Odds på toppscorer i Premier League

Premier league toppscorer odds

I engelsk fotball finner man alltid uventede toppscorere som slåss om tittelen som den mest målfarlige spilleren i Premier League og for fotballgale nordmenn er spesielt engelsk fotball noe vi følger med argusøyne. I en liga der målene kommer ofte er det fort morsomt å tippe på toppscorer i Premier League.

Visste du: Du kan også tippe på vinneren av Premier League

Tippe på hvem som blir toppscorer i Premier League

For å tippe på hvem som blir toppscorer i Premier League, bør du opprette en egen konto på et bettingselskap som du finner på Internett. Her kan du registrere innskudd og deretter finne valg for Premier League og «toppscorer». Du vil få opp en liste med de mest aktuelle med sine odds som du da kan velge mellom eller «en annen». Du setter innskudd og så er du klar for å følge med gjennom hele sesongen på hvordan din mann klarer seg.

Hvem blir toppscorer i Premier League 2021/22?

Årets serie inneholder mange potensielle toppscorere. Sadio Mane og Mohamed Salah fra Liverpool og Harry Kane (Tottenahm) er to velkjente spisser med stort potensial som er naturlige favoritter til å dra i land toppscorertittelen.

Man skal ikke glemme Manchester Uniteds Bruno Fernandez som scorer mye mål fra sin offensive midtbaneposisjon og kan Chelsea få fart på tyske Timo Werner, blir det mye mål og jevnt i kampen om tittelen. Arsenals kaptein, Pierre-Emerick Aubameyang, er også målfarlig og kan fort blande seg inn i tetstriden og vi kan aldri avskrive den rutinerte Jamie Vardy i Leicester heller fra en toppscorertittel.

Likevel er det nok Harry Kane som fremstår som den naturlige favoritten til å bli toppscorer – spesielt hvis det blir alvor av overgangen til Manchester City som det ryktes en del om. Sammen med Liverpools Mohamed Salah vil det nok være lite sjokkerende om en av de to blir toppscorer.

Tidligere toppscorere i Premier League

Harry Kane vant toppscorertittelen i fjorårets sesong med 23 mål. Samme antall mål hadde Jamie Vardy som tok toppscorertittelen året før. I 2018/19 delte tre spillere toppscorertittelen, da Salah og Mane fra Liverpool og Pierre-Emerick Aubameyang scoret 22 mål hver.

De som scoret flest mål i løpet av en sesong var Andy Cole og Alan Shearer som begge scoret 34 mål i hver sin sesong i 1993/94 og 1994/95. Alan Shearer er for øvrig fortsatt den mestscorende i Premier League med hele 260 mål i sin karriere. Da ble det for ordens skyld spilt 42 kamper istedenfor 38 som Premier League gjorde fra 1995/96-sesongen da ligaen kuttet ned til 20 lag.

De siste årene er det Harry Kane sog Mohamed Salah som har vist seg å være de skarpeste foran målet med henholdsvis tre og to toppscorertitler hver de siste årene.

Toppscorere i Premier League siste 10 år: 

  • 2020/21: Harry Kane (Tottenham)
  • 2019/20: Jamie Vardy (Leicester)
  • 2018/19: Mohamed Salah, Sadio Mane (Liverpool) og Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)
  • 2017/18: Mohamed Salah (Liverpool)
  • 2016/17: Harry Kane (Tottenham)
  • 2015/16: Harry Kane (Tottenham)
  • 2014/15: Sergio Agüero (Manchester City)
  • 2013/14: Luis Suarez (Liverpool)
  • 2012/13: Robin van Persie (Manchester United)
  • 2011/12: Robin van Persie (Arsenal)
Publisert: 13/8/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.