Ole Gunnar Solskjær odds

Odds på Ole Gunnar Solskjær

Det å tippe på fotball er spennende, men man trenger ikke nødvendigvis å tippe på fotballkamper eller spillerne. Det kan være minst like spennende å tippe på trenere og managere.

I den forbindelse ønsker vi å se nærmere på Ole Gunnar Solskjær odds. Solskjær er en av de største og mest kjente fotballprofilene fra Norge, og har tidligere vært både spiller og trener i det britiske topplaget Manchester United.

Solskjær fikk sparken fra Manchester United 21. november 2021, etter at laget hans tapte 0–5 i kamp mot erkerivalen Liverpool.

Bettingselskaper med odds på Ole Gunnar Solskjær:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
iBet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Fezbet logo
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
MobileBet logo

Mobilebet

LES OMTALE

2000 NOK

ukentlige gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
cyber-bet logo

Cyber.bet

LES OMTALE

3000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Tippe på Ole Gunnar Solskjær

Solskjær – også kjent som «Baby Faced Assassin» – er en velkjent profil i norsk og utenlandsk toppfotball. 

Tidligere har Ole Gunnar Solskjær spilt både på Manchester United og det norske landslaget. Trenerkarrieren er like interessant, da kristiansunderen har trent både Molde, Cardiff City, Man U og andre lag.

Siden Ole Gunnar Solskjær har vært involvert i et av verdens mest omtalte fotballag, Man U, har han også vært et populært oddsobjekt. Det har ikke bare vært populært å tippe på Ole Gunnar Solskjær her i Norge, men også i andre land.

Men det er nok kanskje ekstra moro for oss nordmenn å tippe på Solskjær, siden norske fotballprofiler sjelden har hatt like stor suksess.

Oddsobjekter på Ole Gunnar Solskjær

Når du skal spille på Ole Gunnar Solskjær odds, finnes det ikke veldig mange oddsobjekter å velge mellom. Men de få som finnes, er til gjengjeld ganske så spennende. Det er blant annet veldig populært å tippe på overganger.

Før Solskjær fikk sparken som trener hos Manchester United, var det populært å tippe på hvorvidt han ble værende eller fikk sparken. Etter det store nederlaget mot Liverpool, var Solskjær blant trenerne med lavest odds (størst sjanse) for å få sparken i engelsk toppfotball.

Det finnes også andre oddsobjekter på Ole Gunnar Solskjær. Man kan for eksempel tippe på hva som blir den neste klubben Solskjær vil trene, eller lignende. Noe annet man kan tippe på, er hvorvidt en trener vil lede laget til seier i en liga.

  • Overganger
  • Får treneren sparken?
  • Vinnerspill

Slik finner du odds på Ole Gunnar Solskjær

Ønsker du å kunne spille på odds på Ole Gunnar Solskjær? Da kan du besøke en av bettingsidene vi anbefaler. Her vil du kunne finne spennende oddsobjekter når det er noe relevant å tippe på.

For å finne odds på Ole Gunnar Solskjær, må du først logge deg inn på en bettingside og navigere til sportsbetting og fotball. Herfra kan du velge hva du ønsker å tippe på, enten det er fotballkamper, trenere eller andre ting.

Det er ikke alltid du vil finne odds på Ole Gunnar Solskjær, men det kan bli aktuelt – særlig dersom det spekuleres i overgang til en ny klubb, eller lignende. 

Her er en oversikt over hvordan du går frem for å spille på odds på Ole Gunnar Solskjær:

  1. Finn en bettingside
  2. Registrer brukerkonto
  3. Gjør et innskudd
  4. Naviger til sport og fotball (eller søk i søkefeltet på «Ole Gunnar Solskjær»)
  5. Finn relevante oddsobjekter
  6. Velg innsats
  7. Bekreft tippekupong

Ole Gunnar Solskjær sine største meritter

Ole Gunnar Solskjær kan vise til en rekke meritter, både som fotballspiller og trener i norsk og utenlandsk toppfotball. 

La oss se nærmere på hva som gjør Ole Gunnar Solskjær til en av fotball-Norges aller største legender gjennom tidene.

Meritter som fotballspiller

Solskjær har blant annet spilt seks sesonger i Premier League, fra 1996 til 2007.

Han har også spilt i FA-cupen i 1999 og i 2004, og også i FA Community Shield. Han har for øvrig også deltatt som fotballspiller i UEFA Champions League. Han spilte i Manchester United mens laget var på topp på 1990-tallet og tidlig 2000-tall.

Vi kan blant annet nevne at Solskjær spilte på Manchester United da laget tok gull i Premier League i 1996/97-sesongen, så vel som i 2006/07-sesongen.

Meritter som trener

Som trener eller manager har Ole Gunnar Solskjær også grunn til å være stolt. Etter at han la opp som fotballspiller i 2007, begynte han å leke med tanken på å bli trener i stedet. Han skulle ende opp med å gjøre stor suksess, også utenfor fotballbanen.

Han har blant annet trent Molde i Eliteserien i 2011 og 2012, og han ledet Molde til gull –  ikke bare én, men to ganger. 

Deretter skulle Ole Gunnar Solskjær få prøve seg som trener av Manchester Uniteds reservelag i perioden 2008 til 2010. Her imponerte han stort, og til slutt ble han som de fleste vet hanket inn som hovedtrener for Manchester United.

Priser og heder

All suksessen til kristiansunderen har bidratt til å gjære odds på Ole Gunnar Solskjær veldig populært. Og suksessen har ikke gått ubemerket hen. Han har blant annet fått utdelt St. Olavs Orden, og ble slått til ridder av 1. klasse.

I 1996 fikk Solskjær også Kniksen-prisen «Årets Kniksen 1996». I 2007 fikk han også utdelt «Kniksens hederspris», og i 2011 ble han kåret til «Årets trener». På toppen av alt dette, fikk han utdelt prisen «Årets Peer Gynt» i 2009.

Det er ikke tvil om at Ole Gunnar Solskjær har gjort seg fortjent til alle disse prisene, med sin iherdige innsats både på og utenfor banen.

Ønsker du å spille på Ole Gunnar Solskjær odds?

Ole Gunnar Solskjær odds er noe som tilbys hos alle de store bettingsidene dersom det finnes relevante oddsobjekter. Dette kan for eksempel være aktuelt om det diskuteres om Solskjær skal bli trener i et nytt fotballag, eller om han skal få sparken for den saks skyld.

Fotballtrenere byttes ut, sparkes og erstattes rett som det er, for bransjen er nådeløs. Det er derfor mange som synes det er minst like spennende å tippe på fotballtrenere, som på fotballen i seg selv.

Dersom du ønsker å tippe på noe annet enn tradisjonell fotball, vinn og tap, kan det å tippe på Ole Gunnar Solskjær eller andre trenere være noe for deg.

Vi viser deg de beste bettingsidene for odds på Solskjær og andre fotballprofiler. Registrer deg på en bettingside, og kom i gang!

Publisert: 21/1/2022 · Sist oppdatert: 21/1/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.