Odds på toppscorer i Serie A

Odds på toppscorer i Serie A

Det er meget populært å tippe på italiensk fotball her i landet. Serie A nyter en høy stjerne både blant fotballfans og oddsspillere. Du finner odds på toppscorer i Serie A hos alle gode bettingselskaper på nettet. Det gir deg sjansen til å følge med på din kandidats innsats gjennom sesongen. Du kan også tippe underveis, etter hvert som kampen om toppscorertittelen tetner seg til. 

Bettingsider med odds på toppscorer i Serie A

Visa innskudd
comeon logo
500 NOK

ComeOn!-butikk

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
VISA-innskudd
Dachbet logo

Dachbet

LES OMTALE

1000 NOK

Bonuskode DACH100S

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Rabona Betting logo
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Tippe på hvem som blir toppscorer i Serie A 

Det er svært enkelt å tippe på toppscorer i Serie A. Siden vi her har med en av de mest populære fotballseriene i verden å gjøre, figurerer denne typen objekt høyt oppe hos alle de ledende bettingselskapene. Du kan enkelt finne frem til riktig meny, og gjennomføre dine spill. 

Tipping på toppscorer i Serie A er et klassisk vinneroddsspill. Det vil si at du som regel kun kan spille denne typen objekt som en singel, ikke som del av en akkumulator eller et system. 

Du ganske enkel bare klikker på spilleren du tror vil knalle kula i nota flest ganger i løpet av neste eller pågående sesong på øverste nivå av calcio i støvellandet. Det kan du gjøre før sesongen starter, eller som liveodds underveis. Generelt sett, vil du få høyere odds på de største favorittene hvis du tipper så tidlig som mulig.

Hvem blir toppscorer i Serie A 2022/23? 

Som alltid knytter det seg stor spenning rundt hvem som skal vinne sesongens prestisjetunge toppscorertittel i Serie A, Capocannoniere, også i år. En som vil gjøre alt han kan for å hamre inn mål i kjent stil er Ciro Immobile. Lazio-spissen er regjerende toppscorer i Serie A, og har dermed hele 4 slike titler. Kun en spiller, den svenske AC Milan-legenden, Gunnar Nordahl, har vunnet flere med 5. Tangeringsforsøket til Immobile skal bli spennende å følge med på.

På listen over Immobiles heteste utfordrere finner vi både nye navn og velkjente goalgettere.

Blant de heteste toppscorer-kandidatene kan vi nevne: 

 • Dusan Vlahovic, Juventus: Etter storovergang fra Fiorentina hvor den høyreiste, unge serberen dunket inn mål på bestilling, ble det en noe stillere andre halvdel på sesongen i Juventusdrakta. Kan fort bli mange mål om det løsner for den gamle damen i år.
 • Romelu Lukaku, Inter: Den belgiske målgarantisten er tilbake i Serie A. Nok revansjesugen etter et bortkastet år i Chelsea.
 • Victor Osimhen, Napoli: Kjempespennende nigeriansk spiss som bare blir bedre og bedre. Avhengig av at laget fra sør håndterer tapet av superstjerna Insigne. 
 • Tammy Abraham, AS Roma: Har levert mål jevnt og trutt i den evige by. Får Mourinho fart på guttene sine, vil engelskmannen sikkert score mye.

Tidligere toppscorere i Serie A 

Mange av de største navnene i fotballhistorien har kunnet smykke seg med tittelen Capocannoniere i Serie A. Herunder kan vi nevne storheter som Marco van Basten, Zlatan Ibrahimovic, Michel Platini, Diego Maradona og Paolo Rossi. Toppscorertittelen ble oppkalt etter Rossi etter at han gikk bort, i 2020.

Toppscorere i Serie A siste 10 år 

 • 2012–13: Edinson Cavani
 • 2013–14: Ciro Immobile
 • 2014–15: Mauro Icardi & Luca Toni
 • 2015–16: Gonzalo Higuaín
 • 2016–17: Edin Džeko
 • 2017–18: Mauro Icardi & Ciro Immobile
 • 2018–19: Fabio Quagliarella
 • 2019–20: Ciro Immobile
 • 2020–21: Cristiano Ronaldo
 • 2021–22: Ciro Immobile
Publisert: 19/01/2023 · Sist oppdatert: 23/02/2023