Idol odds

Idol er originalt et britisk TV program der amatørsangere konkurrerer om å bli den neste superstjernen. Der den første versjonen ble påbegynt i Storbritannia tilbake i 2001, så kastet Norge seg på et par år etter i 2003.Programmet kjører over TV-skjermen til den dag i dag, og er til og med blitt et oddsspill hos sportsbookies!

Odds på Idol

Bilde: facebook.com/IdoliNorge/

Odds på Idol

Selv om de aller fleste oddsspill unektelig blir satt på sport, så finnes det andre spennende muligheter slik som oddsspill på Idol. Dette er ikke like volatile spill, og har du en god magefølelse for hvem folket liker best, så kan du fort vinne med et slikt spill.

Det er flere bettingselskaper som tilbyr odds rett etter Idol sine auditions er ferdige. Mange gir deg også muligheter til å sette spill så sent som i finalen. Oddsobjektene er sjelden flere enn for vinneren av konkurransen, men det er tross alt det en skal spille for.

De beste bettingselskapene for betting på Idol

Siden det ikke er noen klare, objektive retningslinjer for hvem som er best til å synge, og Idol egentlig er mest smak og behag, så er oddsen veldig forskjellig mellom bettingselskap. Merk også at noen av bettingselskapene er gode på å justere oddsen fortløpende, mens enkelte holder seg på den samme linja lengre.

Odds på Idol finner du her:

Norgesspill logo

NorgesSpill

LES OMTALE

500 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Betsson

Betsson tilbyr diverse alternative oddsspill, og betting på Idol er hvert år blant disse. Du kan sette et spill på din vinner her til god odds. Husk også på at alle nye spillere mottar en innskuddsbonus på 100% opp til 2000 kr, noe som kommer godt med for dine oddsspill på Idol!

Unibet

Unibet tilbyr årlig også god odds på Idol her i Norge. Det er som et utvalg blant mange andre alternative oddsspill. Unibet har også en innskuddsbonus for nye spillere, der du kan velge mellom 200% i bonus opp til 1000 kr og 500% i bonus opp til 500 kr.

Betsafe

Betsafe er også verdt å nevne. Da dette er en populær sportsbook i Norge, så er det ikke overraskende at de byr på oddsspill på Idol. Som innskuddsbonus her kan du motta et gratisspill med en verdi på opp til 1000 kr. Denne summen er avhengig av hvor stort ditt første innskudd er.

Slik fungerer betting på Idol

I den grad at Idol foregår med auditions, så vet man tross alt ikke hvem som skal være med før disse er overstått. Dermed er ikke spillene tilgjengelige før etter en god porsjon med episoder av Idol. Det er først når en går inn i finalene at bettingselskapene utgir sine odds på Idol.

Som nevnt tidligere er det ikke vanlig at bettingselskapene utgir mer enn spillet på hvem som vinner Idol. Dette er derimot det viktigste spillet, og dette spillet gir dessuten som oftest ganske gode odds. Dog er dette naturligvis avhengig av hvem det er som er med i sesongen.

En god strategi for betting på Idol kan være å lene seg litt tilbake og se deltakerne synge i noen uker før du bestemmer deg. Den som er favoritt helt i starten ender sjeldent opp med å vinne. Din beste strategi vil være å ta ”tempen” på hvem folk flest mener vil vinne Idol, og plassere dine spill deretter.

Internasjonale oddsspill på Idol

Idol foregår over hele verden, og du kan selvfølgelig finne odds på de utenlandske konkurransene også. Dette kan kreve noe mer graving, men følger du med på disse programmene, så kan tross alt et spill ved siden av være spennende her også.

Enten du velger Idol i Sverige, USA, eller andre land vi enkelt kan få tilgang til programmene, så øker du bare dine vinnersjanser, dersom du er god på å bedømme sangtalent vel og merke. Derfor er internasjonale oddsspill på Idol absolutt verdt å vurdere.

Betting på Idol oppsummert

Selv om tradisjonelle oddsspill foregår på sport, så er det ingen reguleringer som dikterer at du skal bindes til disse spillene. Gode odds finnes i andre markeder også, og Idol er absolutt et slikt marked. Oddsspill på Idol kan, med den rette bedømmelsen for sangtalent og x-faktor, føre til en stor pott.

Publisert: 29/7/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.