Odds på vinneren av Premier League

Premier League vinnerodds

Engelsk fotball er og blir en av favorittene til fotballglade nordmenn. Mange titulerer Premier League som verdens beste liga og underholdningen er alltid stor i ligakampene Ikke minst fordi du kan tippe på vinneren av Premier League og holde spenningen vedlike. Premier League har alltid mange dramatiske og målrike oppgjør og det er alltid en eller flere overraskelser som sjarmerer fotballverdenen.

Tippe på hvem som vinner Premier League

Du kan enklest tippe på vinner av Premier League ved å registrere en konto på et av bettingselskapene som du finner på internett. Når du har laget deg en konto og gjort et innskudd, kan du velge «Premier League» og tippe på hvem du tror som vinner og satse det beløpet som du selv bestemmer.

Du finner odds på vinneren av Premier League nedenfor

Hvem vinner Premier League 2022/23

Det er mange lag som drømmer om å vinne trofeet og årets sesong kan bli den mest uforutsigbare på lenge. Manchester City er, sammen med et skadefritt Liverpool, de to største favorittene til å ta tittelen. Men det finnes seriøse utfordrere i blant annet Chelsea og Arsenal.

Litt bak disse har du de store outsiderne i United og Arsenal. Får de det til å fungere bakover på banen, kan de også utfordre lenge. Men det er og blir Pep Guardiolas Manchester City og Jürgen Klopps Liverpool som har det største favorittstempelet i årets utgave av Premier League.

Disse har tidligere vunnet Premier League

Historisk har Premier League blitt vunnet av de få store klubbene i England. Manchester City og Liverpool har de siste årene vært de dominerende, men ingen glemmer askeladden Leicester sitt gull i 2015/16-sesongen. Chelsea vant sitt siste gull året etter, før Manchester City vant de to neste årene, kun avbrutt av Liverpools gull i 2019/20-sesongen før de vant.

Manchester United nevnes fortsatt ofte som en av favorittene foran hver sesong, men man må tilbake til 2012/13-sesongen for å finne den siste av de 20 titlene deres. Chelsea har også vært jevnlige gullsankere de siste 10 årene og vant ligaen sist i 2016/17-sesongen som da var deres sjette trofe i Premier League. Det er med andre ord mange som har vunnet ligaen i England og det er alltid stor spenning. De fleste husker best da Manchester City vant 2011/12-tittelen på målforskjell foran byrival Manchester United som en av de mest dramatiske sesongene i nyere tid, selv om det var en ganske lignende avslutning på 21/22-sesongen hvor City igjen trakk det lengste strådet.

Du finner odds på vinneren av Premier League nedenfor:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
NordicBet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Hvem har vunnet flest Premier League-titler?

Det er fortsatt Manchester United som har flest titler i den øverste divisjonen i England med sine 20 seire. Deretter har erkerivalen Liverpool 19 tilter å se tilbake på, mens Arsenal har vunnet ligaen 13 ganger. Everton har løftet trofeet ni ganger, mens moderne tids beste lag, Manchester City, har vunnet syv trofeer, hvorav fem av dem har kommet på de siste 10 årene.

Premier League-vinnere siste 10 år:

 • 2021/22: Manchester City
 • 2020/21: Manchester City
 • 2019/20: Liverpool
 • 2018/19: Manchester City
 • 2017/18: Manchester City
 • 2016/17: Chelsea
 • 2015/16: Leicester City
 • 2014/15: Chelsea
 • 2013/14: Manchester City
 • 2012/13: Manchester United
 • 2011/12: Manchester City
Publisert: 13/8/2021 · Sist oppdatert: 3/8/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.