Odds på toppscorer i fotball-EM 2024

Bilde av fotballbane

Fotball-EM byr på et imponerende stjernegalleri. Mange av klodens beste spillere gjennom tidene har herjet i mesterskapet, og kampen om å sikre seg toppscorertittelen er beinhard. Å tippe på toppscorer i fotball-EM er meget populært blant norske oddsspillere. Man får ekstra underholdning når man følger kampene i EM med håp om at spilleren man har satt noen kroner på skal score flest av alle. Les videre for å finne ut mer om odds på toppscorer i fotball-EM.

Odds på toppscorer i fotball-EM 2024 finner du her:

Visa innskudd
ProntoBet logo

ProntoBet

LES OMTALE

Cashback

10% daglig

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Rabona Betting logo
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Sportaza logo

Sportaza

LES OMTALE

2100 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Bankonbet logo

Bankonbet

LES OMTALE

2000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
iBet logo
3000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Tippe på hvem som blir toppscorer i fotball-EM 

Du finner odds på hvem som blir toppscorer i fotball-EM hos alle bettingselskaper. Dette er et kjempepopulært objekt, og det er svært lett å plassere et spill. Alt som skal til er å klikke på spilleren du tror vil score flest av alle i mesterskapet for å plassere objektet på din kupong. Deretter bare oppgir du ønsket innsats og klikker for å fullføre spillet.

For å kunne tippe på hvem som blir toppscorer i fotball-EM må du ha en tippekonto. Det fikser du på denne måten:

 1. Finn et bettingselskap hvor du trives
 2. Registrer deg via skjema på nettsiden
 3. Sett inn penger å tippe for
 4. Åpne EM-menyen og klikk på spilleren du tror vil bli toppscorer
 5. Oppgi innsats og klikk «Fullfør spill», e.l.

Hvem blir toppscorer i fotball-EM 2024? 

I forkant av fotball-EM 2024 er det to navn som skiller seg ut som kandidater til å bli toppscorer. Det er Frankrikes superspiss Kylian Mbappe og Englands målgarantist Harry Kane. 

Mbappe er regjerende VM-toppscorer etter et meget sterkt mesterskap hvor han bl.a. scoret hattrick i finalen. Mbappe har et vanvittig målsnitt på landslaget, og er garantert i den franske startoppstillingen. Går Frankrike langt i turneringen, tar vi det nærmest for gitt at pariseren vil score jevnt og trutt.

I gruppe får han bryne seg mot forsvarerne til Østerrike, Polen og Nederland. Selv om Frankrike er storfavoritt i alle kampene, er ikke dette motstand man forventer skal lekke mange mål.

Kane vant toppscorertittelen i VM 2018. Han er det engelske landslagets toppscorer gjennom tidene, og herjer for Bayern München i Champions League og Bundesliga. Med servitører som Foden og Saka på laget, bør det bli mange mål på Kane i EM 2024. 

I gruppe møter England Danmark, Slovenia og Serbia. Det er lag som det går an å score mange mål mot. Særlig har sistnevnte en lei tendens til å lekke mot god motstand, gode enkeltspillere til tross. 

Øvrige målscorere med lave odds i forkant av EM, inkluderer flere av Mbappes og Kanes lagkamerater, sånn som Bellingham, Griezmann og Giroud. Det tviler vi på vil gå inn.

På andre lag, er det verdt å nevne karer som Cristiano Ronaldo, Lukaku og Musiala. Førstnevnte ble toppscorer i forrige EM, men vi har minimalt med tro på den gamle målmaskinen nå i 2024. Lukaku vil score mye hvis Belgia går langt, mens Musiala – enn så briljant han er – neppe vil score nok til å kjempe om toppscorertittelen. 

Tidligere toppscorere i fotball-EM 

Mange av tidenes beste spisser har blitt toppscorer i EM. Det inkluderer legendariske navn som Müller, van Basten, Shearer og Kluivert. Cristiano Ronaldo ble toppscorer i EM 2020, og er den spilleren med flest EM-mål gjennom tidene. Franskmannen Michel Platini scoret hele 9 mål da han ledet sitt lag til seier på hjemmebane i 1984. Det forblir rekord for antall mål i et fotball-EM.

Toppscorere siste 10 mesterskap 

 • 2020: Cristiano Ronaldo
 • 2016: Antoine Griezmann
 • 2012: Fernando Torres
 • 2008: David Villa
 • 2004: Milan Baros
 • 2000: Patrick Kluivert
 • 1996: Alan Shearer
 • 1992: Henrik Larsen
 • 1988: Marco van Basten
 • 1984: Michel Platini
Publisert: 10/05/2024 · Sist oppdatert: 13/05/2024