Om oss

Om oss - Bettingselskaper.com

Bettingselskaper.com er et bettingnettsted som drives og vedlikeholdes av norske bettingeksperter. Vårt mål er å tilby oppdatert og tidsriktig informasjon om de mest spennende bettingmulighetene til enhver tid, så vel som å være en pålitelig kilde til all informasjon du trenger for å komme i gang med betting på nett.

Vårt mål

Vårt fremste mål er å være Norges ledende bettingportal på nett, med all informasjon du måtte trenge for å gjøre reflekterte valg når du skal satse penger hos bettingselskaper på nett.

Hva vi gjør

For å nå målet om å være den beste bettingportalen på nett for norske spillere må vi gjøre en rekke ting riktig.

Våre største fokusområder er å:

Vi utfordrer det norske spillmonopolet

Vi fokuserer i all hovedsak på utenlandske bettingselskaper som er tilpasset norske spillere. Hos disse operatørene får du gjerne vesentlig høyere odds på de mest populære sportene og arrangementene nordmenn liker å satse penger på.

De utenlandske bettingselskapene deler i tillegg ut både free bets og store oddsbonuser til nye spillere, noe du rett og slett ikke får hos Norsk Tipping.

Vi mener man skal kunne velge selv hvor man bruker pengene sine, og at man bør spille der det er mest verdi å hente.

Hvem vi er - møt redaksjonen

Bettingselskaper.com drives av to bettingglade nordmenn. Ikke bare har vi lang bransjeerfaring, men vi er også ihuga fans av sport- og betting. Vi driver med dette fordi vi elsker spenningen betting gir oss, og vi ønsker å dele gleden med så mange norske spillere som mulig.

Redaksjonen per 2022 består av Kenneth og Sander, som du kan lese mer om nedenfor.

Kenneth - Fotballekspert og generell sportsfantast

Ser du etter noen som kan forklare offside-regelen er Kenneth mannen å snakke med. Få vet like mye om engelsk fotball som denne karen, og dermed kommer det kanskje ikke som noen stor overraskelse at Kenneth har hovedansvaret for alt fotballrelatert innhold på Bettingselskaper.com.

For de seneste tipsene om fotball odds er det bare å ta en titt på hovedartikkelen vår om fotball betting, eller en av de mange underartiklene om odds på spesifikke fotball-events.

Sander - Fan av norsk idrett og utenomsportslige veddemål

Sander sitter kanskje ikke på den samme kunnskapen om fotball som det Kenneth gjør, men tar det igjen i ren bettingglede. Sander elsker å finne utenomsportslige events å spille på, og er alltid på jakt etter det neste realityshowet som kan gi storgevinst hos bettingselskapene.

Ellers er Sander en dårlig taper som i hovedsak følger med på sportene vi nordmenn gjør det best i, som for eksempel:

Slik bruker du Bettingselskaper.com

Du finner alt vi har å tilby i hovedmenyen øverst til høyre på denne siden. Klikk deg videre til "Oddsspill" for å se alle de mest populære sportene det er mulig å spille på.

Ser du etter de seneste, mest relevante artiklene om kommende sports events, anbefaler vi at du tar en titt i nyhetsarkivet.

Jakter du en omtale av et spesifikt bettingselskap er det bare å ekspandere menyvalget "Bettingselskaper" i hovedmenyen og finne selskapet du leter etter. Vi tester ukentlig nye bettingselskaper, og opplyser om både fordeler og ulemper i våre omfattende omtaler.

Din sikkerhet er vårt største fokus

En av våre største prioriteringer er å sørge for at vi alltid anbefaler trygge, lisensierte bettingselskaper som er godt tilpasset norske spillere.

Følger du våre anbefalinger kan du alltid være sikker på at selskapet du velger er trygt, med en streng gambling-lisens som fundament.

Hvis et bettingselskap vi tidligere har anbefalt skulle miste sin lisens eller på annet vis ha urent mel i posen, vil vi umiddelbart fjerne anbefalingen og informere om endringen i vår omtale av selskapet. Scoren vi har gitt selskapet vil også justeres for å reflektere dette.

Annonsering

Når du klikker på en link hos Bettingselskaper.com og oppretter et kundeforhold- eller gjennomfører et innskudd hos et bettingselskap, kan det hende vi mottar en provisjon for dette. Vi samarbeider kun med seriøse, lisensierte bettingselskaper underlagt strenge regler fra sine lisensutstedere.

Spill ansvarlig og vær oppmerksom på potensielle feil

Vi tar forbehold om eventuelle feil. Som spiller er du selv ansvarlig for utfallet av ditt engasjement innen betting og pengespill. Eierne av dette nettstedet skal ikke på noen måte stilles ansvarlig for tap eller annet.

Ta kontakt

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Det kan du gjøre her.

Publisert: 5/1/2022 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.