Odds på vinneren av Eliteserien

Eliteserien vinnerodds

Eliteserien i Norge er kjent som en målrik og festlig fotballiga med intense og underholdende lag som skaper stor spenning både for spillere, trenere og publikum. Å tippe på vinner av Eliteserien er ingen enkel øvelse, noe som gjør hver serierunde interessant å følge for å finne ut hvem som til slutt står øverst på seierspallen.

Tippe på hvem som vinner Eliteserien 2022

Du kan enklest tippe på vinner av Eliteserien ved å registrere en konto på et av bettingselskapene som du finner på internett. Når du har laget deg en konto og gjort et innskudd, kan du velge «Eliteserien» og tippe på hvem du tror som vinner og satse det beløpet som du selv bestemmer.

Hvem vinner Eliteserien 2022?

Mange nevnes når man spør om hvem man tror vinneren av Eliteserien 2022 blir, men det er stadig slik at Molde er storfavoritten alle snakker som følge av den bredden de har i stallen. Selv om salgene ofte kommer på ubeleilige tidspunkt, har Molde vist en unik evne til å erstatte kvalitet med kvalitet. I Bodø snakkes det også fortsatt om seriegull etter maktdemonstrasjonen i 2020 og 2021, men salgene er kanskje ikke erstattet med samme kvalitet inn og man er derfor avhengige av at flere slår gjennom samtidig.

Rosenborg viser potensialet sitt og har erstattet mange med nye spillere og slår fortsatt de fleste på en normal dag. Bak disse tre lurer Vålerenga som en hissig og utålmodig utfordrer som sliter litt med stabilitet til å utfordre de tre store favorittene. I tillegg har Lillestrøm overrasket alle og finner seg overraskende nok i å måtte nevnes som en av outsiderne til å ta et like overraskende gull som Glimt gjorde i fjor. Oddsfavoritten er nok uansett Molde og de fleste spår at de står på toppen av pallen i årets utgave av Eliteserien med pokalen i sin hånd igjen.

Odds på vinneren av Eliteserien finnes hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Tidligere vinnere av Eliteserien

Det er Rosenborg som har vunnet flest titler i Eliteserien med sine 26 seriemesterskap. Fredrikstad følger deretter med ni triumfer og deretter Viking som har vunnet åtte ganger. Lillestrøm og Vålerenga har fem hver, mens det er i nyere tid at Molde har vært den mer dominerende i Eliteserien med sine fire mesterskapstitler. Bodø/Glimt viste rekordtakter og cruiset inn til en imponerende gullseier i 2020, noe som var lagets og nordnorges første gull i den øverste divisjonen. Før Bodø/Glimt vant i 2020, var det Molde som tok tittelen i 2019 og før det var det altså Rosenborg hele fire ganger. Vi må tilbake til 2013 for å finne en annen vinner enn de tre nevnte klubbene da Strømsgodset overrasket alle og tok gull. Det er også Rosenborg som kan skilte med flest topp tre-plasseringer i Eliteserien. Hele 37 ganger har trøndernes stolthet tatt medalje i Eliteserien. Viking og Molde har også samlet på sølvtøy, men bare 17 ganger hver har de stått på pallen.

Eliteserien-vinnere siste 10 år:

 • 2021: Bodø/Glimt
 • 2020: Bodø/Glimt
 • 2019: Molde
 • 2018: Rosenborg
 • 2017: Rosenborg
 • 2016: Rosenborg
 • 2015: Rosenborg
 • 2014: Molde
 • 2013: Strømsgodset
 • 2012: Molde
 • 2011: Molde
Publisert: 13/8/2021 · Sist oppdatert: 7/9/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.