Maskorama odds

Maskorama odds 2021

Har du lyst til å spille på Maskorama odds? Det populære TV-konseptet ble raskt en braksuksess, og det er forventet at årets sesong blir minst like populær. I dette underholdende TV-showet skal utkledde, anonyme kjendiser konkurrere om å synge og stemmes til topps.

Før du setter i gang med Maskorama odds, kan det være greit å sette seg inn i oddsobjekter og konseptet som helhet. Vi gir deg tipsene du trenger i denne guiden.

Finn odds på Maskorama hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Folkeriket logo

Folkeriket

LES OMTALE

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Slik fungerer Maskorama odds

Maskorama odds fungerer på samme måte som all annen odds. Du tipper enkelt og greit på et utfall, og hvis du tipper riktig vil gevinsten utgjøre innsats ganget odds. Jo høyere odds det er på utfallet du har tippet på, desto større kan altså gevinsten bli.

I Maskorama vil det som regel dukke opp favoritter blant seerne. Disse vil gjerne ha lave vinnerodds. Det betyr at det er stor sjanse for at de vinner.

Visste du: Du kan satse penger på kjente TV-programmer som Skal vi Danse og Stjernekamp

Oddsobjekter i Maskorama

I Maskorama finnes det flere spennende oddsobjekter. Du kan for eksempel tippe på plasseringer i konkurransen. Hvem stikker av med seieren? Det å tippe på vinneren er kanskje det mest spennende oddsobjektet.

Du kan også tippe på hvem som ryker ut i hver episode. Dette gjør at du kan se frem til spenning hver helg fremover.

Maskorama oddsobjekter:

 • Hvem ryker først ut?
 • Hvem ryker ut i en gitt episode?
 • Hvem vinner?

Maskorama 2021

Mange har ventet på at Maskorama 2021 skulle bli bekreftet. Det var lenge knyttet spenning rundt hvorvidt det skulle bli en ny sesong av braksuksessen eller ikke. Den 6. juni kunne endelig kommunikasjonsansvarlig for programmet, Tonje Bergmo, bekrefte ryktene.

Det er noe uvisst om det blir full publikumssal i årets sesong. Dette vil avgjøres av koronasituasjonen og hvilke tiltak som gjelder. Vi krysser fingrene for at det blir liv og røre  både i publikumssalen og hos deg som sitter hjemme og følger konkurransen på TV.

Når starter Maskorama 2021?

Fjorårets Maskorama ble en skikkelig braksuksess, og det er derfor ikke overraskende at det kommer en ny sesong. Maskorama 2021 starter 6. november, som er på en lørdag.

Du kan deretter følge de utkledde sangfuglene hver lørdag frem til konkurransen tar slutt. Sørg for at du frigjør plass i kalenderen alle lørdager i november (og litt ut i desember), med andre ord!

Hvor sendes programmet?

Maskorama blir sendt på NRK her til lands. Dersom du vil følge programmet på lineær-TV, kan du slå på NRK1 hver lørdag på kveldstid. Det er også mulig å følge konkurransen på NRK Nett-TV.

Maskorama er også populært i andre land. I Storbritannia kan man følge programmet på ITV, hvor sendingen kalles «The Masked Singer».

Deltakerne i Maskorama sesong 2, 2021

Nedenfor ser du hvilke deltakere som skal delta i den andre sesong av Maskorama.

Disse deltakerne er fortsatt med i konkurransen:

 • Snømonsteret
 • Nøkken
 • Nissen
 • Dragen
 • Bamsen

Deltakere som har røket ut:

 • Frosken - Arve Juritzen
 • Heldiggrisen - Christian Ringnes
 • Havfruen - Haddy Njie

Odds på Maskorama, 27. november 2021

I forkant av fjerde sending, lørdag 27. november opererer NordicBet med følgende odds på de ulike deltakerne:

Maskorama vinnerodds

Etter første episode har oddsen hos bettingselskapene endret seg betraktelig, og enkelte deltakere viser seg allerede å være langt mer populære vinnerfavoritter enn andre.

Merk at spillestopp før sendingen er lørdag 27. november klokken 19:55, altså omtrent samme tid som live-sendingen starter på NRK.

Årets dommerpanel

Deltakerne i Maskorama forblir en stor hemmelighet inntil videre. Men allerede nå vet vi hvem som vil bli å se i dommerpanelet. Både Nicolay Ramm, Jan Thomas og Marion Ravn vil fortsette som dommere.

Silje Nordnes vil for øvrig fortsette som programleder, mens Kjell Nordström står for kostymedesign. Mye blir med andre ord som i fjorårets sesong.

Maskorama-konseptet stor suksess i Norge

Da Maskorama først ble vist på norske TV-skjermer i 2020, var det få som hadde sett for seg at programmet skulle bli så populært. Så mange som 828 000 nordmenn fikk med seg første episode.

Maskorama vant til og med en Gullruten-pris i 2021 for «Beste underholdningsprogram». Programmet fikk også prisen «Beste grafisk design».

Hva går Maskorama-konseptet ut på?

I Maskorama blir vi presentert for åtte syngende kjendiser. Den eneste haken er at man ikke aner hvem som skjuler seg bak maskene, og kjendisenes identitet holdes skjult. Hvem kjendis får et kostyme, og vil presentere sangen sin fullt utkledd.

I hver episode kan seerne stemme på sine favoritter. Den kjendisen som fikk færrest stemmer må avsløre identiteten sin og forlate konkurransen. De øvrige fortsetter videre til neste episode. Til slutt står man igjen med en vinner (seernes favoritt).

2020-sesongen oppsummert

Den populære første sesongen av Maskorama ble veldig populær.

Her er en oversikt over deltakerne som var med, og hva de var utkledd som:

 • Trollet: Ulrikke Brandstorp
 • Elgen: Markus Bailey
 • Vikingen: Herman Dahl
 • Ravnen: Anne Rimmen
 • Enhjørningen: Inger Lise Rypdal
 • Puddelen: Mia Gundersen
 • Fugleskremselet: Trygve Slagsvold Vedum
 • Gaupa: Susann Goksør Bjerkrheim

I 2020 var det Trollet som sjarmerte flest med sin vakre sangstemme. Det var mange som var nysgjerrige på hvem som gjemte seg bak kostymet. I siste episode ble det endelig klart at det var Stjernekamp-vinner Ulrikke Brandstorp som gjemte seg inni trollkostymet.

Hvordan spille på odds på Maskorama?

Hvis du ønsker å gjøre årets sesong av Maskorama enda mer spennende, kan du tippe på de forskjellige deltakerne. Hvem vinner, og hvem ryker ut? Maskorama odds kan enkelt nytes på de fleste norske bettingsider.

Det er enkelt å komme i gang. Det eneste du trenger å gjøre, er å lage deg en brukerkonto hos en oddsside. Dette tar bare et par minutter. Når du har logget deg inn, har du mulighet til å sette inn penger som du kan spille for.

Du finner alle oddsobjekter for Maskorama inne på bettingsidens oddsoversikt. Her kan du velge TV-programmer, og deretter Maskorama. Tipp på dine favoritter, og kryss fingrene for at du gjetter korrekt.

Slik kan du tippe på Maskorama:

 1. Registrer en brukerprofil hos en bettingside
 2. Gjør et innskudd
 3. Finn oddssiden
 4. Velg Maskorama
 5. Velg oddsobjekter

Slik velger du beste bettingside

Før du begynner å spille på Maskorama odds, kan det være lurt å velge en bettingside som får positiv omtale. Vi har testet ut flere av de største og beste bettingsidene, og gir deg smarte anbefalinger.

Våre favorittsider kan friste med gode velkomstbonuser og et bredt utvalg av Maskorama odds. Disse bettingsidene er også trygge og lisensierte, noe som er viktig å tenke på.

Hvem tror du vinner Maskorama 2021?

Det er enda uvisst hvilke deltakere som vil være med i årets sesong av Maskorama. Dette får vi heller ikke vite før deltakerne ryker ut av konkurransen én etter én.

Det blir uansett veldig spennende å følge med på de utkledde kjendisene (som ikke nødvendigvis kan synge). Finn dine favoritter, og nyt Maskorama odds den kommende høsten!

Publisert: 27/8/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.