Mike Tyson og Roy Jones

Mike Tyson (54) vender endelig tilbake til bokseringen, og gjør sin første boksekamp på over 15 år. Alt er lagt til rette for årets boksekamp, og du skal ikke lete lenge for å finne bettingselskaper som tilbyr odds på Mike Tyson vs. Roy Jones. Continue reading Odds på Mike Tyson vs. Roy Jones

Betri deildin færøysk fotball odds

Færøysk fotball er kanskje ikke det mest kjente for nordmenn flest, men er du fotballelsker og savner direktesendt fotball er det bare å lese videre. TV2 har nemlig sikret seg rettighetene til å vise Færøysk fotball, og det betyr naturligvis også at det blir gøy å spille odds på Færøysk fotball.

Oddsobjekter på Færøysk fotball

Når du spiller odds på Færøysk fotball lar bettingselskapene deg spille på en rekke ulike oddsobjekter. Et oddsobjekt er en hendelse i kampen det er satt odds på, og som det er mulig å plassere penger på.

Odds på færøysk fotball finnes hos disse bettingselskapene:
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr gratisspill (tidsbegrenset tilbud)
NordicBet logo
NordicBet
 • Knallbra oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger
Mr Green Casino logo
Mr Green
 • Få 5 x 100 kr gratisspill
 • Super sportsbook
 • Full kontroll med green gaming
Oddsbonus 500 kr + Gratisspill
Betsafe logo
Betsafe
 • Stort utvalg sporter
 • Ukentlige risikofrie spill
 • Bra på trav og galopp
Oddsbonus 1000 kr + Risikofrie spill

Det vanligste oddsobjektet i fotball er naturligvis hvem som vinner kampen, men det finnes også mange andre oddsobjekter:

 • Hvilket lag vinner kampen?
 • Hvem vinner kampen?
 • Hvor mange mål scores totalt?
 • Hvor mange mål scorer vinnerlaget?
 • Hvor mange mål vinner vinnerlaget med?
 • Hvilken spiller vil bli banens beste?
 • Hvor mange gule kort blir det?
 • Hvilken spiller scorer først?

I tillegg er det vanlig å finne flere typer ekstraspill hos bettingselskapene som går på sesongen som en helhet.

Dette kan f.eks. være:

 • Hvem blir ligavinner?
 • Hvem blir toppscorer i ligaen?
 • Hvem rykker ned fra ligaen?

Dersom du er på jakt etter odds på Færøysk fotball vil du derfor få nok av alternativer nå som TV2 har sikret seg rettighetene til dette. Bettingselskapene som retter seg mot norske spillere vil garantert kaste seg rundt for å kunne tilby deg det beste av oddsobjekter på den Færøyske toppdivisjonen.

Live odds

Mange av bettingselskapene tilbyr også live odds på Færøysk fotball. Dette betyr at du har muligheten til å spille på ulike oddsobjekter mens kampene spilles. Oddsen forandrer seg hele tiden, og live odds gjør det mye morsommere å se på kampene.

Som du vil lese om under har TV2 nå skaffet seg rettighetene til å vise fotball fra den Færøyske toppdivisjonen direkte. Dette passer naturligvis perfekt med muligheten til å kunne spille live odds mens man nyter litt direktesendt fotball.

Oddsbyggere

De siste årene har også stadig flere bettingselskaper begynt å tilby oddsbyggere der du kan bygge din egen kupong med flere oddsobjekter fra samme kamp. En slik mulighet til å kombinere ulike oddsobjekter er veldig spennende, og gir deg muligheten til å øke oddsen og den potensielle størrelsen på gevinsten betraktelig.

Med oddsbygger på Færøysk fotball kan du f.eks. spille på at Havnar holder buret rent samtidig som de vinner kampen mot Vikingur med 3 mål.

Oddsfavoritter i årets Betri deildin

Skal du spille odds på Færøysk fotball er det naturligvis en fordel å vite hvem som anses som oddsfavoritter i årets Betri deildin.

Klaksvikar Itrottarfelag – fjorårets seriemester

Ikke overraskende er kanskje fjorårets seriemester Klaksvikar Itrottarfelag en av oddsfavorittene til å vinne ligaen også i 2020. Laget anses som ligaens rikeste lag, godt hjulpet av sponsoravtalen med JFK SeaFood. Dette er laget med det høyeste lønnsbudsjettet. Med flere viktige signeringer før sesongstart er dette en klubb som satser hardt på å forvare ligatittelen. Lagets beste spiller er Joannes Bjartalid, en 23-åring som i fjorårssesongen scoret like mange mål som alderen.

Boltfelagio 1936 – fjorårets andreplass

Boltfelagio 1936 er en annen oddsfavoritt i årets Betri deildin. Laget tapte siste seriekamp mot serievinneren i fjor, og ønsker nok å revansjere sesongen. Sist denne Torshavn-klubben vant ligaen var i 2015, og klubben har totalt 11 ligamesterskap.

Havnar Boltfelag – overlegen serievinner i 2018

Havnar Boltfelag er et annen hovedstadslag som er en klar oddsfavoritt i årets Betri deildin. Går også under navnet HB Torshavn. Dette laget vant ligaen overlegent i 2018, og hentet hele 73 poeng på 27 kamper. I år har laget fått ny dansk trener i Jens Berthel Askou. Gamletreneren tok dessverre med seg en av lagets beste spillere tilbake til Island, og har også mistet en annen god spiller (Ari Olsen) som reise tilbake til Danmark for å studere.

Vikingur Gøta – tidligere storhet med ny trener

En fjerde oddsfavoritt i årets Betri deildin er Vikingur Gøta. Dette er et av lagene som virkelig har etablert seg i toppen av Betri deildin de siste ti årene. Med to ligamesterskap i 2016 og 2017, samt fem cuptitler i 2009, 2012, 2013, 2014 og 2015 er dette er lag å følge med på. Laget har vært flinke til å ta vare på sine beste spillere som vant masse på midten av 2010-tallet, men ettersom spillerne begynner å bli eldre har laget begynt å slite mer. Med ny trener håper man likevel på nye triumfer.

Vikingur Gøta var det laget som scoret flest dødballmål i fjor, og har hentet flere spennende spillere fra Danmark til årets sesong.

Vikingur Gøta slo forøvrig ut Tromsø fra Europa League i 2014/2015-sesongen.

Nes Soknar Itrottarfelag – Færøyenes mestscorende spiller på laget

Nes Soknar Itrottarfelag er den femte oddsfavoritten vi tar med i årets færøyske liga. Klubben holder til i Runavik, og er den gamle klubben til legende-keeperen Jens Martin Knudsen, som var kjent for å spille med topplue.

Men selv Knudsen kommer i skyggen for toppscoreren Klæmint Olsen. Spilleren som er født med klumpfot, og som derfor bare har 10 prosent kapasitet i venstrebenet, har herjet i Betri deildin, og er tidenes mestscorende fotballspiller i den Færøyske toppdivisjonen. Dette er rett å slett en spiller du bare må oppleve.

Tidligere vinnere av Betri deildin

De regjerende mesterne av Betri deildin er Klasksvikar Itrottarfelag. Klubben har vunnet hele 18 titler, og er en av de mestvinnende klubbene på Færøyene, men klubben hadde ikke vunnet den øverste serien siden 1999 da de ble seriemestere i 2019.

Flest titler er det likevel Havnar Boltfelag som har vunnet, med hele 23 titler i den øverste divisjonen Betri deildin. Sistnevnte klubb er en av hovedstadsklubbene som har base i Torshavn. Havnar vant toppdivisjonen også i 2018, 2013, 2010 og 2009.

TV2 sikrer seg rettighetene til Færøysk fotball

For å glede alle fotballelskere som savner direktesendt fotball har TV2 nå sikret seg rettighetene til Færøysk fotball. Det er TV2 Sport 1 og TV2 Sumo som skal sende de første tolv serierundene fra den øverste divisjonen på Færøyene, som for tiden består av 10 lag.

Den første runden går av stabelen 9. mai kl. 16:00, og da er det Havnar som møter EB Streymur før AB Argir møter Vikingur kl. 18:00.

I en pressemelding avslører TV2 at de ikke sparer på kruttet i forbindelse med lanseringen av Færøysk fotball, og at de kommer til å sette alle profilene sine i sving. Hos TV2 vil du få både tabelltips, analyser, profiler og annet. Du får selvfølgelig også norske kommentatorer av kampene.

Slik fungerer Færøysk toppdivisjon

Betri deildin ble stiftet i 1942, og er rangert på en 53 plass av 55 plasser på UEFA-rankingen over ligaer i Europa.

Den Færøyske toppdivisjonen består av 10 lag som møter hverandre tre ganger hver sesong, noe som skiller seg fra andre europeiske ligaer der man normalt kun møter de andre motstanderne to en gang på hjemmebane og en gang på bortebane. En trekning finner sted før hver sesong for å avgjøre hvilke lag som skal ha en ekstra hjemmekamp. Tidligere ble dette avgjort med bakgrunn av klubbens prestasjoner i forrige sesong.

På slutten av sesongen vil to lag rykke ned fra og to lag rykke opp til den øverste divisjonen. På samme måte som i f.eks. spansk fotball kan klubbene plassere B og C-lagene sine i de lavere divisjonene, og det blir bare nedrykk om minst ett ikke-reservelag plasserer seg blant topp tre i den nest øverste divisjonen.

Tidligere pleide man å arrangere en opprykks/nedrykkskamp mellom laget som plasserte seg på 9. plass og 2. plass i de to øverste divisjonene. Dette ble imidlertid endret i 2005.

Vinneren går rett til kvalik i UEFA Champions League

Slik toppdivisjonen fungerer i dag blir vinneren av ligaen automatisk kvalifisert til den første kvalifiseringsrunden av UEFA Champions League, mens lagene som plasserer seg på 2. og 3. plass i Betri deildin får spille i den innledende runden av UEFA Europa League.

En siste plass i Europe League går til vinneren av Løgmanssteypio, som er en cup på lik linje med den norske norgescupen. Dersom dette laget allerede har kvalifisert seg går den siste plassen til laget som plasserer seg som nummer fire i Betri deildin.

Den Færøyske toppdivisjonen består av følgende lag:

 • Argja Bóltfelag
 • B36 Tórshavn
 • EB/Streymur
 • Havnar Bóltfelag
 • Ítróttarfelag Fuglafjarðar
 • Klaksvíkar Ítróttarfelag
 • NSÍ Runavík
 • Skála ÍF
 • Tvøroyrar Bóltfelag
 • Víkingur Gøta

Generelt om Færøysk fotball

Fotball er en nasjonalsport på Færøyene sammen med roing. I denne øynasjonen har fotball historie helt tilbake til 1800-tallet, men landets fotballforbund ble ikke opprettet før i 1979, og Færøyene ble ikke medlem av FIFA før i 1998.

Selv om Færøyene har lang historie med fotball så har landet aldri deltatt i et sluttspill i et VM, og det finnes faktisk bare to fotballbaner på øyene. Begge fotballbanene brukes som hjemmebane for landslaget. Den største fotballstadion heter Torsvøllur og ligger i hovedstaden Torshavn. Den litt mindre stadion Svangakaro ligger på Toftir, og denne fotballstadion blir gjerne omtalt som en av de mest naturskjønne i verden.

Færøyenes første fotballklubb ble stiftet i 1892, og i 1942 begynte man å arrangere et færøysk mesterskap i fotball for herrer. I begynnelsen var det kun én divisjon på Færøyene, Meistaradeildin, men etterhvert ble det tre ulike divisjoner. I dag heter den øverste divisjonen Betri deildin.

Siden 1955 har man også arrangert den årlige nasjonale cupen Løgmanssteypio, som er den viktigste cupen etter Betri deildin.

Verdenseneren Magnus Carlsen har lansert en helt ny sjakkturnering der alle verdenstoppene er forventet å delta. Og det beste med denne turneringen er at den skal foregå på nett. Les alt om odds på Magnus Carlsen Invitational her.

Magnus Carlsen sjakk turnering odds

Sjakkturneringen starter 18. april, og i forbindelse med den nettbaserte turneringen vil det bli gode muligheter for å spille på odds på sjakk igjen hos flere av de største bettingselskapene på nett.

Slik fungerer The Magnus Carlsen Invitational

Den eksklusive sjakkturneringen som Magnus Carlsen nå lanserer på nett begynner 18. april, og varer helt til 3. mai 2020.

Det er Magnus Carlsen selv, i samarbeid med nettstedet chess24, som har tatt initiativet til turneringen.

Odds på Magnus Carlsens sjakkturnering finnes hos disse bettingselskapene:
Unibet betting logo
Unibet
 • Egen Bundesliga-bonus
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 kr + Vervebonus
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr gratisspill (tidsbegrenset tilbud)
Betfair Casino logo
Betfair
 • Risikofritt spill
 • Verdens største spillselskap
 • Egen oddsbørs
Oddsbonus 1000 kr + Risikofritt spill
Guts Casino logo
Guts
 • Mange tilbud og kampanjer
 • Fin velkomstbonus
 • Stort utvalg i sportsbooken
Oddsbonus 1000 kr + Turneringer

Det er forventet at mange av sjakkens mest kjente stjerner vil delta i turneringen. Selvfølgelig vil Carlsen selv også delta. Verdenseneren vil nok være en knepen favoritt i denne turneringen, men det vil være mange spillere som er sugne på å vinne den første store sjakkturneringen som er arrangert på nett.

Sjakkturneringen har fått navnet The Magnus Carlsen Invitational, og arrangeres i følgende format:

Åtte spillere vil møte hverandre i en såkalt «single round-robin» over syv runder, det vil si at alle spillerne møter hverandre én gang.

Hver kamp inneholder fire omganger med 15-10 hurtigsjakk. Vinneren får tre poeng og taperen null poeng. Dersom kampen ender 2:2 vil det spilles et Armageddon-spill (5 mot 4 minutter), der vinneren får to poeng og taperen ett poeng.

De fire beste spillerne etter runde syv vil gå videre til en «final four knockout» der det er om å gjøre å slå ut de andre.

Både semifinalen, bronsefinalen og finalen bruker samme oppsett med fire kamper for å avgjøre hvem som blir vinnerne.

Oddsobjekter

Alle de største bettingsidene på nett pleier å sette odds på de største sjakkturneringene. Det er ingen grunn til å tro at det ikke også vil bli mange oddsobjekter tilgjengelig på Magnus Carlsen sin nettbaserte sjakkturnering.

Vi regner med at kjente bettingselskaper som Bet365, Betsson, Unibet og Guts vil ha minst ett oddsobjekt du kan spille på under turneringen. Disse bettingselskapene kan også friste med egne oddsbonuser. Det gjør at du får ekstra penger å spille for når du gjør innskudd hos dem.

Det kan også være at noen bettingselskaper kjører egne kampanjer i forbindelse med Carlsen sin sjakkturnering på nett. Her vil det kanskje dukke opp oddsbooster og kanskje også live odds som endrer seg underveis i kampene.

Flere bettingselskaper har oddsen på plass

Det har allerede dukket opp odds på The Magnus Carlsen Invitational hos noen bettingselskaper. Dette er gjerne spill på hvem som vinner turneringen. Enn så lenge kan det se ut til at Magnus Carlsen er oddsfavoritt til å vinne turneringen, kanskje ikke så overraskende.

Det kan også tenkes at det vil dukke opp flere oddsobjekter på sjakkturneringen. Vi forventer å se odds på hvilke spillere som vinner hver av kampene, og også hvem som vinner med handicap.

Vi forventer også å se odds på hvem som avanserer videre til hver runde, og hvem som tar hvilke plasseringer i sjakkturneringen.

Det vil i alle fall endelig bli mulighet for å spille odds på sjakk igjen, noe mange av våre lesere helt sikkert vil sette pris på. For deg som er sjakkentusiast og oddsspiller er jo denne kombinasjonen av online turnering med oddsspill helt perfekt.

Sjakk er kanskje ikke den sporten som folk tenker på først når det gjelder odds og betting, men dette er faktisk en veldig morsom idrett å plassere penger på. Har man spilt på turneringen blir det selvfølgelig også enda morsommere å se på de ulike kampene.

Sendes live på chess24

Alle kampene i The Magnus Carlsen Invitational vil sendes live på nettstedet chess24. Her vil det også være dataanalyser av kampene og kommentatorer som kommenterer kampene på ni språk.

Magnus Carlsen er selv medeier av chess24 gjennom sitt selskap Play Magnus.

I runde 1 til 6 vil to kamper spilles om gangen, der hver runde spilles over to dager. I runde 7 vil alle fire kampene spilles samtidig. Spillere som ikke spiller på den aktuelle dagen vil bli en del av kommentator-teamet eller spille Banter Blitz mot chess24 sine lesere.

Magnus Carlsen sin sjakkturnering vil bli en glimrende mulighet for nye fans til å bli bedre kjent med sjakkens verden. Under turneringen vil også Magnus Carlsen sin treningsapp være tilgjengelig gratis for Android og iOS dersom man bruker rabattkoden «INVITATIONAL» når man laster ned appen.

2,5 millioner kroner i premiepotten

Magnus Carlsen er ikke kjent for å gjøre ting halvveis. Det gjør han naturligvis heller ikke når han arrangerer den viktigste sjakkturneringen på nett noensinne. For å kunne lokke til seg sjakkens skarpeste hoder har sjakkturneringen en heftig premiepott på hele 250 000 dollar. Det tilsvarer over 2,5 millioner kroner med dagens kurs.

Magnus Carlsen sin manager, Espen Agdestein, forteller i en pressemelding at Magnus Carlsen har hentet inn åtte av verdens beste spillere, inkludert seg selv. Han forklarer videre at dette er første gangen at verdens beste spillere møtes til en sjakkturnering på nett.

Det mange lurer på er om det er mulig å jukse siden sjakkturneringen forgår på internett. Til det svarer Agdestein at det vil være filmkameraer som følger spillerne hele tiden, og korte partier. I tillegg vil det bli installert antifusk-teknologi på spillernes datamaskiner. På det høyeste nivået i sjakken er det sjelden problemer med juks. Juks er mer vanlig på lavere nivåer.

Vi gleder oss til å følge med på The Magnus Carlsen Invitational som går av stabelen 18. april. Dette blir altså verdens første storturnering med de beste spillerne i verden på nett, og det er virkelig en sjakkturnering som vil gå inn i historiebøkene.

Oppdatering 19. Mars: I dag ble det klart også SüperLig 2020 settes på vent på ubestemt tid, grunnet den nåværende verdenssituasjonen.

Süper Lig Tyrkisk liga odds

I en tid der fotballigaer over hele Europa har tatt en ufrivillig pause holder tyrkiske Süper Lig fortsatt på med kamper. Det finnes mange norske bettingselskaper der du kan spille på oddsen på Süper Lig, og dette er kanskje en gledelig nyhet for mange av våre lesere som liker å sette penger på fotball.

I denne artikkelen ser vi nærmere på oddsobjekter på Süper Lig, og hvor det er best å spille på den tyrkiske ligaen.

De beste bettingselskapene med odds på Süper Lig

Dersom du liker å spille på oddsen så klør det nok litt ekstra i fingrene i disse dager når fotballkamper over hele Europa er midlertidig stoppet.

Heldigvis finnes det muligheter, for den tyrkiske ligaen Turkish League / Süper Lig er fortsatt i gang.

Ønsker du å finne gode steder med odds på Süper Lig har du heldigvis mange muligheter.

Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr gratisspill (tidsbegrenset tilbud)
LeoVegas Sport logo
LeoVegas
 • Opptil 3000 kroner i oddsbonus!
 • Ofte høyere odds enn andre aktører
 • Knallbra casino
Oddsbonus 3000 kr + Oddsboost hver uke
ComeOn logo
ComeOn
 • Enorm oddsbonus
 • Opptil 50% Combo Boost
 • Bra på mobil
Oddsbonus 5000 kr + 100 kr gratisspill

Det finnes mange bettingselskaper som tilbyr odds på Süper Lig. Her finner du oversikt over de tre beste bettingselskapene med odds på Süper Lig.

Betsson

Et av de populære bettingselskapene for norske spillere som har en del spill på den tyrkiske ligaen er Betsson.

Her finner du ikke spill på alle kamper, men du finner en rekke spennende lagspill. Hos Betsson kan du blant annet sette penger på hvem som vinner Süper Lig 2020, hvem som blir toppscorer i Süper Lig og hvilke lag som rykker ned i Süper Lig.

Betsson har også odds på utvalgte kamper fra den tyrkiske ligaen, og siden det kommer mange kamper fremover så er det bare å følge med.

Alle nye oddsspillere som registrerer seg hos Betsson kan se frem til en flott oddsbonus på inntil 1000 kroner i forbindelse med sitt første innskudd.

Bet365

En annen norsk favoritt blant bettingselskapene som tilbyr odds på den tyrkiske ligaen Süper Lig er Bet365. Bet365 gir deg muligheten på å spille på de fleste av de større kampene i ligaen, og du finner også spill på noen av de mindre kampene også.

Som ny spiller hos Bet365 får du inntil 1000 kroner i oddsbonus når du setter inn penger for første gang.

Unibet

Unibet er en klar favoritt hos mange norske spillere, og få bettingselskaper kan by på et stort utvalg av odds som denne bookmakeren.

Du finner naturligvis også odds på Süper Lig hos Unibet, og du vil finne mange spennende oddsobjekter på de største kampene i den tyrkiske ligaen hos denne populære bookmakeren.

Unibet er kjent som et svært generøst bettingselskap, og som ny spiller kan du se frem til tre gratisspill verdt 200 kroner dersom du gjør et første innskudd på minst 200 kroner. Denne flotte bonusen kommer også helt uten omsetningskrav.

Oddsobjekter på Süper Lig

Bettingselskapene lar deg velge mellom en rekke ulike oddsobjekter når du spiller på kamper på Süper Lig

Et oddsobjekt er kort forklart en hendelse i kampen som det settes odds på, og som du kan sette penger på.

Det mest normale oddsobjektet er hvilket lag som vinner en kamp. Vil Besiktas f.eks. vinne over Galatasaray?

Men det er ikke bare kampvinner du kan spille på i Süper Lig. Andre oddsobjekter er:

 • Hvilket lag vinner kampen?
 • Hvem vinner kampen?
 • Hvor mange mål scores totalt?
 • Hvor mange mål scorer vinnerlaget?
 • Hvor mange mål vinner vinnerlaget med?
 • Hvilken spiller vil bli banens beste?
 • Hvor mange gule kort blir det?
 • Hvilken spiller scorer først?

I tillegg har jo Betsson oddsspill på følgende ekstraspill som går på resultatet ved sesongslutt:

 • Hvem blir ligavinner?
 • Hvem blir toppscorer i ligaen?
 • Hvem rykker ned fra ligaen?

Alt i alt er det altså nok av oddsobjekter å spille på.

I flere av kampene i Süper Lig settes det også live odds, noe som betyr at du kan spille på ulike oddsobjekter underveis i kampen til odds som endrer seg kontinuerlig mens kampen utvikler seg.

Vinnerfavoritter på Süper Lig 2020

Det er ganske jevnt i toppen av Süper Lig 2019-2020. Når denne artikkelen skrives er det kun fire poeng som skiller de fire øverste lagene på tabellen.

Trabzonspor leder med 53 poeng, og de har faktisk ingen tap på de 10 siste kampene. Basaksehir ligger på en andre plass med samme poengsum, samme antall seire, uavgjort og tap, men færre scorede mål. De har kun ett tap de siste 10 kampene. Deretter følger Galatasaray og Sivasspor med henholdsvis 50 og 49 poeng.

Det er fortsatt mange kamper igjen og ingenting er avgjort.

Ser man på vinnerfavoritter i Süper Lig 2020 basert på oddsen på Betsson så er Trabzonspor foreløpige favoritter til å ta ligatittelen med 3.21 i odds. Deretter følger Galatasaray med 3.50 i odds, Istanbul Basaksehir med 3.80 i odds og Sivasspor med 5.50 i odds.

Det eneste som er sikkert er at det vil bli mange spennende kamper å sette pengene sine på fremover, og at det antakelig vil bli jevnt hele veien til sesongslutt.

Tidligere vinnere

I Süper Lig er det i all hovedsak tre store lag som har vunnet ligaen flest ganger. Dette er Galatasaray med 22 ligatitler, Fenerbahce med 19 ligatitler og Besiktas med 15 ligatitler.

I 2018-2019 sesongen var det Galatasaray som stakk av med tittelen foran Basaksehir og Besiktas. Samme laget vant også sesongen før.

I 2016-2017 sesongen var det Besiktas som kunne heve titteltrofeet, og det samme kunne de gjøre året før.

De siste 10 årene er det stort sett disse tre lagene som har byttet på å vinne ligaen, så det er derfor god sannsynlighet for å vinne om du satser på at et av disse lagene vinner også i år.

Det blir spennende å se hvordan sesongen utvikler seg. Enn så lenge får vi håpe at ikke også Süper Lig blir utsatt eller avlyst. Ligaen er i hvert fall i gang fortsatt, og det betyr at du som er ivrig oddsspiller på fotball fortsatt har nok av kamper å sette pengene dine på.

Så får det bare være at du kanskje ikke den tyrkiske ligaen kanskje er det du har mest erfaring og kunnskap om Heldigvis finnes det mange ressurser der ute som gir deg gode oddstips også på Süper Lig.

Stadig flere bettingselskaper tilbyr odds på statsministervalget 2021 (Stortingsvalget). I denne artikkelen forklarer vi hvor du kan sette penger på hvem som blir Norges neste statsminister i 2021.

odds på statsministervalget

Betting på nett er mer populært enn noensinne, og nordmenn elsker å spille på oddsen. Selv om spillselskapene på nett i all hovedsak satser på sport, så er det også mulig å finne odds på alternative og utenomsportslige begivenheter.

De beste bettingselskapene for betting på statsministervalget 2021

Det er stadig flere bettingselskaper på nett som tilbyr odds på langt flere ting enn bare sport.

Politikk har blitt en veldig populær kategori for bettingselskapene, og hos de fleste oddssider har du nå muligheten til å spille odds på politiske valg i en rekke land. Også norsk politikk har kommet på kartet hos flere av de mest populære bettingsidene som nordmenn spiller på. Noen av disse tilbyr naturligvis odds på Stortingsvalget i 2021.

Odds på statsministervalget 2021 finner du her:
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr gratisspill (tidsbegrenset tilbud)
LeoVegas Sport logo
LeoVegas
 • Opptil 3000 kroner i oddsbonus!
 • Ofte høyere odds enn andre aktører
 • Knallbra casino
Oddsbonus 3000 kr + Oddsboost hver uke
Unibet betting logo
Unibet
 • Egen Bundesliga-bonus
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 kr + Vervebonus
Mr Green Casino logo
Mr Green
 • Få 5 x 100 kr gratisspill
 • Super sportsbook
 • Full kontroll med green gaming
Oddsbonus 500 kr + Gratisspill
ComeOn logo
ComeOn
 • Enorm oddsbonus
 • Opptil 50% Combo Boost
 • Bra på mobil
Oddsbonus 5000 kr + 100 kr gratisspill

En svært populær bookmaker som tilbyr odds på statsministervalget 2021 er Betsson. Dette populære bettingselskapet tar valget av ny statsminister i Norge beinseriøst, og de har også sendt ut flere pressemeldinger som har blitt plukket opp av norske medier der de spår utfallet av statsministervalget i 2021.

En annen populær bookmaker blant nordmenn som tilbyr odds på statsministervalget 2021 er Unibet. Her finner du en rekke oddsobjekter å spille på i tillegg til hvem som blir ny statsminister i Norge. Du kan blant annet spille odds på hvor mange prosent av stemmene de ulike politiske partiene får.

Slik fungerer betting på Stortingsvalget 2021

Dersom du har spilt odds på sport før vil du rask se at det fungerer på samme måte å spille odds på statsministervalget (Stortingsvalget). I stedet for at du setter penger på hvilket fotballag som vinner en fotballkamp så spiller du heller på hvilke politikere du tror vil bli Norges neste statsminister under Stortingsvalget i 2021.

Statsministervalget ligger naturligvis lagt frem i tid. Fordelen med å spille allerede nå er at oddsen kan endre seg mye frem til valget finner sted i 2021. Ved å spille på et tidlig tidspunkt er det gode muligheter for å få veldig gode odds på spillet ditt.

Registrer deg hos et bettingselskap og legg ditt spill

For å kunne spille på statsministervalget så må du registrere deg hos en bookmaker/bettingside som tilbyr odds på dette. Vi har allerede nevnt Betsson og Unibet som to bookmakere som gir deg muligheten til å spille på statsministervalget.

Så fort du har registrert deg er det bare å klikke deg frem til kategorien for norsk politikk. Der ser du hvilke oddsobjekter du kan spille på. Deretter er det bare å sette penger på den hendelsen du synes du får best odds på i forhold til sannsynlig utfall, og lene deg tilbake for å vente på Stortingsvalget i 2021.

Valget ligger så langt frem i tid at du kanskje til og med kommer til å glemme at du har spilt på dette. Da kan det bli en virkelig positiv overraskelse om du skulle vinne og pengene plutselig renner inn på konto. Skulle du på den andre siden tape, så er det så lenge siden du har spilt at du kanskje ikke husker det engang.

Oddsobjekter på statsministervalget 2021

For deg som vil spille på statsministervalget 2021 så er det mange ulike oddsobjekter du kan spille på.

Hovedobjektene er naturligvis hvem som blir ny statsminister i Norge i 2021. Her er alle aktuelle kandidater fra de politiske partiene med.

I følge den seneste pressemeldingen fra Betsson så gav APs Jonas Gahr Støre lavest odds på å bli ny statsminister. Deretter fulgte ikke overraskende Høyres Erna Solberg, som også er nåværende statsminister.

På en noe overraskende tredjeplass lå SPs Trygve Slagsvold Vedum, mens MDGs Lan Marie Berg gav lavere odds enn FRPs Siv Jensen.

Mye kan endre seg før valget

Mye kan imidlertid endre seg før valget av ny statsminister går av stabelen i 2021. Har du allerede nå en forhåndsfavoritt så er det bare å kaste seg rundt for å stemme.

Det finnes imidlertid også andre ting å spille på enn hvem som blir ny statsminister. Hos Coolbet finner du mange oddsobjekter som gjelder valget i 2021. Du kan blant annet spille på hvor mange prosent av stemmene de ulike partiene får, eller hvem som er partileder i de ulike partiene i valgåret.

Uansett hvor du står politisk og hvor politisk interessert du er så er det liten tvil om at norsk politikk blir langt mer interessant når man faktisk kan tjene penger på å tippe riktig på statsministervalget.

Kanskje setter du også pengene dine på en annen statsministerkandidat enn du faktisk stemmer på i valget? Når man spiller odds er det jo viktig å spille med hjernen og ikke med hjertet. Dette er noe mange fotballfans smertelig har fått erfare ved å spille på sine favorittlag.

Odds på Melodi Grand Prix 2020

Det er den tiden på året igjen at det skal konkurreres om å få representere Norge i Eurovision Song Contest. Dette kan være spennende nok i seg selv, men behøver du mer spenning utover selve avstemningen, så kan du fikse det enkelt og greit ved å spille odds på Melodi Grand Prix 2020. Mange bettingselskaper tilbyr nemlig MGP odds 2020, og dermed kan du fort få dobbel spenning og ekstra engasjement.

Melodi Grand Prix fyller 60 år

De som har levd noen år har sannsynligvis et ambivalent forhold til Melodi Grand Prix. I mange år var deltagerlandene garantert en plass i finalen, og svært ofte ble det en sørgelig affære for Norge med sisteplasser og til og med null poeng. Etter den kalde krigens slutt og økende antall deltagernasjoner er det ikke alltid blitt plass i finalen. Likefullt har resultatene de gangene Norge har kommet til finalen blitt desto hyggeligere.

Spill på delfinalene i Melodi Grand Prix 2020 her:
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr gratisspill (tidsbegrenset tilbud)
Unibet betting logo
Unibet
 • Egen Bundesliga-bonus
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 kr + Vervebonus
NordicBet logo
NordicBet
 • Knallbra oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger
ComeOn logo
ComeOn
 • Enorm oddsbonus
 • Opptil 50% Combo Boost
 • Bra på mobil
Oddsbonus 5000 kr + 100 kr gratisspill
Mobilebet casino omtale
Mobilebet
 • Best på odds på mobil
 • 2 ulike velkomstbonuser
 • Godt utvalg av odds
Oddsbonus 2000 kr + Ukentlige gratisspill
LeoVegas Sport logo
LeoVegas
 • Opptil 3000 kroner i oddsbonus!
 • Ofte høyere odds enn andre aktører
 • Knallbra casino
Oddsbonus 3000 kr + Oddsboost hver uke
Mr Green Casino logo
Mr Green
 • Få 5 x 100 kr gratisspill
 • Super sportsbook
 • Full kontroll med green gaming
Oddsbonus 500 kr + Gratisspill
Betsafe logo
Betsafe
 • Stort utvalg sporter
 • Ukentlige risikofrie spill
 • Bra på trav og galopp
Oddsbonus 1000 kr + Risikofrie spill

Rekordmange sanger i 2020

I 2020 er det jubileumsår og 60 år siden Norge deltok i Eurovision Song Contest for første gang. Den gang med sangen «Voi Voi» fremført av Nora Brockstedt. I forbindelse med dette jubileet er det ekstra mange artister som konkurrerer om å bli Norges representant til den internasjonale finalen. Hele 25 sanger kan bli den utvalgte til finalen i Rotterdam i Nederland i mai.

5 delfinaler

I januar og februar arrangeres det en delfinale hver helg for landsdelene Sør-Norge, Øst-Norge, Midt-Norge, Vest-Norge og Nord-Norge. I disse delfinalene er det fire sanger fra den aktuelle landsdelen som konkurrerer, og to av disse ender i gullduellen om seieren. I tillegg har hver landsdel en sang som er forhåndskvalifisert til finalen.

Finalen i MGP 2020 avvikles i Trondheim

Alle delfinalene avvikles i H3 Arena på Fornebu, mens den store finalen den 15. februar holdes i Trondheim. Finalen i Trondheim Spektrum er første gang den avvikles i Trondheim, og første gang siden 1989 at den ikke blir holdt i Oslo. I denne finalen vil det totalt være 10 sanger som konkurrerer om å få representere Norge i Rotterdam.

Slik funger odds på Melodi Grand Prix 2020

Siden det fremdeles ikke er klart hvem som skal representere de forskjellige landene under den internasjonale finalen, er det ennå ikke åpnet for spill på hvem som vinner Eurovision Song Contest hos bookmakerne. Imidlertid er det åpnet for odds på delfinaler i MGP her i Norge.

Hver mandag blir de fire artistene som skal konkurrere under lørdagens delfinale offentliggjort. Ganske snart etter dette tilbyr de bookmakerne som har spill på dette, odds på de fire sangene. Oddsobjektene du kan spille på er hvilken sang som vinner delfinalen. Odds på dette kan du spille helt til 5 minutter før sendingen fra delfinalen starter.

Årets deltagere i de norske finalene

Det er mye som ikke er avslørt ennå når det gjelder sanger som kan komme til finalen. De fire som konkurrerer i delfinalene presenteres på mandagen den uken delfinalene avholdes. Det innebærer dermed at det fremdeles er mange potensielle vinnere av den norske finalen i MGP 2020 som ikke er offentliggjort.

Fem artister (en fra hver landsdel) er forhåndskvalifiserte til selve finalen. Det er Tone Damli, Akuvi, Ulrikke Brandstorp, Emil og Didrik Solli-Tangen og Sondrey. Nedenfor ser du en oversikt over artistene i de ulike delfinalene, samt vinnerne av hver delfinale. Informasjonen oppdateres fortløpende, etter hvert som artistene kunngjøres.

Forhåndskvalifiserte artister:

 • Sondrey: «Take My Time»
 • Didrik & Emil: «Out of Air»
 • Akuvi: «Som du er»
 • Ulrikke Brandstorp: «Attention» <– FINALEVINNER
 • Tone Damli: «Hurts Sometimes»

Delfinale 1: 11. januar – Sørlandet:

 • Geirmund: «Come Alive»
 • Kim Rysstad: «Rainbow»
 • Lisa Børud: «Talking About Us»
 • Raylee: «Wild» <– VINNER

Delfinale 2: 18. januar  – Øst-Norge

 • JÆGER: «How About Mars»
 • Kim Wigaard & Maria Mohn: «Fool For Love»
 • Rein Alexander: «One Last Time» <– VINNER
 • Tore Petterson «Start Of Something New»

Delfinale 3: 25. januar – Midt-Norge

 • Alexandru: «Pink Jacket»
 • Kristin Husøy: «Pray for Me» <– VINNER
 • Sie Gubba: «Kjære du»
 • Thomas Løseth: «Vertigo»

Delfinale 4: 1. februar – Vest-Norge

 • Hege Bjerk: «Pang»
 • Magnus Bokn: «Over The Sea» <– VINNER
 • Nordic Tenors: «In This Special Place»
 • Oda Love You: «Love Who We Love»

Delfinale 5: 8. februar – Nord-Norge 

 • Elin and the Woods: «We Are As One»
 • Kevin Boine: «Stem på mæ»
 • Jenny Jenssen: «Mr. Hello»
 • Liza Vassilieva: «I Am Gay» <– VINNER

Vinnerfavoritter hos bookmakerne

Det som er nytt av året er at det ikke er noen jury som har innflytelse på hvem som skal representere Norge. I år er det rett og slett folket som bestemmer 100%. Det er også slik at ingen sanger presenteres før mandagen før delfinalene eller finalen. Dermed er det ingen bookmakere som tilbyr spill på sanger i finalen ennå.

Som et resultat av dette er det dermed foreløpig ingen odds hos bettingselskapene på de forhåndskvalifiserte låtene. Rett og slett av den grunn at man ikke vet hvilken kvalitet de holder. En av disse blir fremført i hver delfinale. I den første delfinalen vant Raylee med sangen «Wild», og dette var jevnt over forhåndsfavoritten hos bookmakerne. Til den andre delfinalen ser Rein Alexander ut til å være spillselskapenes favoritt.

En av de forhåndskvalifiserte låtene vinner finalen?

Selv om det meste altså er hemmelig ennå, kommer det neppe som en kjempestor overraskelse om ikke vinneren av finalen i Trondheim er blant en av de forhåndskvalifiserte sangene. Blant disse artistene er det godt med MGP-erfaring fra tidligere. Didrik Solli-Tangen har til og med representert Norge i den internasjonale finalen. Det skjedde sist Norge arrangerte den internasjonale finalen i 2010 som resultat av at Alexander Rybak vant den internasjonale finalen med «Fairytale» i 2009.

Det betyr at når det blir mulig å spille hos bettingselskapene på hvem som vinner den norske finalen, så er nok sjansen stor for at det blir lavest oddsbetingelser og dermed størst sannsynlighet for dette på en av de fem forhåndkvalifiserte sangene.

Om det blir Tone Damli med «Hurts Sometimes», Akuvi med «Som du er», Ulrikke Brandstorp med «Attention», Didrik og Emil Solli-Tangen med «Out of Air» eller Sondrey med «Take my Time», gjenstår å se. Hvem vet, kanskje kommer Raylee med «Wild» eller Rein Alexander med «One last Time» til å stikke kjepper i hjulene for de forhåndskvalifiserte artistene.

Når det kommer til oddsspill er dermed det meste uklart ennå, men når den norske finalene nærmer seg vil det komme odds på dette hos bookmakerne. Det samme gjelder garantert i forkant av den internasjonale finalen i mai.

Beste bettingselskap for odds på MGP 2020

MGP er en såpass stor utenomsportslig hendelse at de aller fleste bettingselskapene rettet mot Norge tilbyr oddsspill på dette. Nordmenn liker helst å spille odds der de vanligvis gjør det, og populære spillselskaper hos norske oddsspillere tilbyr derfor dette. Listen lenger opp i denne artikkelen viser de beste norske bettingselskapene som tilbyr Melodi Grand Prix 2020 odds.

Viktige datoer for MGP 2020

For den som følger Melodi Grand Prix 2020 er det med andre ord en hektisk tid i ukene fremover. Hver mandag i januar, samt de første to mandagene i februar offentliggjøres sangene til de fire som skal duellere i de regionale delfinalene, samt en av de forhåndskvalifiserte sangene. Alle delfinalene sendes på NRK 1 klokken 19:55.

Norgesfinale i Trondheim, lørdag 15. februar

Finalen i Trondheim Spektrum avvikles uken etter den siste delfinalen og dermed er det brygget for fest i Trondheim og i TV-ruten på NRK lørdag den 15. februar. Og for de som er skikkelig blodfan av Eurovision Song Contest er det neppe noen hemmelighet at finalene i den internasjonale konkurransen holdes i Rotterdam Ahoy og at det er den 65. gangen det er finale i Eurovision.

De to semifinalene som avgjør hvem som går til finalen avvikles den 12. og 14. mai. Selve finalen går av stabelen lørdag 16. mai. Med andre ord blir det 17. mai i mange dager for mange norske tilhengere av denne sangkonkurransen.

Grammy Awards odds 2020

Grammy Awards er en amerikansk prisutdeling som blir overrakt av The Recording Academy den 26. januar 2020 i Los Angeles. De fleste bettingsider der Grammy Awards odds tilbys har allerede lagt ut en oversikt over oddsobjekter og statistikker relatert til denne prisutdelingen. Du kan allerede nå sette odds på Grammy Awards 2020.

Odds på Grammy Awards 2020

Det er klart for den storslagne prisutdelingen Grammy Awards som finner sted 26. januar 2020. Allerede nå kan du finne en oversikt over de ulike nominasjonene slik at du kan spille på odds på Grammy Awards. Ved å studere oversikten over de artistene som er nominert i den kommende prisutdelingen kan du raskt finne ut hvem som stiller som favoritt.

Her finner du odds på Grammy Awards 2020:
Unibet betting logo
Unibet
 • Egen Bundesliga-bonus
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 kr + Vervebonus
LeoVegas Sport logo
LeoVegas
 • Opptil 3000 kroner i oddsbonus!
 • Ofte høyere odds enn andre aktører
 • Knallbra casino
Oddsbonus 3000 kr + Oddsboost hver uke
William Hill logo
William Hill
 • Over 80 års erfaring
 • Mange bonuser og kampanjer
 • Trygg, anerkjent aktør
Oddsbonus Free bet opptil 500 kroner

For å finne odds på Grammy Awards hos spillselskapene må du gå til kategorien spesialer, utenomsportslige eller lignende i sportsseksjonen. Du kan også bruke søkefunksjonen og søke på «Grammy Awards».

Dersom du er klar til å satse på hvem som vinner en Grammy kan du enkelt og greit gå inn på en av de populære bettingsidene i listen over. Du kan slik sjekke ut de ulike oddsforholdene, slik at du raskt finner den artisten som du ønsker å spille på.

Slik fungerer Grammy Awards odds

Når du skal spille på Grammy Awards odds er det smart å først finne ut hvilke artister som er nominert. Du kan deretter gå inn på den bettingsiden som du foretrekker for å slik finne frem til statistikker i forhold til odds på Grammy Awards.

Dersom du synes at det er spennende å spille på odds i forhold til kulturelle tilstelninger anbefales det at du besøker en bettingside for å finne oddsfavoritter i Grammy Awards 2020.

Det å spille på odds som ikke er basert på sportslige begivenheter kan være like spennende som det å spille på både racing og ikke minst fotball. I tillegg til å spille på odds på nettbaserte bettingsider kan du også som regel spille på mobilen din.

Spådommene er allerede kartlagt hos flere bettingsider, og det er bare å sette i gang å spille på de oddsobjektene som du håper vinner Grammy Awards 2020.

Når du skal spille på Grammy Awards odds er det smart å først finne ut hvilke artister som er nominert. Du kan deretter gå inn på den bettingsiden som du foretrekker for å slik finne frem til statistikker i forhold til odds på Grammy Awards.

Dersom du synes at det er spennende å spille på odds i forhold til kulturelle tilstelninger anbefales det at du titter innom en bettingside for å finne oddsfavoritter i Grammy Awards 2020.

Det å spille på odds som ikke er basert på sportslige begivenheter kan være like spennende som det å spille på både racing, og ikke minst fotball. I tillegg til å spille på odds på nettbaserte bettingsider, så kan du også som regel spille på mobilen din.

Oddsobjekter på Grammy Awards

I forbindelse med Grammy Awards kan du spille spennende oddsspill. Det er derfor interessant å følge med på hvilke storfavoritter som til enhver tid er gjeldende. Spådommene er allerede kartlagt hos flere bettingsider. Oddsobjektet alle bettingselskapene her tilbyr er vinner av hver enkelt pris, som kanskje ikke er så overraskende.

Odds på Billie Eilish, som er storfavoritt i flere kategorier

Odds på Billie Eilish er selvfølgelig også tilgjengelig hos bettingselskapene, da hun er en av storfavorittene i årets prisutdeling. Hun er ikke gammel nok til å stemme selv enda ettersom hun ikke har fylt 18 år. Hun er derimot storfavoritt til å vinne i hele fire kategorier i den spennende prisutdelingen. Under følger en oversikt over storfavorittene i 3 av hovedkategoriene.

 • Årets innspilling: «Lil Nas X» Old Town Road
 • Årets Sang: “Bad Guy” Billie Eilish
 • Beste nye artist: Billie Eilish

Vinnerfavoritter Grammys 2020

Hele verdens musikkelite fulgte nøye med under nominasjonen av store artister til Grammy Awards 2020. Grammy Awards er en av musikkbransjens mest prestisjetunge priser og det blir i denne sammenhengen delt ut priser i hele 84 kategorier.

Årets toppnominerte artister er blant annet Billie Eilish, Lil Nas X, og ikke minst Ariana Grande. Lizzo er den artisten som i dag har flest nominasjoner med hele 8 nominasjoner. Lizzo og Billie Eilish har ikke vært nominert tidligere og danner derfor et godt grunnlag for en spennende og begivenhetsrik helaften med Grammy Awards.

Andre storfavoritter som Ariana Grande, James Blake, og The Chemical Brothers har tidligere vært nominerte en rekke ganger. Hele den internasjonale musikkeliten forbereder seg nå til en verdig konkurranse der samtlige artister gjerne vil vinne i sin kategori. Derimot danner denne musikkbegivenheten et godt grunnlag for god underholdning med utrolig mange seere på verdensbasis.

Dette er Grammy Awards

Grammy Awards er en amerikansk prisutdeling som blir overrakt av The Recording Academy den 26. januar 2020. Dette er en prisutdeling som feirer og anerkjenner vesentlige presentasjoner i musikkbransjen. Den kommende prisutdelingen er nummer 62 i rekken av mange store og viktige priser som har blitt utdelt i forbindelse med musikk og underholdning i en årrekke.

Det er mange spennende kategorier å velge mellom når det skal deles ut priser i den populære prisutdelingen Grammy Awards. Denne prisutdelingen danner derfor et godt grunnlag for en utmerket underholdningskveld for nordmenn i alle aldersgrupper.

Det å spille på fotball odds har lenge vært populært blant norske spillentusiaster. Å stå sammen om et lag skaper gjerne en nasjonal fellesskapsfølelse for både oddsspillere og fotballfans. Kombinasjonen mellom det å spille på odds og det å være fotballfan øker definitivt engasjementet blant norske oddsspillere.

Odds på Fotball EM 2020

Fotball EM 2021

EM i Fotball 2021 finner sted i sommermånedene. Nærmere bestemt fra 11. juni og 11. juli 2021. Hele verdens fotballelite samles om arrangementet som finner sted i hele tolv ulike byer og tolv ulike land. Dette arrangementet er nummer seksten i rekken av arrangerte Fotball EM over en periode på seksti år.

For første gang vil EM bli arrangert av flere enn tre vertsnasjoner. Med hele 24 nasjoner og 12 arenaer vil dette bli et spennende arrangement for både fotballfans og ikke minst oddsspillere. Det blir spennende å se hvordan det nye formatet vil påvirke resultatene på banen.

De beste bettingselskapene for betting på Fotball EM

Over hundrevis av bookmakere står klare til å ta imot oddsspill i forbindelse med Fotball EM i 2021. Om du velger å spille odds er mulighetene mange hos de ulike bettingselskapene. Det er derfor ikke en enkel sak å anbefale det beste bettingselskapet for betting på Fotball EM 2021. Vi har likevel samlet noen av de bettingselskapene vi mener er blant de beste i listen nedenfor.

Beste bettingsider for odds på Fotball EM 2021:
Unibet betting logo
Unibet
 • Egen Bundesliga-bonus
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 kr + Vervebonus
Betsafe logo
Betsafe
 • Stort utvalg sporter
 • Ukentlige risikofrie spill
 • Bra på trav og galopp
Oddsbonus 1000 kr + Risikofrie spill
Bonkersbet
BonkersBet
 • Akkumulatorbonus
 • Bredt oddsutvalg
 • Utmerket på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Akkumulatorbonus
Mr Green Casino logo
Mr Green
 • Få 5 x 100 kr gratisspill
 • Super sportsbook
 • Full kontroll med green gaming
Oddsbonus 500 kr + Gratisspill
NordicBet logo
NordicBet
 • Knallbra oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger
LeoVegas Sport logo
LeoVegas
 • Opptil 3000 kroner i oddsbonus!
 • Ofte høyere odds enn andre aktører
 • Knallbra casino
Oddsbonus 3000 kr + Oddsboost hver uke

Fotball kan blant annet sies å være den sporten som er mest populær innen det man kan betegne som sportsbetting. Om du ønsker å forbedre vinnersjansene dine om du spiller på odds og fotball, så kan du med stor fordel lese deg opp til bedre kunnskap rundt dette temaet.

Det finnes utrolig mange spennende bettingselskaper for betting på Fotball EM. På oversikten over bettingselskaper finner man blant annet velkjente Betsson, Betsafe, og Bethard. Om du velger å benytte et av disse bettingselskapene vil du oppdage at det ved alle selskaper tilbys ulike fordeler som oddsbonus, risikofrie spill, og ikke minst livestreaming.

Når du skal velge det bettingselskapet som du ønsker å registrere deg hos, så er det viktig å se på flere fordeler enn bare oddsspilling. Hos de mest oppdaterte bettingselskapene finner du gode hjelpemidler som blant annet statistikk, analyser, live streaming, og ikke minst en resultatoversikt.

Slik fungerer betting på Fotball EM

Siden Fotball EM feirer 60 år neste år har UEFA vedtatt at det ved neste års EM skal være mer enn tre vertsnasjoner. Fra med den 12. juni starter den spennende turneringen som skal spilles i hele 12 ulike land og 12 ulike byer. Det er allerede nå mulig å spille odds på hvem som vinner EM i 2021.

Det første du bør gjøre om du ønsker å spille odds på Fotball EM 2021 er å opprette en spillkonto hos det bettingselskapet som du ønsker å registrere deg hos. Det er i denne sammenhengen viktig å lese regler og vilkår på gjeldende side før du bestemmer deg for å fortsette registreringen.

Først og fremst er det vesentlig å oppdatere seg på de ulike bettingtipsene som allerede er registrert om det kommende Fotball EM. Du finner garantert en oversikt over hvordan de ulike lagene ligger plassert i forhold til dagens beste odds. Allerede nå er det registrert en oversikt over de ulike oddsene på de landene som skal delta i Fotball EM.

Live streaming hos enkelte bettingselskaper

Enkelte av bettingselskapene sender like så godt en Live Streaming av Fotball EM 2021. Om du registrerer deg med en spillkonto, og har utført innskudd slik at det er penger inne på kontoen, kan du se samtlige fotballkamper under EM, og i tillegg andre sportsarrangementer på de ulike sidene til bettingselskapene.

Ved betting på Fotball EM kan du spille på oddsen både før kampstart og ikke minst underveis i kampen. Oddsen endrer seg ganske raskt underveis i kampen, og mange foretrekker derfor å spille liveodds. Om du velger å spille liveodds er det en fordel om du planlegger på forhånd, slik at du kan sette opp et system som du er godt fornøyd med.

Om du allikevel velger å spille standard betting før kamp er det vanlig å spille på kampens resultat. Du velger da mellom de tre alternativene; hjemmeseier, uavgjort, og borteseier. For å kunne vinne på odds er det viktig med forkunnskap og erfaring.

Etterhvert vil du nok oppleve at du klarer å vinne både på bakgrunn av den informasjonen som legges ut av de ulike bettingselskapene, og ikke minst på bakgrunn av den kunnskapen som du selv klarer å erverve deg over tid.

Oddsobjekter

Oddsobjekter er av mange hevdet å være nøkkelen til å virkelig vinne de største gevinstene. Der mange nye spillere holder seg til komfortable spill som HUB, så drar de erfarne spillerne gjerne på med andre oddsobjekter. Heldigvis er Fotball EM 2021 ett av de største arrangementene der ute, og dermed er mange oddsobjekter tilgjengelige.

HUB er kun toppen av kaka her. Under/Over, handicap, Asian handicap, resultat, og mange flere spill på selve kampens utfall er mulige. Røde og gule kort, hjørnespark, frispark, og andre noe mer uortodokse oddsobjekter kan også være av interesse her. Mange oddsspillere tjener gode penger på nettopp disse objektene.

Dessuten kan du velge deg ut et par spillerspesialer også. Ser du for eksempel for deg en klar kandidat til toppscorertittelen? Da kan du få rimelig gode odds for å sette pengene på denne spilleren. Det samme gjelder andre spillerutmerkelser underveis i mesterskapet, men også underveis i enkeltkamper.

Deltakende lag/nasjoner

Som nevnt vil det 16. Europamesterskapet i Fotball bli avholdt i juni og juli sommeren 2021. Denne gang er det hele 60 år siden første EM ble avholdt, noe som blant annet feires ved at det denne gang er mer enn tre vertsnasjoner som deltar.

Totalt er det hele 12 ulike vertsland som skal delta, og det i forskjellige 12 byer. EM i Fotball 2021 skal avgjøres ved at 24 lag spiller totalt 51 kamper. Med hele 13 arenaer er det ikke rart at det er mange som ønsker å sikre seg en tilskuerplass på tribunen. Semifinalene og finalen vil forøvrig bli avholdt på Wembley Stadium i London.

EM-kvalik

EM-kvalik 2021 startet allerede i mars 2019 og pågår til og med mars 2021. Det skal da avgjøres hvilke av de 24 landslagene tilhørende UEFA-medlemmene som klarer å kvalifisere seg til Fotball EM 2021. Helt siden 1976 har det i kvalifiseringen vært mulig å kvalifisere seg automatisk som vertsland.

Denne gangen må derimot samtlige av de 55 landslagene i UEFA delta i konkurransen om kvalifiseringen på lik linje. Dette inkluderer også de 12 ulike landene som skal fungere som vertsland. 4 plasser blir tildelt fra UEFA Nations League 2018-2019, mens de resterende 20 plassene vil bli tildelt gjennom de tradisjonelle kvalifiseringsgruppene.

De to aller beste fra hver kvalifiseringsgruppe vil slik bli tildelt en plass av totalt 20.

Nedenfor er en oversikt over de nasjonene som deltar i EM-kvalik:

 • Gruppe A: England, Tsjekkia, Kosovo, Bulgaria og Montenegro
 • Gruppe B: Ukraina, Portugal, Serbia, Luxembourg og Litauen
 • Gruppe C: Tyskland, Nederland, Nord-Irland, Hviterussland og Estland
 • Gruppe D: Danmark, Sveits, Irland, Georgia og Gibraltar
 • Gruppe E: Kroatia, Ungarn, Wales, Slovakia og Aserbajdsjan
 • Gruppe F: Spania, Sverige, Romania, Norge, Færøyene og Malta
 • Gruppe G: Polen, Østerrike, Slovenia, Nord-Makedonia, Israel og Latvia
 • Gruppe H: Frankrike, Tyrkia, Island, Albania, Andorra og Moldova
 • Gruppe I: Belgia, Russland, Kypros, Skottland, Kasakhstan og San Marino
 • Gruppe J: Italia, Finland, Hellas, Armenia, Bosnia-Hercegovina og Liechtenstein

Prognose/vinnerfavoritter/bettingtips

Uavhengig av om Fotball EM ikke starter før sommeren 2021, så er det allerede flere tendenser mot hvilke nasjoner og lag som er storfavoritter blant oddsspillere. Generelt vil oddsen bli lavere dess nærmere avspark vi nærmer oss.

Foreløpig ser det ut som at det er Frankrike som nå generelt stiller med den laveste oddsen hos de ulike bettingselskapene. Dette har selvfølgelig grobunn i det faktum at franskmennene stakk av med seieren i VM 2018. En annen nasjon som denne gangen stiller med lave odds er England.

Det er ingen tvil om at England gjorde det bra under EM i 2018, noe som fører til at de fremdeles ligger høyt oppe på listen over favoritter. Deretter er det de to landene Spania og Belgia som ligger an som favoritter i Fotball EM 2021.

Dette er til tross for at Spania ikke har vist seg fra sin beste side i de siste årene. Belgia viste seg på den andre siden frem med noen av sine sterkeste prestasjoner noensinne under VM i 2018. Deretter kan det nevnes at rivalene Nederland og Tyskland har meget høye odds. En av årsakene til dette er at de har hatt en noe nedadgående kurve de senere årene.

Viktige datoer

Om du finner frem oversikten over viktige datoer for fotball EM i 2021, så vil du se at det er mange datoer som er viktige å huke av for de som er fotballinteresserte. Under følger en oversikt over de viktigste datoene for EM 2021:

 • Åpningsdag: 12. juni
 • Åttedelsfinaler: 27. juni – 30. juni
 • Kvartfinaler: 3. og 4. juli
 • Semifinaler: 7. og 8. juli
 • Finale: 12. juli

Odds på hvem som blir neste James Bond

Som kjent har Daniel Craig trukket seg fra sin rolle som James Bond. Og som sine forgjengere vil han bli husket kjærlig av fans av filmserien, og fans av ham spesielt. Ved avgang fra enhver viktig rolle, er spørsmålet hvem som blir den neste i rekken. Og nå kan du til og med spille odds på hvem som blir neste James Bond!

Odds på neste James Bond hos Unibet

James Bond har vært en populær filmserie siden Sean Connery ble den første James Bond i filmen “Dr. No”. Han er fortsatt skuespilleren med flest filmer under beltet. Etter ham kom navn som Roger Moore og Pierce Brosnan, før Daniel Craig altså tok over. Men nå er sistnevnte ferdig med filmserien, og dermed spekulerer alle i hvem som blir nestemann.

Finn odds på neste James Bond her:
Unibet betting logo
Unibet
 • Egen Bundesliga-bonus
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 kr + Vervebonus
William Hill logo
William Hill
 • Over 80 års erfaring
 • Mange bonuser og kampanjer
 • Trygg, anerkjent aktør
Oddsbonus Free bet opptil 500 kroner

I lys av denne etterspørselen i markedet har Unibet satt opp et veldig enkelt spillsystem for de som ønsker å dra nytte av oddsspill på neste James Bond. Du tar et valg på hvem du tror det vil bli og plasserer innsatsen din.

I tillegg til å tilby noen av de beste oddsene i spillverdenen, så har Unibet også gode betingelser hva gjelder oddsbonuser. Dermed kan du for eksempel sette et par ekstra hundrelapper eller tusenlapper på spillet ditt, helt risikofritt, derimot noe avhengig av hvor selvsikker du er selvfølgelig.

Prosessen for å plassere et spill her er veldig grei. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på Unibet sine nettsider og søke opp «James Bond» i søkefeltet i oddsseksjonen. Det vil her være en liste med valg du kan velge mellom. Når du har fullført valget ditt, så trykker du på navnet og bestemmer ditt innsatsbeløp. Basert på oddsen som er gitt for personen du velger, så vil Unibet vise deg dine potensielle gevinster før du sender inn kupongen. Innskudd til Unibet fungerer også smertefritt med vanlige norske Visa-kort.

Skuespillerne du kan spille på

Det er en veldig lang liste over skuespillere som du kan sette pengene dine på med et nesten latterlig bredt spekter av odds på dem. Det er noen relativt trygge valg med ganske anstendige odds, og noen virkelige wildcards med odds i tresifret territorium. Vi har godt gjennom 3 klare favoritter først og fremst, samt 3 wildcards som neppe får rollen, men som har høy odds.

Richard Madden (3.50)

Richard Madden var en av de store stjernene i TV-serien “Game of Thrones”, og mange håper at The King in the North vil kunne gå over i rollen som James Bond. Med 3.50 i odds for øyeblikket, så vil du absolutt ikke være alene hvis du velger ham.

Tom Hiddleston (3.50)

Tom Hiddleston har også en hær med fans som forguder ham. De vil gjerne se mannen som spilte Loke i Thor-filmene bryne seg på en ny verden innen spionasje. Med samme odds som Richard Madden, så ser det ut som om han har ganske mye støtte fra folket også.

Idris Elba (6.0)

Idris Elba er med årene kanskje blitt en av de best kjente mannlige skuespillerne i moderne tid. Mange ser dessuten sjansen for den første svarte mannen til å spille James Bond som en historisk milepæl. Elba har derimot uttrykt at hans interesse for rollen er noe laber, og han siterer anti-rasistiske kommentarer som er rettet mot ham på internett. Likevel ligger oddsen hans på imponerende 6.0.

Will Smith (101.0)

Will Smith er et wildcard som har fått navnet sitt kastet inn i kampen om rollen. Skuespilleren har vært med på mye, og det er liten tvil om at han ville gjort en god jobb. Allikevel er nok hans amerikanske aksent noe som vil holde han unna rollen.

Collin Farrell (251.0)

Iren er kjent over hele verden for sine roller i Miami Vice, og han regnes som et wildcard av mange for rollen som James Bond. Allikevel kan et spill være verdt det, da han tross alt har en klassisk James Bond look, samt den riktige språkbakgrunnen. Dette wildcardet er kanskje det mest interessante spillet.

David Beckham (251.0)

Storbritannias helt egne David Beckham, som er et kulturelt ikon i mange deler av verden, var faktisk et veldig populært valg for James Bond rollen da Pierce Brosnan var på jakt etter en etterfølger. Allikevel er Beckham i disse dager opptatt som eier av et fotballag, og sjansene for at han tar over rollen er heller små.

Når blir neste James Bond-skuespiller avslørt?

Vinnerne av oddsspill på neste James Bond blir kunngjort så snart beslutningen er avslørt. Studioets avgjørelse om hvem som skal fortsette James Bond arven vil bli kunngjort en gang tidlig i 2020. Det er derimot her ingen fastsatt dato enda, slik at man må smøre seg med tålmodighet.

Et tips for å maksimere sjansene dine for å vinne er å følge med i tabloidene så nøye du kan. Ved å ta hensyn til hva eksperter har å si, så kan du plukke opp subtile antydninger som kanskje gir deg en liten fordel. Følg også tett med på hva skuespillerne har av kommende oppdrag. Uansett blir du nødt til å smøre deg med litt tålmodighet!

Glad i utenomsportslige veddemål? Les mer om alternative oddsspill her »

Odds på håndball VM for kvinner 2019Vi Nordmenn har mye å glede oss til nå som håndballsesongen for de norske jentene er rett rundt hjørnet. Håndball VM 2019 for kvinner arrangeres i Japan, for første gang siden Håndball VM for menn fant sted der i 1997. Som kjent har vi nordmenn ett av verdens best håndballag for kvinner, så man skal ikke se bort fra at et oddsspill på norsk seier er et godt valg!

Håndball VM for kvinner 2019

Japan er vertsnasjonen i årets mesterskap. De deltok i mesterskapet i 2017, der de til slutt ble slått ut av Nederland i åttedels-finalen, etter det som omsider ble ekstraomganger. Japanerne har nok håp om å nå lengre, men de får tøff motstand, og da kanskje spesielt av de norske jentene, samt franskmennene.

Finn beste odds på Håndball VM for kvinner 2019 her:
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr gratisspill (tidsbegrenset tilbud)
NordicBet logo
NordicBet
 • Knallbra oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger
Unibet betting logo
Unibet
 • Egen Bundesliga-bonus
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 kr + Vervebonus
Bethard logo
Bethard
 • Super sportsbook
 • 30% Combo booster
 • Fantasy Sports
Oddsbonus 1000 kr + Combo Booster

Frankrike står foreløpig som de regjerende mestrene, etter at de slo Norge 23-21 i finalen for to år siden. De beste lagene fra EM i 2018 er også direkte kvalifisert. Disse inkluderer Russland, som tapte 21-24 mot Frankrike, samt Romania og Nederland, som spilte i bronsefinalen der Nederland til slutt vant.

Det blir utvilsomt batalje på batalje under Håndball VM for kvinner i 2019. Hjemme i Norge vil mange sitte og bite negler under kampene, både hjemme og på jobb. Siden mesterskapet foregår i Japan, så betyr nemlig tidsforskjellen at Norges kamper vil foregå midt på dagen. Vi skal i denne artikkelen se på hvordan du kan gjøre kampene ytterligere mer engasjerende gjennom oddsspill!

De beste bettingselskapene for betting på Håndball VM for kvinner 2019

La oss ta en titt på hvilke bettingselskaper som har de beste oddsene der ute. Det beste selskapet for deg kommer helt an på deg som individ, og hvilke land og håndballag du planlegger å bette på! Vi vil her sammenlikne Unibet, Bet365 og Betsson mot hverandre, og legge frem hvilke som gir best odds for de ulike landene.

La oss begynne med Norge, da det er naturlig å tenke at majoriteten av leserne i denne artikkelen støtter Norge i mesterskapet, og gjerne vil legge inn noen oddsspill for fedrelandet. Vil du bette på Norge, så er det helt klart at Unibet er den beste plattformen å bruke, her får du en god del bedre odds i skrivende stund.

Det kan nokså trygt sies at Unibet har forspranget på sine to konkurrenter når det kommer til hvilke odds de tilbyr for de ulike håndballagene i mesterskapet. Utenom Norge, så har Unibet overtaket på oddsen i skrivende stund for en rekke forskjellige kamper og diverse oddsobjekter underveis i disse.

Dersom du heller ønsker å bette på andre topplag, som virkelig har vist seg verdige i tidligere mesterskap, slik som Frankrike, Russland og Nederland, kan Bet365 anbefales som en vinnende plattform. Bet365 slår sine motstandere med høyest odds i enkeltkamper med Frankrike, Russland og Nederland.

Betsson må også nevnes, med et par kamper der de tilbyr best odds, pluss et par kamper med lik odds som Bet365. Om man vil bette på Håndball-VM for kvinner finnes det altså en rekke gode alternativer. Husk også at mange av bettingselskapene byr på flotte oddsbonuser når du gjør ditt første innskudd. Unibet er nok derimot ditt beste alternativ blant bookmakere for odds på håndball VM for kvinner i 2019.

Slik fungerer betting på Håndball VM for kvinner

Håndball er ikke den mest populære sporten å spille odds på per i dag, men dette kan fort endre seg med medieinteressen som nå og i de siste årene har omringet sporten. Vil man spille odds ved Håndball VM for kvinner 2019, så kan man forvente seg noenlunde like muligheter for betting som i mer populære sporter.

Det mest populære er så klart å sette sine oddsspill før kamp, men du kan også hos enkelte bookmakere sette live spill. Poenget er ganske enkelt, da ditt mål er å tippe på hvem som scorer flest mål ved for eksempel spill på kampvinner. Det kan derimot være enklere sagt enn gjort innen håndball.

I denne idretten beveger nemlig ballen seg lynraskt, og før du vet ordet av det er laget som akkurat ble scoret på rett i angrep igjen. Banene er korte, spillerne er raske, og intensiteten er nesten uten sidestykke. Det gjør betting på håndball til en av de mest givende oddsspillene der ute.

Oddsobjekter

Det man oftest kommer over er oddsobjekter som matchvinner, over/under, og handikap. En kan forvente å finne et spill som kalles HUB på alle kamper. Med dette menes det hvem du tror vil være matchvinner ved slutten av hver kamp naturligvis.

Etter dette er det spillet handikap som vanligvis vil være mest populært. Her gjettes det på nøyaktig hvor mange mål et lag vil vinne med. Et eksempel kan være om Australia vinner med mer en 5,5 mål, eller kanskje taper med samme antall mål.

Oddsobjektene stopper heller ikke der…

Liker man å spekulere rundt detaljene i spillet, så går det også an å bette på ting som totalt antall mål scoret i en match. Her kan det spilles både på bortelag og hjemmelag. Spill du gjerne er vant med fra fotballmesterskap vil også være tilgjengelige her. For eksempel tilbys annullert spill ved uavgjort og dobbel sjanse.

Dessuten finnes det også såkalte spesialer innen oddsspill ved betting på håndball. Eksempler på dette kan være spill der man better på hvem som blir turneringens toppscorer, samt turneringens spiller, eller andre liknende spillerprestasjoner. Utvalget av oddsobjekter for Håndball VM for kvinner i 2019 er svært godt!

Deltagende nasjoner

Vertsnasjonen for dette årets verdensmesterskap er som nevnt Japan. Derfor er de automatisk kvalifisert til mesterskapet som vertsnasjon. Regjerende mester for øyeblikket er Frankrike, noe som betyr at Frankrike selvfølgelig også er kvalifisert. Afrikamesterskapet har også kvalifisert noen land. Disse er Angola, Kongo og Senegal.

Asiamesterskapet kvalifiserte til sammen fire nasjoner til VM. Disse er Australia, Kasakhstan, Kina, og Sør-Korea. Europamesterskapet kvalifiserte videre tre nasjoner. Disse er Nederland, Romania og Russland. Det Sør- og Sentralamerikanske mesterskapet kvalifiserte til sammen to deltakere. Disse er Argentina og Brasil.

La oss heller ikke glemme mesterskapet for Nord-Amerika og Karibia, som kvalifiserte Cuba til verdensmesterskapet. Til slutt må vi selvfølgelig ta med kvalifiseringen for Håndball-VM for kvinner (EHF). Her kvalifiserte hele ni land seg til mesterskapet. Disse er Danmark, Montenegro, Serbia, Slovenia, Spania, Sverige, Tyskland, Ungarn, og selvfølgelig vårt kjære Norge!

Prognose og vinnerfavoritter for VM 2019

I Håndball VM for kvinner er det generelt sett de samme landslagene som dominerer topplasseringene ved ethvert mesterskap. Allikevel er konkurransen hard i toppen. Selv om Norge for eksempel dominerte toppen i en periode, så ble majoriteten av kampene vunnet med ørsmå marginer, og flere av topplagene kunne ha vunnet.

Det er mye enklere å gi bettingtips på hvem som ikke vil vinne Håndball VM i 2019. Omtrent halvparten av lagene kan nærmest avskrives umiddelbart, og det vil nok bli et par kamper med stygge sifre i gruppespillet. Her kan du derimot fort tjene en slant på over/under spill for eksempel.

Når det virkelig blir konkurranse i sluttspillet derimot, så er det Frankrike de fleste nok holder en knapp på. En kommer seg ikke utenom den regjerende mesteren i både EM og VM. De har simpelthen veldig lovende resultater over de siste årene. Bak dem følger Norge, Russland, Nederland, og Sverige blant annet tett.

Romania regnes videre av mange som en aldri så liten outsider, og du kan få pen odds om du satser på deres lag helt til topps. De aller fleste nordmenn vil nok ønske å sette sine oddsspill på Norge, og det er et helt respektabelt spill, da en ny generasjon med talentfulle håndballjenter nok er sugne på å bringe gullet hjem igjen.

Viktige datoer for håndball VM 2019

De viktigste datoene i mesterskapet vil her bli gått gjennom.

Først vil vi ta en titt på hvilke datoer Norge skal spille mot sine motstandere:

 • Norge mot Cuba: 30. november – kl. 12:30
 • Slovenia mot Norge: 2. desember – kl. 12:30
 • Norge mot Serbia: 3. desember – kl. 12:30
 • Norge mot Angola: 5. desember – kl. 12:30
 • Nederland mot Norge: 6. desember – kl. 12:30

Skulle Norge klare å bli blant topp 3 i gruppen, vil det bety at vi kommer til gruppe I under hovedrunden, som begynner den 8. desember. Semifinalen vil deretter arrangeres den 13. desember. Finalen arrangeres til slutt den 15. desember.

Uavhengig av hvem som er din favoritt når du legger inn dine odds før mesterskapet, så er det ingen tvil om at du kan glede deg like mye som alle andre. Norge kan fort komme seg til finalen, og der vil det være en neglebitende affære om hvem som klarer å holde det helt inn.

Så la oss alle forberede oss på best tenkelig måte til det kommende mesterskapet, og håpe på at landet eller landene vi holder med, enten med eller uten våre oddsspill, vil gå til topp. Det kan mot formodning selvfølgelig hende at et annet land enn Norge går til topp og tar seieren i VM i år, noe som dessverre også skjedde i 2017.

La oss nå likevel alle håpe på at de norske håndballjentene gjør en strålende jobb, ikke nødvendigvis kun på grunn av at vi har lagt inn oddsspill bak dem, men også fordi vi virkelig bryr oss om hvordan resultatet av mesterskapet ender opp!

Hopp til verktøylinje