Emmy Awards odds

Emmy Awards odds er kanskje ikke det første man tenker på når man er hos en bookmaker, men det er faktisk mulig å sette penger på den amerikanske prisutdelingen. Les alt om odds på Emmy Awards 2022 nedenfor.

Odds på Emmy Awards

Er du interessert i vite mer om odds på Emmy Awards bør du lese videre.

De beste bettingselskapene for Emmy Awards odds

Stadig flere norske bettingselskap tilbyr odds på Emmy Awards. Både Unibet, Betsson, Betfair og LeoVegas er blant bettingselskapene som tilbyr Emmy Awards odds.

Finn Emmy Awards odds 2022 hos bettingselskapene nedenfor:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betfair

Betfair

LES OMTALE

1000 NOK

risikofritt spill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Dette er noen av de beste norske bettingselskapene, og noen av bookmakerne har også egne oddsbonuser til nye spillere.

Som vanlig anbefaler vi deg å undersøke hos flere ulike bookmakere for å finne den beste oddsen på de oddsobjektene du ønsker å spille på.

Odds på Emmy Awards

Emmy Awards er en amerikansk prisutdeling som hedrer tv-bransjen. Kall det gjerne TV-bransjens Oscar-utdeling. Prisutdelingen ble etablert i 1949, og har siden den gang vært den mest prestisjefylte prisutdelingen for amerikansk tv-bransje.

Kjente skuespillere og tv-serier konkurrerer om heder og ære i ulike kategorier som blant annet beste tv-serie, beste skuespiller og mye mer.

Emmy Awards består av flere ulike prisutdelingsseremonier. De to seremoniene som får klart mest oppmerksomhet i mediene er Primetime Emmy Awards og Daytime Emmy Awards.

Siden Emmy Awards er en konkurranse er denne prisutdelingen dermed også perfekt som oddsspill.

Stadig flere norske bettingselskaper tilbyr odds på Emmy Awards, og det finnes mange ulike oddsobjekter man kan spille på.

Er du interessert i odds og betting samtidig som du elsker amerikanske tv-serier er Emmy Awards derfor en perfekt begivenhet for deg. I 2019 går Emmy Awards av stabelen 22. september, så det er bare å gjøre seg klar til å spille.

Slik fungerer Emmy Awards odds

Betting på Emmy Awards fungerer på samme måte som om du skulle spille på et idrettsarrangement. Emmy Awards er en konkurranse der de ulike tv-serier og skuespillere konkurrerer mot hverandre i ulike kategorier, og der du kan tippe hvilken tv-serie eller skuespiller som stikker av med seieren i hver kategori.

Alt du trenger å gjøre er å sette deg ned og velge hvilke oddsobjekter og hvilke kategorier du vil spille på. På samme måte som når du spiller på idrettsarrangementer er det lurt å ha satt seg inn i de ulike tv-seriene på forhånd. Da er det enklere å gjette riktig på hvilken serie eller skuespiller som vil vinne i hver kategori.

Oddsobjekter på Emmy Awards

Dersom du ønsker å spille på odds på Emmy Awards har du mange oddsobjekter å velge mellom.

Prisutdelingen er stor, og premier skal deles ut i mange ulike kategorier.

Som eksempel på hva du har å velge mellom dersom du skal spille odds på Emmy Awards har vi hentet ut oddsobjektene som er tilgjengelig på den norske bookmakeren Unibet i forkant av Emmy Awards 2019.

Her finner du følgende oddsobjekter:

  • Beste dramaserie
  • Beste komiserie
  • Beste miniserie
  • Beste reality/konkurranseserie
  • Beste serie innen varieté
  • Beste talkshow innen varieté
  • Beste kvinnelige/mannlige hovedrolle i en dramaserie
  • Beste kvinnelige/mannlige hovedrolle i en komiserie
  • Beste kvinnelige/mannlige hovedrolle i en miniserie eller film

Som du skjønner er det nok av oddsobjekter å velge mellom under Emmy Awards 2019. Det er altså bare å klikke deg inn hos din favorittbookmaker, sette deg godt til rette i sofaen og finne ut hvilke oddsobjekter som passer best for deg.

Betting på prisutdelinger som Emmy Awards

Emmy Awards er bare en av mange prisutdelinger som det er mulig å finne odds på hos bettingselskapene.

En annen stor prisutdeling i samme sjanger er naturligvis Oscar-utdelingen, der filmbransjen i Hollywood skal hedres. Også her har du muligheten til å spille på en rekke ulike oddsobjekter, blant annet beste film og beste regi.

Du vil bli overrasket over hvor mange alternative oddsspill som finnes der ute. Det er alltid noe å spille på uansett hva du er interessert i, være seg film, sport, tv eller politikk.

Publisert: 27/8/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.