Love Island odds

Love island Norge odds

Realityserien Love Island blir sendt på TV2 i 2020. Dette er programmet der 12 single kvinner og menn skal dele en luksusvilla på Mallorca for å se om de finner kjærligheten. I forbindelse med denne TV-satsingen er det muligheter for å spille odds på Love Island Norge

Informasjon om Love Island Norge 2020

Den kjente realityserien Love Island har som nevnt blitt vist på norsk TV siden 2018 på TV 3. Rettighetene til Love Island Norge er derimot kjøpt opp av TV2. Den nyeste sesongen av den populære realityserien Love Island i Norge vises derfor på TV2 i 2020.

Finn odds på Love Island her:

William Hill logo

William Hill

LES OMTALE


free bet opptil 500 kroner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
MobileBet logo

Mobilebet

LES OMTALE

2000 NOK

ukentlige gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Serien bygger på et britisk TV-konsept med samme navn og samme konsept. Love Island er solgt til rundt 40 land, og konseptet videreføres derfor som et internasjonalt reality show der hvert land viderefører programmet til sine egne kanaler. Det er nemlig ikke bare Norge som har adoptert denne ideen.

Det er allerede bestemt at Morten Hegseth blir å se som programleder når Love Island vises på TV2 i 2020. Morten Hegseth er fra før av kjent som journalist, historieforteller, og reporter. Hegseth er også kjent for å være en av Norges mest fremtredende influensere, der blant annet hans opptredener på VG-TV er kjent for folk flest.

Innspillingen av Love Island Norge vil finne sted i en luksuriøs villa med kameraer som viser deltakerne for det norske publikum. Tidligere innspillinger av denne datingserien har funnet sted på blant annet de spanske øyene Mallorca og Gran Canaria.

Slik fungerer betting på Love Island

Betting på Love Island fungerer på samme måte som mange andre alternative oddsspill der du kan være med på å spille på den deltakeren som i programmet har de største vinnermulighetene. Om du velger å spille på odds på Love Island er det viktig at du setter deg inn i reglene som følges inne i huset der deltakerne bor.

Det er også viktig å fokusere på hvem av deltakerne som er publikumsfavoritt. Dette da det er stemmene fra publikum som til syvende og sist bestemmer utfallet av programmet. Du vil i forbindelse med betting på Love Island finne flere populære bettingsider som lar deg spille på lik linje med andre oddsspill.

Du registrerer deg enkelt med en spillkonto på den bettingsiden som du har valgt å spille på. Det tilbys ulike bonuser og velkomsttilbud på de ulike casinosidene. Ved å registrere deg med en spillkonto finner du raskt frem til ulike bonuser og tilbud som du kan benytte deg av om du ønsker.

Oddsobjekter på Love Island

På lik linje med andre oddsspill kan det være vanskelig å forutse det endelige utfallet i det spennende datingkonseptet Love Island. Oddsobjektene i den velkjente realityserien er ganske enkelt de ulike deltakerne. Å spille på odds på Love Island kan sammenlignes med å spille på andre velkjente TV-konsepter, som for eksempel Big Brother eller Paradise Hotel.

Oddsobjektene i den velkjente realityserien er ganske enkelt de ulike deltakerne.

I konseptet Love Island spilles det på de parene som du mener til syvende og siste vil vinne konkurransen. Du bør derfor legge merke til hvem av deltakerne som har best kjemi. I tillegg til at du kan finne ut hvem som finner best kjemi sammen av deltakerne, så kan du også forsøke å finne publikum sitt favorittpar. Publikum sine meninger er med på å bestemme hvilke oddsobjekter som får høyest eller lavest odds.

De beste oddsobjektene på Love Island kan også beregnes ut ifra hvor mye tid hver enkel deltaker eller par får på TV-skjermen. De ulike deltakerne velges ut ved en audition som blir avholdt i forkant av programmet. Det er derfor mulig å se hvilke personer som deltar i Love Island allerede før programmet sendes på TV.

Odds på Love Island UK

Odds på Love Island UK tilbys på mange ulike internasjonale bettingsider. Om du ønsker å satse på Love Island UK 2020 kan du finne en retningslinjer om spillet på den siden du velger å spille på. Neste sesong av Love Island 2020 sendes på de britiske TV-skjermer allerede den 8. januar.

Den populære realityserien kommer nemlig på TV-kanalen ITV2 i beste sendetid klokken 21:00 britisk tid. Denne gangen har produksjonen foregått i en villa i den sørafrikanske hovedstaden Cape Town. I den britiske utgaven av Love Island er det den velkjente programlederen Caroline Flack som skal lede programmet.

Selv om Love Island UK foregår langt unna Norge, og ikke engang sendes på norske kanaler, så tilbyr flere bettingselskap muligheter her. Du kan nemlig satse på vinnerne av programmet allerede. Britene liker ikke bare reality TV, men de elsker også odds. Dermed får du her mange gode og spennende oddsspill på Love Island UK.

Publisert: 4/12/2019 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.