Odds på nedrykk i Premier League

Premier League odds på nedrykk

Fotballidenskapen står aldri stille i England der noen av verdens beste fotballspillere og lag holder til i Premier League. Like spennende som å tippe på hvem som vinner Premier League, er det å tippe hvem som rykker ned. Å finne odds på nedrykk i Premier League er enkelt og i motsetning til at det bare finnes en vinner, er det hele tre lag som til slutt rykker ned hvert år fra den øverste divisjonen i England.

Slik fungerer odds på nedrykk i Premier League

Du kan enklest tippe på nedrykk i Premier League ved å registrere en konto på et av bettingselskapene som du finner på internett. Når du har laget deg en konto og gjort et innskudd, kan du velge «Premier League» i sportsbooken. Du tipper på hvem du tror rykker ned, med det beløpet du selv ønsker. I tillegg er det flere sjanser på å treffe rett lag da det er hele tre lag som rykker ned fra Premier League. Du kan velge ett eller satse på flere nedrykksfavoritter og la deg underholde underveis.

Hvem rykker ned i Premier League 2021/22?

Kampen om å unngå nedrykk i England er en av de tøffeste øvelsene et lag kan gå gjennom. Det er alltid jevne og intense oppgjør i bunnstriden som gjerne involverer mange lag mot slutten av sesongen. I år er intet unntak. I år må klubber som Southampton, Newcastle og Burnley finne seg i å kjempe en hard kamp for å klare seg mot nykommerne Brentford, Norwich og Watford. Tradisjonelt er det gjerne slik at de nyopprykkede lagene gjerne sliter med å klare seg i Premier League og i år vil nok to av nykommerne få oppleve akkurat det.

Norwich favoritt til å rykke ned

Norwich er en av oddsfavorittene til å rykke ned i år. Igjen. Dette er en rutine som begynner å bli vanlig for «The Canaries» som siste årene har brukt heisen opp og ned annenhvert år mellom Championship og Champions League. Uten å ha forsterket nevneverdig den troppen som rykket opp, vil tempoet bli for høyt og Norwich må nok atter en gang forberede seg på en tur ned til Championship.

Newcastle

Newcastle er et av de litt mer etablerte lagene som også skal slite med å beholde plassen. Ikke fordi de har en dårlig stall, men de får lite ut av den over tid. I fjor endte sesongen litt under midten av tabellen og vi tror den trenden fortsetter. Det var riktignok en sterk avslutning i fjor som berget plassen til «Magpies», men i år blir det adskillig tøffere uten et vesentlig forsterket mannskap. Det ser det ikke ut til at det blir og da ender fort den andre nedrykksplassen i Newcastle.

Watford

Watford er også ambisiøse etter sitt overbevisende opprykk i fjor, men mangler en forutsigbarhet i stallbyggingen sin. Flere av spillerne som ble kjøpt inn under fjorårets opprykksreise for ganske høye summer, er blitt lånt ut eller satt på tribunen og nye er igjen kjøpt inn. Denne usikkerheten minner om hvordan Fulham en gang opererte med enorme innkjøp av nye lag hver gang de fikk en ny sjanse i Premier League. Dette går neppe veien for Watford heller som skal streve en lang sesong med å få nok poeng til å unngå nedrykk.

Få med deg bunnoppgjørene

Historisk sett er den magiske poenggrensen i Premier League på 40 til 42 poeng for å berge plassen i divisjonen og det er dit mange av de svakere lagene sikter seg inn når strategi og taktikk legges. Derfor blir de innbyrdes oppgjørene mot de som har svakest odds på å klare seg gjerne de viktigste oppgjørene for dem. Se derfor opp for kampene mellom Watford, Norwich og Newcastle som gjerne blir intense og morsomme kamper utover sesongen og som også kan være avgjørende for plassen i Premier League. Legg gjerne merke til hvordan Southampton og Burnley også klarer seg som er outsidere til å risikere nedrykk om de får en rekke med svake resultater i starten av sesongen. For en dårlig sesongstart på et lag som kanskje ikke har den sterkeste stallen i utgangspunktet, vil være drepen for entusiasmen videre og det laget som havner i den situasjonen er gjerne en het kandidat til å bekle en av de tre nederste plassene som gir nedrykk.

Publisert: 25/8/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.