter som er tilgjengelig hos hver bettingside vil nok variere en del.

Det som kjennetegner selskapene som er assosiert med BetConstruct er helt klart kvalitet og seriøs drift. Betsson-gruppen nyter et svært godt omdømme i Norge. Mange tusen norske tippere har konto hos Betsson eller et av selskapets underbruk. Her finner vi store og mangfoldige oddsmenyer, og mange spennende bonuskampanjer og lignende. Flere av Betssons merkevarer har egne oddsapper som er blant de beste i bransjen. 

Vi har også merket oss at virtuelle idretter og e-sports prioriteres stadig høyere hos selskapene i denne gruppen. Dette passer godt med BetConstructs satsingsområder. Virksomheten er fokusert på begge disse segmentene, med særlig stor satsing på det virtuelle tippesegmentet. 

BetConstruct sine største konkurrenter

Det er mange aktører som byr på mer eller mindre komplette plattformer for oddsspilling online. BetConstruct har dermed en rekke konkurrenter som slåss om sin del av det samme markedet. Noen av de fremste navnene på listen er som følger: 

 • BetRadar – byr på komplette oddstjenester. Leverer odds på stort utvalg av kamper og idretter, både live og før avspark. Har en plattform som er både brukervennlig og allsidig. 
 • OpenBet – leverer odds på utallige events, innen en lang rekke idretter. Nyter godt av en enorm markedsandel i viktige markeder som Storbritannia, Canada og Australia. Har holdt det gående i denne konkurranseutsatte bransjen siden 1996.
 • Inspired Gaming – ekspert på virtuelle idretter. En stor konkurrent for BetConstruct innenfor dette hurtig-voksende segmentet. 

Flere av disse leverandørene er også å finne hos mange ledende bookmakere som retter seg mot norske kunder. Merk at mange av de største bettingselskapene ikke holder seg til kun én leverandør. Du kan for eksempel velge og vrake blant virtuelle idretter fra mange forskjellige selskaper hos de beste bookmakerne. Det kan bety at du vil finne pakker fra BetConstruct side om side med tilbud fra Inspired Gaming på samme meny. De virkelig ambisiøse online bookmakerne vet at kundene ønsker mangfold, og sørger derfor for å gjøre menyene så allsidige som mulig.  

Sikkerhet og lisens

En konsekvens av at BetConstruct er et virkelig globalt foretak, med kontorer i 16 forskjellige land, er at virksomheten har blitt innvilget lisenser fra myndigheter i mange forskjellige deler av verden. Dette er et viktig kvalitetstegn. For å innvilges en spillelisens, må et selskap kunne vise til god og redelig drift. Det foreligger også krav om at man oppfyller gjeldende regler og relevant lovverk. Når en bedrift altså har over et titalls forskjellige lisenser, så er det et tegn på at de har sysakene i den skjønneste orden. 

BetConstruct driver med lisens fra blant annet: 

 • Malta Gaming Authority (MGA) – Den viktigste lisensen for online bookmakere som opererer i det norske markedet. Tillitsvekkende kvalitetstegn. 
 • Gambling Commission – Den britiske lisensutstederen er kjent for å ha høye krav. Opererer med et noe strengere regelverk enn mange andre.  
 • Spelinspektionen – De svenske spillemyndighetene. Driver i henhold til meget tillitsvekkende lover som har mer til felles med norske regler enn de fleste alternativer. 

I tillegg kommer lisensutstedere fra Italia, Romania, Isle of Man, og flere andre steder. Selv om ditt online bettingselskap vil drive med en bestemt lisens som gjelder for deg som spiller (ofte MGA), er det et godt tegn om selskapet har lisenser fra mer enn en myndighet. At leverandøren BetConstruct har oppnådd så mange lisenser, er dermed en indikasjon på at dette er et kvalitetsselskap.

Publisert: 18/3/2022 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.