Odds på toppscorer i Bundesliga

Bundesliga toppscorer odds

I den tyske ligaen er det alltid hard kamp om å bli toppscorer. Den fotballspilleren som treffer nettet mest i løpet av sesongen. Det skåres mye mål av de beste spillerne og du kan tippe på toppscorer i Bundesligaen og kanskje oppdage den neste superstjernen i verdensfotballen mens pengene ruller inn?

Tippe på hvem som blir toppscorer i Bundesligaen

For å tippe på hvem som blir toppscorer i Bundesligaen, bør du opprette en egen konto på et bettingselskap som du finner på Internett. Her kan du registrere innskudd og deretter finne valg for Bundesliga og «toppscorer». Du vil få opp en liste med de mest aktuelle med sine odds som du da kan velge mellom eller «en annen». Du setter innskudd og så er du klar for å følge med gjennom hele sesongen på hvordan din mann klarer seg.

Hvem blir toppscorer i Bundesliga 2021/22

Det er fryktelig mange som kan bli toppscorer i år. Den evigunge Robert Lewandowski vet fortsatt hvor målet står i Bayern München, men utfordres av en norsk superstjerne i Erling Braut Haaland som fortsatt er å finne i Borussia Dortmund. Vi skal heller ikke glemme Andre Silva i Eintracht Frankfurt som også er en notorisk toppscorer. En av disse tre er i år store favoritter til å bli vinne toppscorertittelen, der legenden Lewandowski nok er den største favoritten, men som vil bli plaget av vidunderbarnet Erling Braut Haaland om Borussia Dortmund får sving på servitørspillet sitt frem til toppspissen. Det kan også bli morsomt å følge norske Jens Petter Hauge i Frankfurt som skal gjøre sitt for å gjøre Andre Silva mer målfarlig og da kan det bli morsomt å følge toppscorerkampen i Tyskland.

Tidligere toppscorere i Bundesligaen

Når gang man snakker om målskårere i Tyskland, er det vanskelig å komme utenom legenden Gerd Müller som i løpet av sin elleville karriere noterte seg for hele 365 Bundesliga-mål. Lewandowski, som fortsatt spiller, er den femte mestskårende spilleren i Tyskland med sine 202 mål. Av Norske målskårere gjennom tidene kan man jo nevne Jørn Andersen som med sine 67 mål har skåret flest mål i Tyskland av nordmennene. I nyere tid, så er det jo Lewandowski som ble toppscorer i fjorårets turnering med hele 41 mål på 29 kamper. Nevnte Andre Silva skåret 28 mål på sine 32 Bundesliga-matcher og Erling Braut Haaland ble nummer tre på toppscorerlista med 27 mål på 28 kamper. I 2019/20-sesongen var Lewandowski like utilnærmelig i jakten på toppscorertittelen med sine 34 mål, etterfulgt av Timo Werner med 28 mål. Som en litt morsom opplsyning er spilleren med flest selvmål gjennomtidene Manfred Kaltz og nikolce Noveski som begge har ordnet 6 selvmål i Bundesligaen.

Toppscorere i Bundesligaen siste 10 år:

  • 2020/21: Robert Lewandowski (Bayern München)
  • 2019/20: Robert Lewandowski (Bayern München)
  • 2018/19: Robert Lewandowski (Bayern München)
  • 2017/18: Robert Lewandowski (Bayern München)
  • 2016/17: Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund)
  • 2015/16: Robert Lewandowski (Bayern München)
  • 2014/15: Alexander Meier (Eintracht Frankfurt)
  • 2013/14: Robert Lewandowski (Bayern München)
  • 2012/13: Stefan Kießling (Bayer Leverkusen)
  • 2011/12: Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04)
Publisert: 13/8/2021 · Sist oppdatert: 20/10/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.