Odds på toppscorer i Eliteserien

Eliteserien toppscorer odds

Å tippe toppscorer i Eliteserien er ingen enkel øvelse. Det er mange faktorer som spiller inn – hvilke lag får angrepsspillet til å flyte, hvem blir den store overraskelsen og vil spilleren som bøtter innpå mål i starten i det hele tatt være i klubben når høsten starter opp? Alle disse ukjente og kjente faktorene må tas med når man skal spå hvem som til slutt står igjen som Norges fremste toppscorer.

Tippe på hvem som blir toppscorer i Eliteserien

For å tippe på hvem som blir toppscorer i Eliteserien, bør du opprette en egen konto på et bettingselskap som du finner på Internett. Her kan du registrere innskudd og deretter finne valg for Eliteserien og «toppscorer». Du vil få opp en liste med de mest aktuelle med sine odds som du da kan velge mellom eller «en annen». Du setter innskudd og så er du klar for å følge med gjennom hele sesongen på hvordan din mann klarer seg.

Hvem blir toppscorer i Eliteserien 2021?

Det er mange nyttige og gode målskårere i Eliteserien som ikke blir fanget opp av en utenlandsk klubb før sesongen er ferdigspilt. Årets sesong inneholder like fullt målskårere som Moldes Ohi Omoijuanfo som har fortsatt der han slapp fra de foregående sesongene. Foreløpig er han en klar favoritt foran Lillestrøms Thomas Lehne Olsen som også har vist en imponerende evne på hvor målet faktisk står. Vikings Veton Berisha er målfarlig og jager bak og kan med en god høst knipe toppscorertittelen på målstreken. Bodø/Glimts Erik Botheim begynte sesongen godt men har falt litt av og blir en «dark horse» til tittelen. Oddsfavoritten er uansett Ohi Omoijuanfo som skal bomme mye i Eliteserien for å ikke bli toppscorer.

Tidligere toppscorere i Eliteserien

Det er mange store og kjente navn som kan smykke seg med mange mål i Eliteserien. Den mestscorende av dem alle er Sigurd Rushfeldt som scoret hele 172 mål i sin karriere fordelt på Tromsø og Rosenborg. Rett bak, med 166 mål, følger Rosenborg og Bodø/Glimts Harald Brattbakk. De som blir toppscorer i Norge forsvinner som regel ut av landet til en annen klubb. For eksempel Kasper Junker som skåret 27 mål i 2020 gikk videre til japansk fotball, Torgeir Børven som tok sine 21 mål med og dro etter hvert til Tyrkia i 2019 og Franck Boli som scoret 17 ganger i 2018, dro ut, men kom riktignok kjapt tilbake. Listen er lang over spisser som gjorde sitt for så å få oppfylt drømmen om proffspill i utlandet. Det er ikke ofte at det er en nordmann lengre som topper listen over de beste målskårerne – bare Børven har gjort det siden 2015 da Alexander Søderlund ble toppscorer i Rosenborg med 22 mål på 27 kamper.

Toppscorere i Eliteserien siste 10 år:

  • 2020: Kasper Junker (Bodø/Glimt)
  • 2019: Torgeir Børven (Odd)
  • 2018: Franck Boli (Stabæk)
  • 2017: Nicklas Bendtner (Rosenborg)
  • 2016: Christian Gytkjær (Rosenborg)
  • 2015: Alexander Søderlund (Rosenborg)
  • 2014: Vidar Ørn Kjartansson (Vålerenga)
  • 2013: Frode Johnsen (Odd)
  • 2012: Peter Kovacs (Strømsgodset) og Zdenek Ondrasek (Tromsø)
  • 2011: Mos (Tromsø)
Publisert: 13/8/2021 · Sist oppdatert: 16/11/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.