Innebandy odds

Innebandy odds

Innebandy er en sport som på mange måter kan minne om ishockey, siden sporten utspilles mellom to lag på omtrent like stor bane og like store mål.

Innebandy spilles også med kølle, men det brukes en ball heller enn en puck. Sporten spilles dessuten på gulv, og ikke på is.

Innebandy er en forholdsvis liten sport her til lands, men betting på denne sporten kan være minst like spennende som i fotball, basketball og andre sportsgrener. Før du setter i gang kan det være greit å få en liten innføring i innebandy odds.

Innebandy odds finner du hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Tips: Les også om odds på ishockey hvis du er opptatt av et større spillutvalg

Odds på innebandy

Odds på innebandy kan være både utfordrende og spennende. Du kan nyte tipping på denne sporten både hos Unibet, NordicBet, Betsson, Betsafe og en rekke andre bookmakere.

Du får som regel mulighet til å tippe på et bredt spekter av mulige utfall, men markedet er naturligvis ikke like stort som i mer populære sportsgrener. Du finner imidlertid handicap, 1x2, kampresultat og scoring over/under i flere av de største ligaene.

Husk at det finnes både cup-turneringer, VM, EM og diverse europeiske turneringer du kan tippe på innen innebandy.

Slik fungerer betting på innebandy

Som i all annen sport, er det slik at oddsen gjenspeiler sannsynligheten for et spesifikt utfall. Dersom et lag har høy odds for å vinne, betyr det at vinnersjansen til laget er liten.

Dersom du tipper på et utfall med høy odds i innebandy, kan du potensielt vinne stort dersom du skulle tippe korrekt. På motsatt vis gir lave odds større sannsynlighet for å tippe riktig, men da er også gevinsten lavere.

For å sette i gang trenger du i prinsippet bare å registrere en brukerkonto hos et betting-selskap. Sjekk hvilke bettingsider vi anbefaler, slik at du kan vente god kundeservice, godt utvalg av spill og spennende oddsbonuser.

Så snart du er registrert, trenger du bare å gjøre et innskudd og deretter åpne oddssidene. Her kan du klikke deg inn på «innebandy» og skreddersy dine egne tippekuponger.

Oddsobjekter

Det finnes mange morsomme oddsobjekter i innebandy. Du kan selvfølgelig tippe på hvilket lag som vinner en match, eller du kan tippe på objekter som hvem som blir toppscorer.

Du kan dessuten tippe på hvilke lag som blir «topp 3» eller finalister. Noen ganger kan du dessuten tippe på hvem som blir gruppevinnere eller kvalifisert for videre turneringer.

Kombinert odds

Kombinert odds går ut på at du tipper på flere utfall på samme kupong. Hos mange bettingsider kan du legge inn alt fra to eller tre utfall og oppover på kombispill eller systemspill.

Du kan blant annet nyte kombinert odds hos NordicBet. Tipp på ulike kamper og vinn penger dersom du tipper riktig på samtlige utfall. Her kan du potensielt vinne store gevinster!

Toppscorer

Et annet populært oddsobjekt i innebandy er å tippe på hvem som blir toppscorer. Du kan tippe på toppscorer både i enkeltkamper og i turneringer i sin helhet.

Toppscoreren er den individuelle spilleren som scorer flest mål innenfor en gitt tidsperiode. Hvem tror du scorer flest mål?

Ligavinner

Det er også spennende å tippe på ligavinnere i innebandy. Du kan for eksempel tippe på hvem som vinner den finske Naisten F-Liiga. I Finland og Sverige er innebandy mer populært enn her til lands, så du finner mange spennende kamper fra disse landene.

Du kan tippe på hvem som vinner en innebandy-liga hos de fleste store bettingselskaper. Hvilket lag tror du stikker av med gullet?

Nedrykk

Som i mange andre sporter, kan du også få mulighet til å tippe på hvilket lag som rykker ned til en lavere divisjon eller hvilket lag som taper en kamp.

Du får blant annet mulighet til å tippe på hvem som gjør det dårligst i VM og NM i innebandy.

Live betting på innebandy

Du kan ofte velge mellom betting pre-match (før kampstart) eller live betting (tipping mens kampen pågår). Dette tilbys først og fremst i større sportsgrener som basketball, fotball, håndball og e-sport.

Du kan imidlertid også oppleve å finne bettingsider som tilbyr live odds på innebandy. Hos NordicBet kan du finne live odds på innebandy, noe som gjør det ekstra morsomt og nervepirrende å spille.

Med live betting kan du spille i sanntid mens kampen enda pågår. Derfor er det ikke uvanlig å se at oddsen svinger opp og ned etter hvert som kampen utvikler seg. En skade, utvisning eller lignende kan føre til at oddsen endrer seg betraktelig.

Turneringer og mesterskap

Det finnes ikke like mange ligaer å velge mellom i innebandy som i for eksempel fotball. Det skyldes enkelt og greit at innebandy som sportsgren er relativt liten. Det finnes imidlertid mesterskap også i denne sporten!

Det arrangeres blant annet Innebandy-VM og NM i innebandy. Ellers kan du følge med på spennende turneringer, som for eksempel finske Naisten F-Liiga.

Det øverste nivået i innebandy her til lands er Eliteserien i innebandy for menn. Ligaen nærmer seg 30 sesonger og er dermed et godt etablert ligasystem.

Norges største innebandy-lag

Vanligvis vil det spilles både kvartfinaler, semifinaler og en finale i en sesong. Unntaket var sesongen 2020/2021 hvor ligaen ble stoppet på grunn av pandemien.

Her er en oversikt over de største innebandy-lagene her i Norge:

 • Tunet
 • Greåker
 • Slevik
 • Sveiva
 • Akerselva
 • Sandnes
 • Fredrikstad
 • Gjelleråsen
 • Harstad
 • Sarpsborg
 • Nor92

Verdens beste innebandy-lag

På verdensbasis er ikke Norge spesielt stor i innebandy. Nabolandet vårt, Sverige, gjør det imidlertid veldig bra i sporten.

Det er kun Sverige og Finland som har vunnet gull i Innebandy-VM siden 1996. Finland og Sveits er også hyppige gjengangere til å ta sølv eller bronse. Sist gang Norge gjorde det bra i Innebandy-VM var i 1996, da landslaget tok bronse.

Tipp på innebandy i dag

Vi har nå sett nærmer på innebandy odds og oddsobjekter. Selv om Norge ikke er en stor nasjon i denne sporten, er det veldig morsomt å tippe på kamper!

Finn en bettingside med innebandy odds i dag, og tipp på alt fra kampvinner til beste målscorer!

Publisert: 14/5/2021 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.