Odds på toppscorer i Champions League

Odds på toppscorer i Champions League

Å tippe på toppscorer i Champions League er moro og utfordrende. Det er alltid helt uforutsigbart hvilke stjernespisser som blir husket for å score målene hver eneste gang og det er det som gjør det hele så moro å tippe på toppscorer i Champions League. Den ekstra dimensjonen det gir gjør at spenningen varer så å si til siste slutt i turneringen.

Tippe på hvem som blir toppscorer i Champions League

For å tippe på hvem som blir toppscorer i Champions League, bør du opprette en egen konto på et bettingselskap som du finner på Internett. Her kan du registrere innskudd og deretter finne valg for Champions League og «toppscorer». Du vil få opp en liste med de mest aktuelle med sine odds som du da kan velge mellom eller «en annen». Du setter innskudd og så er du klar for å følge med gjennom hele sesongen på hvordan din mann klarer seg.

Hvem vinner toppscorer i Champions League 2021/22?

Årets felt av potensielle toppscorerer er mange. Det er spesielt PSG som kan skilte med noen av de største navnene, i Lionel Messi, Neymar og Kylie Mbappe, men også superstjernen Erling Braut Haaland i Dortmund er hyppig nevnt som toppscorerfavoritt nok en gang. I tillegg er Mohamed Salah i Liverpool fortsatt en trygg målskårer og Manchester Uniteds Marcus Rashford spås også å være en del av heatet. Om Cristiano Ronaldo finner tilbake til gammel målform er også han i stand til å være utfordrer til toppscorertittelen i årets klubbturnering. Kanskje kan også Karim Benzema være et navn å merke seg sammen med Olivier Giroud i Chelsea? Her er det mange potensielle toppscorere, men oddsfavorittene er nok Mbappe, Haaland og Alvaro Morata (Juventus).

Tidligere toppscorere i Champions League

I fjor var det vår egen Erling Braut Haaland som ble toppscorer med 10 mål på sine åtte kamper i Champions League for Borussia Dortmund, noe som er imponerende og absolutt et målsnitt som knuste de andre. Året før var det Bayern Münchens Robert Lewandowski som dro til med et imponerende målsnitt med 15 mål på 10 matcher, tett etterfulgt av Haaland som også da skåret 10 mål på åtte kamper i Champions League. Historisk sett er det det Cristiano Ronaldo som har skåret flest ganger. Med sine 134 mål på 176 kamper er det ikke rart at Ronaldo tok toppscorertittelen seks ganger på rad i perioden 2012/13 til 2017/18. Lionel Messi fra Barcelona har ikke vunnet toppscorertittelen så ofte, men er likefult ikke langt bak Ronaldo i antall skårede mål med 120 gjennom tidende. Robert Lewandowski har skåret 73 mål på sine 96 Champions League-kamper. Karim Benzema og den spanske legenden Raul er begge også anerkjent for sine 71 mål i Champions League-sammenheng.

Toppscorere i Champions League siste 10 år:

  • 2020/21: Erling Braut Haaland (Dortmund)
  • 2019/20: Robert Lewandowski (Bayern München)
  • 2018/19: Lionel Messi (Barcelona)
  • 2017/18: Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
  • 2016/17: Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
  • 2015/16: Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
  • 2014/15: Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
  • 2013/14: Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
  • 2012/13: Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
  • 2011/12: Lionel Messi (Barcelona)
Publisert: 13/8/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.