Odds på vinneren av Champions League

Odds på vinneren av Champions League

Verdens beste turnering er gjerne det de fleste tenker når de hører «Champions League». Turneringen som samler sammen seriemesterne i hele Europa til dyst i kampen om å bli Europas beste fotballag. Turneringen drives av høy underholdningsfaktor, intensitet og morsomme kamper.

Tippe på hvem som vinner Champions League

Du kan enklest tippe på vinner av Champions League ved å registrere en konto på et av bettingselskapene som du finner på internett. Når du har laget deg en konto og gjort et innskudd, kan du velge «Champions League» og tippe på hvem du tror som vinner og satse det beløpet som du selv bestemmer.

Hvem vinner Champions League 2021/22?

Det er alltid mange lag som potensielt kan vinne Champions League. Årets sesong er intet unntak. Hvilke lag treffer med formen? Hvem unngår de klassiske bananskallene? Spørsmålene er mange og man må også være heldig med trekning etter endt gruppespill. Årets favorittfelt inneholder engelske lag som Manchester City, Liverpool, Manchester United og Chelsea, franske Paris Saint Germain, spanske Barcelona og Real Madrid, italienske Juventus, Inter og Milan og vi kan heller ikke glemme tyskernes Bayern München, Dortmund og RB Leipzig. Alle disse lagene vil tidlig krystallisere seg som favoritter i årets turnering, der kanskje PSG endelig må sies å være den store favoritten med signering av Sergej Ramos og Lionel Messi. Nesten like stor favoritt er Manchester City, Bayern München og Inter Milano, mens Barcelona og Real Madrid i år må finne seg i å ikke være blant de aller største favorittene i år.

Disse har tidligere vunnet Champions League

Fjorårets store overraskelse ble Chelsea som gikk helt til topps i Europas beste klubbturnering da de slo Manchester City på Estadio do Dragao i Porto, Portugal. Året før var det Bayern München som trakk det lengste strået. Real Madrid har historisk sett vært en av de suverene Champions League-klubbene men vi må tilbake til 2017/18-sesongen for å finne sist de vant. Da vant de sågar tre år på rad før det. Også Barcelona har en god tradisjon med fem turneringsseire, sist i 2014/15-sesongen. Vi må faktisk 11 sesonger tilbake i tid for å finne sist et italiensk lag vant Champions League, da Inter slo Bayern München i Madrid i 2009/10-sesongen.

Hvem har vunnet flest Champions League-titler?

Det er spanske Real Madrid som troner øverst i antall titler i Champions League med sine 13 klubbturneringsseire. De har deltatt i totalt 16 finaler og vunnet 13 av dem. Det er AC Milan som har nest flest seire med syv titler og tyske Bayern München og engelske Liverpool som med sine seks turneringsseire hver. I nyere tid er det fortsatt Real Madrid som kan skilte med de aller fleste trofeene om vi ser et tiår tilbake i tid, mens Bayern München og Chelsea også har vært blant de bedre de siste årene i Champions League.

Champions League-vinnere siste 10 år:

  • 2020/21: Chelsea
  • 2019/20: Bayern München
  • 2018/19: Liverpool
  • 2017/18: Real Madrid
  • 2016/17: Real Madrid
  • 2015/16: Real Madrid
  • 2014/15: Barcelona
  • 2013/14: Real Madrid
  • 2012/13: Bayern München
  • 2011/12: Chelsea
Publisert: 13/8/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.