Odds på håndball VM for kvinner 2019Vi Nordmenn har mye å glede oss til nå som håndballsesongen for de norske jentene er rett rundt hjørnet. Håndball VM 2019 for kvinner arrangeres i Japan, for første gang siden Håndball VM for menn fant sted der i 1997. Som kjent har vi nordmenn ett av verdens best håndballag for kvinner, så man skal ikke se bort fra at et oddsspill på norsk seier er et godt valg!

Håndball VM for kvinner 2019

Japan er vertsnasjonen i årets mesterskap. De deltok i mesterskapet i 2017, der de til slutt ble slått ut av Nederland i åttedels-finalen, etter det som omsider ble ekstraomganger. Japanerne har nok håp om å nå lengre, men de får tøff motstand, og da kanskje spesielt av de norske jentene, samt franskmennene.

Finn beste odds på Håndball VM for kvinner 2019 her:
Unibet betting logo
Unibet
 • Unibet TV livestreaming
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr i free bets
Bet365 logo
Bet365
 • Anerkjent bettingselskap
 • Mange kampanjer og tilbud
 • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 1000 kr + 0-0 fotballgaranti
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 2000 kr + Risikofrie spill
Bethard logo
Bethard
 • Super sportsbook
 • 30% Combo booster
 • Fantasy Sports
Oddsbonus 500 kr + Combo Booster
NordicBet logo
NordicBet
 • Knallbra oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger

Frankrike står foreløpig som de regjerende mestrene, etter at de slo Norge 23-21 i finalen for to år siden. De beste lagene fra EM i 2018 er også direkte kvalifisert. Disse inkluderer Russland, som tapte 21-24 mot Frankrike, samt Romania og Nederland, som spilte i bronsefinalen der Nederland til slutt vant.

Det blir utvilsomt batalje på batalje under Håndball VM for kvinner i 2019. Hjemme i Norge vil mange sitte og bite negler under kampene, både hjemme og på jobb. Siden mesterskapet foregår i Japan, så betyr nemlig tidsforskjellen at Norges kamper vil foregå midt på dagen. Vi skal i denne artikkelen se på hvordan du kan gjøre kampene ytterligere mer engasjerende gjennom oddsspill!

De beste bettingselskapene for betting på Håndball VM for kvinner 2019

La oss ta en titt på hvilke bettingselskaper som har de beste oddsene der ute. Det beste selskapet for deg kommer helt an på deg som individ, og hvilke land og håndballag du planlegger å bette på! Vi vil her sammenlikne Unibet, Bet365 og Betsson mot hverandre, og legge frem hvilke som gir best odds for de ulike landene.

La oss begynne med Norge, da det er naturlig å tenke at majoriteten av leserne i denne artikkelen støtter Norge i mesterskapet, og gjerne vil legge inn noen oddsspill for fedrelandet. Vil du bette på Norge, så er det helt klart at Unibet er den beste plattformen å bruke, her får du en god del bedre odds i skrivende stund.

Det kan nokså trygt sies at Unibet har forspranget på sine to konkurrenter når det kommer til hvilke odds de tilbyr for de ulike håndballagene i mesterskapet. Utenom Norge, så har Unibet overtaket på oddsen i skrivende stund for en rekke forskjellige kamper og diverse oddsobjekter underveis i disse.

Dersom du heller ønsker å bette på andre topplag, som virkelig har vist seg verdige i tidligere mesterskap, slik som Frankrike, Russland og Nederland, kan Bet365 anbefales som en vinnende plattform. Bet365 slår sine motstandere med høyest odds i enkeltkamper med Frankrike, Russland og Nederland.

Betsson må også nevnes, med et par kamper der de tilbyr best odds, pluss et par kamper med lik odds som Bet365. Om man vil bette på Håndball-VM for kvinner finnes det altså en rekke gode alternativer. Husk også at mange av bettingselskapene byr på flotte oddsbonuser når du gjør ditt første innskudd. Unibet er nok derimot ditt beste alternativ blant bookmakere for odds på håndball VM for kvinner i 2019.

Slik fungerer betting på Håndball VM for kvinner

Håndball er ikke den mest populære sporten å spille odds på per i dag, men dette kan fort endre seg med medieinteressen som nå og i de siste årene har omringet sporten. Vil man spille odds ved Håndball VM for kvinner 2019, så kan man forvente seg noenlunde like muligheter for betting som i mer populære sporter.

Det mest populære er så klart å sette sine oddsspill før kamp, men du kan også hos enkelte bookmakere sette live spill. Poenget er ganske enkelt, da ditt mål er å tippe på hvem som scorer flest mål ved for eksempel spill på kampvinner. Det kan derimot være enklere sagt enn gjort innen håndball.

I denne idretten beveger nemlig ballen seg lynraskt, og før du vet ordet av det er laget som akkurat ble scoret på rett i angrep igjen. Banene er korte, spillerne er raske, og intensiteten er nesten uten sidestykke. Det gjør betting på håndball til en av de mest givende oddsspillene der ute.

Oddsobjekter

Det man oftest kommer over er oddsobjekter som matchvinner, over/under, og handikap. En kan forvente å finne et spill som kalles HUB på alle kamper. Med dette menes det hvem du tror vil være matchvinner ved slutten av hver kamp naturligvis.

Etter dette er det spillet handikap som vanligvis vil være mest populært. Her gjettes det på nøyaktig hvor mange mål et lag vil vinne med. Et eksempel kan være om Australia vinner med mer en 5,5 mål, eller kanskje taper med samme antall mål.

Oddsobjektene stopper heller ikke der…

Liker man å spekulere rundt detaljene i spillet, så går det også an å bette på ting som totalt antall mål scoret i en match. Her kan det spilles både på bortelag og hjemmelag. Spill du gjerne er vant med fra fotballmesterskap vil også være tilgjengelige her. For eksempel tilbys annullert spill ved uavgjort og dobbel sjanse.

Dessuten finnes det også såkalte spesialer innen oddsspill ved betting på håndball. Eksempler på dette kan være spill der man better på hvem som blir turneringens toppscorer, samt turneringens spiller, eller andre liknende spillerprestasjoner. Utvalget av oddsobjekter for Håndball VM for kvinner i 2019 er svært godt!

Deltagende nasjoner

Vertsnasjonen for dette årets verdensmesterskap er som nevnt Japan. Derfor er de automatisk kvalifisert til mesterskapet som vertsnasjon. Regjerende mester for øyeblikket er Frankrike, noe som betyr at Frankrike selvfølgelig også er kvalifisert. Afrikamesterskapet har også kvalifisert noen land. Disse er Angola, Kongo og Senegal.

Asiamesterskapet kvalifiserte til sammen fire nasjoner til VM. Disse er Australia, Kasakhstan, Kina, og Sør-Korea. Europamesterskapet kvalifiserte videre tre nasjoner. Disse er Nederland, Romania og Russland. Det Sør- og Sentralamerikanske mesterskapet kvalifiserte til sammen to deltakere. Disse er Argentina og Brasil.

La oss heller ikke glemme mesterskapet for Nord-Amerika og Karibia, som kvalifiserte Cuba til verdensmesterskapet. Til slutt må vi selvfølgelig ta med kvalifiseringen for Håndball-VM for kvinner (EHF). Her kvalifiserte hele ni land seg til mesterskapet. Disse er Danmark, Montenegro, Serbia, Slovenia, Spania, Sverige, Tyskland, Ungarn, og selvfølgelig vårt kjære Norge!

Prognose og vinnerfavoritter for VM 2019

I Håndball VM for kvinner er det generelt sett de samme landslagene som dominerer topplasseringene ved ethvert mesterskap. Allikevel er konkurransen hard i toppen. Selv om Norge for eksempel dominerte toppen i en periode, så ble majoriteten av kampene vunnet med ørsmå marginer, og flere av topplagene kunne ha vunnet.

Det er mye enklere å gi bettingtips på hvem som ikke vil vinne Håndball VM i 2019. Omtrent halvparten av lagene kan nærmest avskrives umiddelbart, og det vil nok bli et par kamper med stygge sifre i gruppespillet. Her kan du derimot fort tjene en slant på over/under spill for eksempel.

Når det virkelig blir konkurranse i sluttspillet derimot, så er det Frankrike de fleste nok holder en knapp på. En kommer seg ikke utenom den regjerende mesteren i både EM og VM. De har simpelthen veldig lovende resultater over de siste årene. Bak dem følger Norge, Russland, Nederland, og Sverige blant annet tett.

Romania regnes videre av mange som en aldri så liten outsider, og du kan få pen odds om du satser på deres lag helt til topps. De aller fleste nordmenn vil nok ønske å sette sine oddsspill på Norge, og det er et helt respektabelt spill, da en ny generasjon med talentfulle håndballjenter nok er sugne på å bringe gullet hjem igjen.

Viktige datoer for håndball VM 2019

De viktigste datoene i mesterskapet vil her bli gått gjennom.

Først vil vi ta en titt på hvilke datoer Norge skal spille mot sine motstandere:

 • Norge mot Cuba: 30. november – kl. 12:30
 • Slovenia mot Norge: 2. desember – kl. 12:30
 • Norge mot Serbia: 3. desember – kl. 12:30
 • Norge mot Angola: 5. desember – kl. 12:30
 • Nederland mot Norge: 6. desember – kl. 12:30

Skulle Norge klare å bli blant topp 3 i gruppen, vil det bety at vi kommer til gruppe I under hovedrunden, som begynner den 8. desember. Semifinalen vil deretter arrangeres den 13. desember. Finalen arrangeres til slutt den 15. desember.

Uavhengig av hvem som er din favoritt når du legger inn dine odds før mesterskapet, så er det ingen tvil om at du kan glede deg like mye som alle andre. Norge kan fort komme seg til finalen, og der vil det være en neglebitende affære om hvem som klarer å holde det helt inn.

Så la oss alle forberede oss på best tenkelig måte til det kommende mesterskapet, og håpe på at landet eller landene vi holder med, enten med eller uten våre oddsspill, vil gå til topp. Det kan mot formodning selvfølgelig hende at et annet land enn Norge går til topp og tar seieren i VM i år, noe som dessverre også skjedde i 2017.

La oss nå likevel alle håpe på at de norske håndballjentene gjør en strålende jobb, ikke nødvendigvis kun på grunn av at vi har lagt inn oddsspill bak dem, men også fordi vi virkelig bryr oss om hvordan resultatet av mesterskapet ender opp!

MMA odds - to fightere

Det er alltid mye rykter rundt Conor McGregor i UFC. Denne gangen er ryktene virkelig spennende, og det er Conor selv som står bak. Den irske superstjernen innen MMA annonserer ny kamp i januar 2020. Dette vil bli McGregor sin første kamp etter tapet i fjerde runde i kampen med Khabib Nurmagomedov i UFC 229 i oktober 2018. Enkelte bettingselskaper har allerede lagt ut odds på Conor McGregor sin neste kamp. Continue reading Odds på Conor McGregor – Ny kamp i 2020

Ronnie O’Sullivan har vunnet Shanghai Open de to siste årene og er oddsfavoritt også i år. Kan han ta sin tredje tittel på rad og fjerde totalt?

Som så mange ganger før er Ronnie O’Sullivan favoritt til å vinne med 3 i odds hos Unibet, men ikke med stor margin. Like bak ham finner vi nemlig Judd Trump, som toppet en meget god fjorårssesong med å bli verdensmester for aller første gang. Med det topper han også verdensrankingen foran nettopp nevnte Ronnie O’Sullivan. Dersom du har tro på Judd Trump kan det gi deg 3,75 ganger pengene.

Noen av våre foretrukne på odds:
Unibet betting logo
Unibet
 • Unibet TV livestreaming
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr i free bets
NordicBet logo
NordicBet
 • Knallbra oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger
Betsafe logo
Betsafe
 • Stort utvalg sporter
 • Ukentlige risikofrie spill
 • Bra på trav og galopp
Oddsbonus 1000 kr + Risikofrie spill

Mer informasjon: Her får du mer info om odds og betting på snooker

Kan Ronnie holde hodet kaldt?

Innen snooker er det mer eller mindre opplest at Ronnie O’Sullivan er den beste spilleren – og at han har vært det i mange, mange år. Også hans argeste konkurrenter har langt på vei innrømmet dette, men det betyr ikke at han vinner alt han stiller opp i. Så langt derifra.

Til tross for at O’Sullivan er den beste, raskeste og mest populære er han også en notorisk humørspiller, som i løpet av kort tid kan senke nivået sitt til det komiske. Og dette vet enkelte av hans motstandere å utnytte.

Hjemmehåpet Ding

Ting har nok ikke gått helt den veien Ding Junhui hadde håpet de siste sesongene, men når det er snakk om Shanghai Masters er det vanskelig å komme utenom mannen som virkelig gjorde snooker populært i Kina. Til tross for at han kun er ranket som nummer ni i verden, skal vi ikke glemme at han har vunnet denne turneringen to ganger tidligere.

Det er også verdt å merke seg at semifinaleplassen i fjor faktisk er noe av det bedre han har prestert de siste sesongene. Ekstra interessant blir det kanskje når Unibet gir hele 21 ganger pengene for Ding-seier.

The Thunder from Down Under

I et sjikt litt bak nevnte O’Sullivan og Trump finner vi den (Fake?) blonde australieren Neil Robertson til 7,5 i odds. Robertson er helt i toppen når det gjelder å sanke 100-break og hadde i fjor sin kanskje aller beste sesong hittil i hans karriere med tre rankingtitler.

Enda litt lenger ned på lista finner man travere som Mark Allen, Shaun Murphy og John Higgins til henholdsvis 11, 13 og 15 i odds. Har du tro på at den unge og offensive Jack Lisowski kan overraske vil det også gi deg 15 ganger pengene hos Unibet.

Kinesisk oddskrutt

Dersom du virkelig har lyst til å cashe inn og har unormalt stor tro på hjemmebanefordelen, finnes det to kinesiske karer som kan finne på å overraske på hjemmebane. Den ene er Liang Wenbo, som etterhvert har blitt et relativt kjent navn blant faste snooker-seere. Etter en veldig god 16/17-sesong, hvor han blant annet vant English Open, har det dessverre ikke vært noen god utvikling og dette reflekteres i oddsen på 67.

Dersom Xiao Guodong skulle gå hele veien vil det være en enda større bombe; en bombe som prises til 101 ganger pengene. Xiao Guodong hadde en nokså god sesong i fjor, med semifinale i World Grand Prix og kvartfinale i World Open, men 30-åringen har ennå ingen seire av betydning å vise til.

Litt praktisk info til slutt

Shanghai Masters er en relativt ny turnering og ble arrangert for aller første gang i 07/08-sesongen. Dette var da Kinas andre rankingturnering, som et resultat av sportens kraftige vekst i Kina. Mye av denne vekster kan de takke nevnte Ding Junhui for. Turneringen har siden 2018 hatt 24 deltakere.

Til tross for at vi befinner oss i Kina, har Shanghai Masters blitt vunnet av en brite hele åtte av ni ganger. Den dårligst rankede spilleren som har vunnet er Kyren Wilson, da han i 2015 vant som nummer 54 i verden. Xiao Guodong er til sammenligning ranket som nummer 24 i verden.

Dersom noen har spørsmål angående Norges alibi i snookerens verden, Kurt Maflin, så deltar ikke han. Turneringen sendes som vanlig på Eurosport. Den avsluttes søndag 15. september og har totalt 750 000 pund i premiepenger, hvorav 200 000 pund går til vinneren.

Nordmenn elsker fotball, og stadig flere nordmenn velger også å spille odds på fotball. For oss som følger fotball er overgangsvinduene noe av det morsomste som finnes. Hvilke spillere blir, og hvilke spillere blir ikke solgt? For deg som ønsker litt ekstra underholdning under overgangsvinduene er odds på overganger i fotball noe du bør sjekke ut.

Odds på fotball overganger

Overgangsvinduet i fotball kalles også «Silly Season». Grunnen til dette er alle ryktene som florerer i både norske og utenlandske medier om ulike overganger i internasjonal fotball.

Mange ganger er overgangsryktene bare tull, men av og til er det hold i ryktene. Det er nettopp disse ryktene om overganger i fotball som du har muligheten til å sette penger på.

Elsker du fotball følger du sikkert uansett med på overgangsryktene. Da har du rett og slett en glimrende mulighet til å tjene litt ekstra penger mens du følger med, samtidig som du har en spennende periode å se frem til.

De beste bettingselskapene for betting på overganger i fotball

Flere av de mest seriøse norske bookmakerne tilbyr odds på overganger i fotball. Du finner spill på overganger både hos Betsson, Unibet, Expekt, LeoVegas, Betsafe og NordicBet.

Vi anbefaler alltid våre lesere å sjekke odds hos flere bookmakere for å sikre at de får den beste oddsen før de spiller. Hvilken bookmaker du skal velge blir opp til deg. For å sikre deg de beste oddsene til en hver tid kan det kanskje en idé å registrere seg hos flere av aktørene.

Når du registrerer deg og setter inn penger hos bettingselskapene for første gang venter ulike oddsbonuser på deg i form av bonuspenger eller gratis spill.

Under finner du noen av bettingselskapene som tilbyr betting på overganger i fotball:

Under finner du noen av bettingselskapene som tilbyr betting på overganger i fotball:
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 2000 kr + Risikofrie spill
Unibet betting logo
Unibet
 • Unibet TV livestreaming
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr i free bets
LeoVegas Sport logo
LeoVegas
 • Opptil 3000 kroner i oddsbonus!
 • Ofte høyere odds enn andre aktører
 • Knallbra casino
Oddsbonus 3000 kr + Oddsboost hver uke
NordicBet logo
NordicBet
 • Knallbra oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger
Expekt
Expekt
 • Stor statistikkseksjon
 • Livescore
 • Vinn 100% mer med kombispill
Oddsbonus 1000 kr + Vervebonus

Spill på overgangsrykter og vinn penger

I Silly Season, eller overgangsvinduet som det kalles på norsk, florerer det av rykter om ulike overganger mellom spillere i medier over hele verden.

I de fleste land er det to ulike overgangsvinduer, ett om sommeren og ett om vinteren.

Overgangsvinduet er kort forklart de periodene i sesongen der en fotballklubb kan kjøpe eller selge spillere fra andre klubber. Det er tillatt å inngå avtaler om overganger utenfor overgangsvinduet, men spillerne kan ikke bli overført utenfor overgangsvinduet.

Det er FIFA som har bestemt at det skal være to overgangsvinduer, et lengre mellom fotballsesongene og et kortere etter halvspilt sesong. De ulike fotballforbundene i ulike land velger selv hvilke datoer som skal settes av.

Førsesongvinduet er i perioden 15. juni til 31. august. Midtsesongvinduet er i perioden 1 januar til 31 januar.

Datoene kan variere noe fra land til land, men datoene over er et godt gjennomsnitt av de ulike overgangsvinduene.

Den siste dagen i overgangsvinduet kalles populært «Deadline Day», og dette er dagen da alle overgangene må være på plass.

Mediene er helt gale i denne perioden, og det spekuleres høyt og lavt om ulike overganger.

For deg som elsker fotball og følger overgangsvinduene i de ulike ligaene internasjonalt er det glimrende muligheter på å tjene penger på å bette på hvilke overgangsrykter som faktisk vil bli en realitet eller hvilke overgangsrykter som bare er tåpelige rykter.

Slik fungerer betting på overganger i fotball

Skal man ha suksess med å sette penger på overganger i fotball bør man helst både være interessert i fotball og følge med på hva som skjer på overgangsmarkedet.

Rundt overgangsvinduene, og særlig på Deadline Day, skrives det mye rart i mediene om ulike overgangsrykter. Dersom en spiller er sett på café i en by er det nok til at en avis kan spekulere i om klubben i byen er interessert i å kjøpe spilleren.

I de fleste tilfellene er overgangsryktene nettopp bare rykter med lite substans, men tidvis har ryktene også mye hold i seg.

Bettingselskapene har naturligvis kastet seg over overgangsmarkedet i fotball, og de fleste av de største bookmakerne lar deg spille på overganger i fotball.

For å kunne sette penger på overgangsryktene må du først registrere en konto hos et bettingselskap som tilbyr betting på overgangsvinduet. Deretter er det bare å velge hvilke overgangsrykter du ønsker å spille på.

Oddsobjekter på overganger i fotball

Dersom du ønsker å sette penger på overgangsryktene i fotball vil du fort oppdage at det finnes omtrent like mange oddsobjekter å spille på som det finnes rykter.

Dette er kanskje en sannhet med modifikasjoner, for bookmakerne pleier å være flinke til å luke ut de teiteste ryktene. Det er likevel mye forskjellig du kan spille på. Normalt handler det om hvilke spillere som blir i gamleklubben sin eller hvilke spillere som vil selges til ulike klubber.

En kjapp titt på Betsson sine oddssider i forkant av overgangsvinduet i august 2019 viser følgende oddsobjekter man kan spille på:

 • Blir Neymar Jr i PSG eller blir han solgt til Manchester United eller Barcelona?
 • Blir Pogba i Manchester United eller går han til PSG, Real Madrid eller Juventus?
 • Blir Coutinho i Barcelona eller blir han solgt til PSG?
 • Blir Romelu Lukaku i Manchester United eller blir han solgt til Inter Milan eller Juventus?

Dette er bare noen av oddsobjektene man kunne spille på før Silly Season i august 2019. I januar 2020 braker det løs igjen med et nytt overgangsvindu og mange nye overgangsrykter.

Nå som du vet at det er mulig å sette penger på overganger i fotball så vil du kanskje følge litt ekstra med fremover og finne et eller flere bettingselskaper som gir deg gode odds på kommende overgangsrykter i 2020.

Noe som er helt sikkert er at overgangsvinduet blir mye morsommere for deg som better på overgangsryktene. I tillegg til litt ekstra spenning i hverdagen så er det kanskje også mulig å sikre seg en pen liten gevinst.

Greier den tidligere skihopperen Primoz Roglic å ta knekken på klatresterke colombianere?

Både Giro d’Italia og Tour de France er unnagjort og det er klart for sesongens siste treukersritt med Vuelta a España 2019, eller Spania Rundt på godt norsk. For sammenlagtkanonene som har ikke har lykkes hundre prosent tidligere i år er dette siste sjanse. For ryttere som allerede har hatt en god sesong kan La Vuelta bli en fin bonus. Der Tour de France ofte kan bli forutsigbart, kalkulerende og preget av lag som ikke ønsker å ta for mye risiko, er La Vuelta ofte motsetningen. Man senker skuldrene og gyver løs på fjell etter fjell etter fjell i Pyreneene, der stigningene er så lange at det virker som om de aldri vil ta slutt.

Vi fant best odds hos disse:
Unibet betting logo
Unibet
 • Unibet TV livestreaming
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr i free bets
NordicBet logo
NordicBet
 • Knallbra oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger
Betsafe logo
Betsafe
 • Stort utvalg sporter
 • Ukentlige risikofrie spill
 • Bra på trav og galopp
Oddsbonus 1000 kr + Risikofrie spill

Skihopperen mot Colombia

På oddsen er det én mann som er den klare favoritten, og det er den tidligere skihopperen Primoz Roglic. I skrivende stund kan du få igjen to ganger pengene dine hos Unibet dersom han vinner, som betyr at det er omtrent 50 prosent sjanse for det. Polakken har ekstremferdigheter på tempo og ekstremferdigheter i utforkjøringer, og når han i tillegg er god til å henge i fjellene er summen en meget god sammenlagtrytter. Tidligere i år har han vunnet både Tirreno-Adriatico og Tour de Romandie sammenlagt, og endte til slutt på tredjeplass sammenlagt i Giro d’Italia etter å ha hatt et godt grep om den rosa sammenlagttrøya i store deler av rittet.

Odds på Spania Rundt

Hans største utfordrere virker å være colombianske, og i årets utgave av La Vuelta er det helt kobbel av dem. Miguel Angel Lopez, Nairo Quintana og Rigoberto Uran Uran er de som i følge Unibet bør være nærmest Roglic og gir henholdsvis 3,40, 5,50 og 11 ganger pengene dersom de klarer å tukte ham. Evigunge Alejandro Valverde gir 15 i odds mens Esteban Chaves, nok en colombianer, gir 26 i odds. Historisk sett har dette rittet vært bedre for rene klatrere som Lopez og Quintana enn tempohester som Roglic, i alle fall hvis vi sammenligner med Tour de France. Greier de å bygge opp nok avstand i fjellene til å holde det holde den polske skihopperen bak seg på tempoetappene?

Hvem har det beste laget?

Alle som har sett bittelitt sykling vet at man er avhengig av et sterkt lag for å vinne. Ofte kan det være litt vanskelig å kvantifisere dette, men når det er snakk om det beste laget for å hjelpe en sammenlagtkandidat kommer man langt ved å se på oddsen for lagkonkurransen. Lagkonkurransen baseres på tidene til de tre beste rytterne på hvert lag, og sier i så måte en hel del om hvilke lag som har de beste klatrerne. Å ha med seg én eller flere gode klatrere på laget er viktig for å nøytralisere angrep fra konkurrenter, holde tempoet oppe og hjelpe til med praktiske ting som mat, drikke og tekniske problemer.

I følge Unibet er det Movistar og Team EF Education First som har størst sjanse til å vinne lagkonkurransen, med henholdsvis 2,2 og 2,4 i odds. Astana og Team Jumbo-Visma ligger et stykke bak med 8 og 10 i odds. Movistar stiller altså sterkt med både Quintana og Valverde, i tillegg til ryttere som Marc Soler. I Team EF Education First får Uran god hjelp fra Sergio Higuita, som har den niende laveste oddsen for å vinne sammenlagt. Lopez har på papiret et sterkt lag rundt seg med ryttere som Ion Izagirre og Jakob Fuglsang, men de vurderes altså et stykke bak tidligere nevnte lag. Roglic’ Team Jumbo-Visma er heller ikke noe dårlig lag, men skal vi tro Unibet er det Quintana og Uran som får best hjelp fra lagene sine i fjellene.

Poengkonkurranse uten spurtere

Normalt domineres poengkonkurransen av gode spurtere. Peter Sagan, Alexander Kristoff og Elia Viviani er ryttere som alle sanker mye poeng i treukersritt, men i La Vuelta er ting litt annerledes og i år er ingen av dem med. Uten å gå så mye inn på hvorfor, kan det ofte være en klatrer som står igjen med poengtrøya til slutt. Chris Froome har nylig vunnet den og tidligere nevnte Valverde har vunnet den hele fire ganger – senest i fjor.

Det er den raske iren Sam Bennett som er oddsfavoritt med 3 i odds, men like bak ham jager Valverde og Roglic på 3,25 og 4,75 – og litt lenger bak der igjen er Lopez, som gir ti ganger pengene ved gevinst. Av rytterne som er gode når det går oppover, har det over lang tid vært Valverde som har den beste spurten. Dette har betalt seg i mang en etappeseier og mang en klassikerseier, men det må tas med i betraktningen at han trolig er tiltenkt en hjelperytterrolle for Quintana i år. Det betyr ikke at han aldri får kjøre for egne sjanser, men dersom Quintana har gode muligheter i sammendraget vil dette være viktigere enn en potensiell etappeseier for Valverde.

Et navn for fremtiden

Det kan argumenteres for at alle de nevnte konkurransene er relativt åpne, men når vi kommer til ungdomskonkurransen er det én mann som skiller seg veldig klart ut. Siden Miguel Angel Lopez fylte 25 år i februar er han også kvalifisert til å delta i ungdomskonkurransen. Som en av favorittene til å vinne sammenlagt er han naturligvis en stor favoritt til å vinne ungdomstrøya og det reflekteres også i oddsen. Unibet gir her 1,26 ganger pengene mens nestemann på lista, Tadej Pogacar, prises til 5,5 og Sergio Higuita til 10.

I tillegg til at Lopez regnes som den sterkeste av disse, er han også den eneste som får kjøre for egne sjanser. Mens Pogacar må bistå Fabio og Aru og Higuita må bistå Uran, har Lopez frie tøyler og et lag som har som fremste prioritet å få ham så langt opp i sammendraget som mulig. Det er derfor vanskelig å se for seg at det er noe annet enn uhell som kan frata Lopez ungdomstrøya.

Juventus er nok en gang den store favoritten på oddsen til å vinne Serie A. Kan Carlo Ancelottis Napoli eller Antonio Contes Inter utfordre dem i år?

Med en odds på 1,43 for Juventus-seier hos Betsafe i sesongens første kamp er det ingen tvil om hva bookmakerne mener. Dette indikerer at det er omtrent 70% sjanse for Juventus-seier, men det er mange grunner til å være litt mer forsiktige i år. Napoli har opprettholdt en imponerende kontinuitet over mange år og Inter har rustet opp kraftig før årets sesong – mens Juventus har byttet ut den solide treneren Max Allegri med en langt mer offensiv og usikker Maurizio Sarri.

Betsafe logo
Betsafe
 • Stort utvalg sporter
 • Ukentlige risikofrie spill
 • Bra på trav og galopp
Oddsbonus 1000 kr + Risikofrie spill
NordicBet logo
NordicBet
 • Knallbra oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger
Bet365 logo
Bet365
 • Anerkjent bettingselskap
 • Mange kampanjer og tilbud
 • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 1000 kr + 0-0 fotballgaranti

Hvis vi starter med det siste, så er Sarri en trener som på ingen måte passer inn Juventus’ tradisjonelle og konservative tilnærming til fotball. Der Juventus historisk har vært opptatt av defensiv trygghet, har Sarri nå innført en svært ballbesittende spillestil hvor vakkert angrepsspill og gode relasjoner står i høysetet. Dette trenger ikke å være negativt, men klarer den nåværende troppen å omstille seg i løpet av én sommer? Troppen er forsterket med spillere som Matthijs de Ligt, Aaron Ramsey og Adrien Rabiot, men øker de toppnivået eller forsterker de bare bredden?

Skal man tro bookmakerne er det Inter og Napoli som er hovedutfordrere, med henholdsvis 6 og 7 i odds. Inter har brukt over €100 millioner netto på overgangsmarkedet i sommer, hvor Romelu Lukaku fra Manchester United er den største signeringen. Lukaku er en spiller Antonio Conte har ønsket seg i lang tid, og det er derfor god grunn til å tro at han vil passe godt inn i systemet. Når vi snakker om Conte, så er han ny Inter-trener for sesongen, etter å ha hatt et friår. De to siste gangene han har overtatt en klubb har det endt med umiddelbar suksess – først seriemesterskap med Juventus og deretter seriemesterskap med Chelsea. Klarer han det nok en gang, med et Inter-lag som har revolusjonert spillerstallen i sommer?

Lenger sør i Italia sitter den gamle ringreven Carlo Ancelotti med hovedansvaret for Napoli, som har tatt andreplassen i Serie A tre av de fire siste årene. I motsetning til Inter, satser Napoli på kontinuitet og har få utskiftninger i laget fra år til år. I sommer har de likevel forsterket forsvaret med den greske stopperen Kostas Manolas fra AS Roma. Han forventes å danne et av Europas aller sterkeste stopperpar sammen med Kalidou Koulibaly. De har dessuten hentet Hirving Lozano fra PSV for €38 millioner, som er en solid offensiv forsterkning.

Dersom du ønsker å satse på Milan eller AS Roma kan du få igjen hele 26 og 34 ganger pengene dine, så det er tydelig hvilke lag bookmakerne holder som favoritter. Skal vi tro bookmakerne vil også alle de nyopprykkede lagene rykke rett ned igjen. Verona, Lecce og Brescia gir henholdsvis 2,00, 2,50 og 5,50 ganger pengene for nedrykk. Her kan det være verdt å merke seg at Brescia har signert bråkebøtta Mario Balotelli, som når som helst i sesongen kan finne på å bli en verdensklassespiller.

Når det kommer til sesongens toppscorer, bør det ikke komme som noen overraskelse at Cristiano Ronaldo er favoritten med 2,7 i odds hos Betfair. I fjor måtte han sett se seg slått av både Fabio Quagliarella hos Sampdoria, Duvan Zapata hos Atalanta og Krzysztof Piatek hos AC Milan, som i skrivende stund gir 10, 11 og 5,5 i odds. Andre spillere med potensiale til å bøtte inn mål i år er tidligere nevnte Romelu Lukaku til 8 i odds og Edin Dzeko – som noe overraskende signerte ny kontrakt med AS Roma – til hele 21 i odds. Edin Dzeko ble toppscorer i Serie A i 2016-2017-sesongen med 29 mål. Likevel ligger mye til rette for Ronaldo, med offensiv Sarri-ball og ett års verdifull erfaring fra Serie A.

På tampen kan vi se på et annet interessant bet. Som tidligere nevnt har Brescia hentet Mario Balotelli; potensielt en av Serie As beste angripere. Fra før av har de den langhårede midtbanespilleren Sandro Tonali, som sammenlignes med Andrea Pirlo og er ønsket av hele Italia, og Alfredo Donnarumma. Donnarumma har vært en notorisk målscorer i Serie B i flere sesonger og endte forrige sesong som toppscorer. Spal kan derimot være betydelig svekket, etter å ha solgt sin antatt beste og viktigste spiller, Manuel Lazzari, til Lazio. En mulighet kan derfor være å spille på at Brescia beholder plassen og at Spal rykker ned til en samlet odds på 4,65.

Uansett hvordan det går, bør vi være forberedt på overraskelser. Serie A leverer alltid underholdning, både for bettinginteresserte og ordinære fotballinteresserte. Og for bettinginteresserte vil det alltid dukke opp muligheter underveis i sesongen. Buona fortuna!

Dette er en grunnleggende innføring i hvordan arbitrasjebetting fungerer. Ta meg deg barneskolematten, penn og papir og lær hvordan man oppnår risikofrie gevinster i bettingmarkedet.

I prinsippet er arbitrasje en risikofri gevinst, og noe man kan oppnå i mange ulike markeder. Hvis man for eksempel kan kjøpe en aksje for 100 kroner et sted og samtidig selge den for 105 kroner et annet sted, er dette en arbitrasjemulighet og man kan få en risikofri gevinst på 5%. Hvis svigermoren din ønsker å kjøpe en ost av deg for 100 kroner og den samme osten koster 50 kroner i nærbutikken, er dette også en arbitrasjemulighet, og du kan oppnå en risikofri gevinst på hele 100%! Dette skal handle om betting, men det er det nøyaktig samme prinsippet som gjelder.

Typiske bookmakere du bør ha konto hos
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 2000 kr + Risikofrie spill
Unibet betting logo
Unibet
 • Unibet TV livestreaming
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr i free bets
Bet365 logo
Bet365
 • Anerkjent bettingselskap
 • Mange kampanjer og tilbud
 • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 1000 kr + 0-0 fotballgaranti
Pinnacle logo
Pinnacle
 • Informativt eSport-senter
 • Anerkjent aktør med lang erfaring
 • Tippeartikler med oddstips
Oddsbonus Opptil 60% bedre odds

Arbitrasjebetting 101 – Slik fungerer det

Selv om dette kan utføres på alle typer veddemål, er det greit å bruke et eksempel som kun har to utfall, for eksempel odds på tennis. La oss si at det er snakk om en French Open-finale mellom Nadal og Federer og at oddsen er 1,25 for Nadal-seier og 3,9 for Federer-seier. I en perfekt verden skal odds enkelt kunne gjøres om til sannsynlighet ved å dele én på oddsen. Altså skal sannsynligheten for Nadal seier være 1/1,25 (80%) og sannsynligheten for Federer-seier være 1/3,9 (26%). Et skarpt hode vil her registrere at summen av sannsynlighetene er 106%, mens sannsynligheten for at enten Nadal eller Federer vinner naturligvis kun er 100%.

Dette er langt fra noen tilfeldighet. Det er faktisk dette bettingselskaper tjener penger på, og dette er faktisk arbitrasje. Dersom du setter 1000 kroner på Nadal til 1,25 i odds, må du sette 321 kroner (1,25/3.9*1000) på Federer for å skape likevekt. I en perfekt verden ville du da gått i null – uavhengig av utfall – men la oss heller ta en titt på hva som skjer. Dersom Nadal vinner, tjener du 250 kroner, men du vil også tape 321 kroner, altså er du 71 kroner i minus. Dersom Federer vinner, taper du 1000 kroner, men du vinner også 931. Likevel vil du være 69 kroner i minus. Dersom bettingselskapene er flinke nok til å balansere bøkene sine, tjener de penger uten å ta risiko.

Arbitrasjebetting på tennis

Hvordan kan du utnytte dette?

Vi bruker samme eksempelet som i stad; finalekampen mellom Nadal og Federer. Vi finner en annen bookmaker, som tilbyr 1,43 på Nadal og 2,85 på Federer. Gjør vi det samme regnestykket, 1/1,43 + 1/2,85, ser vi at den samlede sannsynligheten også her er mer enn 100%. Men hvis vi kombinerer oddsen fra begge bookmakerne vil marginen være på vår side! 1/1,43 + 1/3,9 gir en samlet sannsynlighet på 96%, som indikerer at det er en arbitrasjemulighet for oss.

Denne gangen setter vi 1000 kroner på Nadal hos bookmaker B til 1,43 i odds og 367 kroner på Federer hos bookmaker A til 3,9 i odds. Dersom Nadal vinner, tjener vi 430 kroner og taper 367 kroner, som gir en samlet gevinst på 63 kroner. Dersom Federer vinner, taper vi 1000 kroner og vinner 1064 kroner, som gir en samlet gevinst på 64 kroner. Uansett utfall så tjener vi altså penger.

Så er spørsmålet: I hvor stor grad kan vi utnytte dette? Hvor mange muligheter vil jeg finne i løpet av en dag, hvor mye kan jeg satse hver gang og hvor tidkrevende er det?

Utfordringene

Dersom du har så mye som et snev av forretningssans, synes du helt sikkert dette virker fristende – for det er det! Men dersom det var så enkelt som det høres ut, hadde selvsagt alle andre gjort det og mulighetene ville forsvunnet. Du bør derfor være klar over utfordringene før du sier opp jobben og vier livet ditt til arbitrasjebetting.

For det første, så har mange bettingselskaper grenser for hvor mye du kan satse, og arbitrasje i bettingmarkedet er derfor ikke så skalerbart – og mange bookmakere vil faktisk sperre kontoen din om du tjener for mye. Dersom du kommer over en god mulighet kan du neppe satse hus og bil på den. Du løper dessuten alltid en risiko for at bettet ditt av diverse grunner kanselleres, og da sitter du i verste fall igjen med et stort veddemål på kun ett av utfallene. Det er derfor viktig å kontrollere risiko og ha råd til å ta et tap fra tid til annen.

For det andre, så er det en jobb som må gjøres. Ikke bare må du ha drøssevis av forskjellige bettingkontoer med penger på, men du må også være villig til å dedikere nok tid. Det kreves en god dose med tålmodighet og dersom målet er en respektabel timelønn er det viktig å få på plass gode rutiner og systemer.

Velkomstbonuser

De fleste bettingselskaper har generøse velkomstbonuser, men de kommer nesten utelukkende med omsetningskrav. Det vil si at du kan sette inn 500 kroner og få 1500 kroner å spille for, men at du må spille for en viss sum før du kan ta ut pengene. De fleste taper pengene før de kommer så langt, særlig de som ikke kjenner til arbitrasjebetting.

Her er man ikke engang avhengig av en god arbitrasjemulighet, men for å tjene så mye som mulig bør summen av sannsynlighetene være lav. Denne gangen kan vi sette 1500 kroner på Nadal til 1,43 i odds hos bookmaker A og 550 på Federer til 3,9 i odds hos bookmaker B. Utfallet her blir enten at Nadal vinner og du har omsatt bonusen én gang, eller at Federer vinner og bonusen flyttes over til bookmaker B og er klar til å bli tatt ut.

Arctic Race of Norway 2019 i Nordland nærmer seg nå med stormskritt, og den første etappen starter allerede den 15. august i Å. Da skal lagene sykle fra Å til Leknes på én dag, før de så skal sykle fra Henningsvaer til Svolvær dagen etter. Det profesjonelle sykkelrittet varer i år fra den 15. august til den 18. august, og består av fire etapper. De to første etappene vil være på Lofoten, hvor deltakerne vil sykle gjennom de vakre øyområdene, før de så drar til Sortland i etappe 3.

Årets sykkelritt er den 7. utgaven av Arctic Race of Norway, og det er andre gangen dette holdes i Lofoten og Vesterålen. Med slike fantastiske naturområder, så er det trygt å si at deltakerne gleder seg til rittet. Totalt vil det være 120 ryttere som vil sykle 687 km. Vinneren av Arctic Race of Norway 2019 vil bli kåret i Narvik, nedenfor bakkene som kan bli arenaen for VM i Alpint 2027.

Enkelte bookmakere tilbyr odds på Arctic Race of Norway, men dessverre ikke like mange som årene før. Dette kommer antagelig av at Tour de France nettopp er ferdig og ikke minst at fotballsesongen igjen er i gang og stjeler mest oppmerksomhet. Vi anbefaler imidlertid å sjekke ut aktørene nedenfor.

NordicBet logo
NordicBet
 • Knallbra oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger
Unibet betting logo
Unibet
 • Unibet TV livestreaming
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr i free bets
Svenbet logo
Svenbet
 • En mengde kampanjer og tilbud
 • Moderne sportsbook
 • Meget stort utvalg idretter å spille på
Oddsbonus 1000 kr + Reload Bonus

Slik ser etappene i Arctic Race of Norway 2019 ut

 • Etappe 1: Å – Leknes (Lofoten)
 • Etappe 2: Henningsvaer – Svolvær (Lofoten)
 • Etappe 3: Sortland – Storheia Summit (Melbu) (Nordland)
 • Etappe 4: Lødingen – Narvik (Nordland)

Lagene i Arctic Race of Norway 2019

I år vil det totalt være 20 lag som deltar i det profesjonelle sykkelrittet. Blant disse er det 5 navn som de aller fleste kjenner til. Disse lagene er altså for Coop, Joker, Uno-X, og Visma. Hvilket lag håper du stikker av med seieren i år?

Arctic Race of Norway

Blant årets lag, finner du følgende:

 • Astana Pro Team
 • Team Dimension Data
 • Team Katusha Alpecin
 • Team Jumbo Visma
 • Cofidis Solutions Credits
 • Team Arkea Samsic
 • Total Direct Energie
 • Joker Fuel of Norway
 • Team Coop
 • Uno-X Norwegian Development Team

Alltid norske vinnere

Det første Arctic Race of Norway ble arranger i 2013, og hvert år siden da har det alltid vært minst én nordmann på listen over vinnere. I 2017 klarte hele 4 nordmenn å komme på listen blant vinnerne, mens de andre årene har det vært 2 eller 1 nordmann på listen. Så det er jo absolutt noe vi kan være stolte over!

Blant navnene av 2017 vinnerne, finner vi nordmennene August Jensen fra Team Coop, Alexander Kristoff fra Team Katusha Alpecin, og Bjørn Tore Hoem og Carl Fredrik Hagen fra Joker Icopal. Blir det enda flere i 2019 mon tro?

Store samarbeidspartnere

På de nå 7 årene ARN har blitt arrangert, så er det veldig mange selskaper og land som har fått interesse for det store sykkelrittet. Flere selskaper, inkluderert noen av de største navnene vi kjenner til, har derfor valgt å bli samarbeidspartnere. Det inkluderer blant annet Hyundai, Scandic, Telenor og Coop. Totalt er det i skrivende stund hele 25 store navn som er blant partnerne, og vi tror nok at det vil bli enda flere i framtiden.

Historien om Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway ble til i 2013 da idéen om et internasjonalt sykkelritt kom opp i Andørja i Ibestad kommune, som hvert år avholder et lokat arrangement kalt Tour de Andørja. Den første utgaven av Arctic Race of Norway ble derfor holdt i august samme år, og er i dag etablert på den internasjonale sykkelritt kalenderen til UCI, som en del av Europatouren.

I begynnelsen ble rittet ranket som kategori 2.1, men siden 2015 har det heller blitt ranket som et 2.HC-ritt. Dette er altså det nest høyeste nivået for internasjonale sykkelritt. Det internasjonale sykkelrittet blir holdt på landeveisykkel, og blir arrangert hvert år i ulike deler av Nord-Norge. Arctic Race of Norway 2019 blir altså den 7. utgaven av det profesjonelle rittet, og vi har selvsagt høye forventninger til at årets sykkelritt skal bli enda bedre enn tidligere år!

Endelig er det tid for Premier League odds igjen! I fjor kunne Liverpool lukte seieren med hele 97 poeng, men ble forbigått med kun ett poeng av Manchester City, som dermed vant sin 4. Premier League. Hvem klarer å utfordre City i år?

I Norge og ellers i verden er det enorm interesse rundt Fantasy Premier League. De siste årene har bookmakere sponset egne ligaer som det er helt gratis å bli med på. Vi har samlet de aller beste på ett sted. Det eneste kravet for å bli med, er at du må registrere deg hos bookmakeren samt finne ligakoden og joine ligaen.

Her er bookmakerne med desidert best premier i sin Fantasy Premier League:

Unibet betting logo
Unibet
 • Unibet TV livestreaming
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 1000 kr + 300 kr i free bets
Guts Casino logo
Guts
 • Mange tilbud og kampanjer
 • Fin velkomstbonus
 • Stort utvalg i sportsbooken
Oddsbonus 1000 kr + Turneringer
Bethard logo
Bethard
 • Super sportsbook
 • 30% Combo booster
 • Fantasy Sports
Oddsbonus 500 kr + Combo Booster
Fansbet logo
Fansbet
 • Oddsbonus uten omsetningskrav
 • Heftige sportsjackpoter
 • Tilbyr Fantasy Sports
Oddsbonus 1000 kr + Sportsjackpoter

Unibet har den heteste premieutdelingen der de har lagt til hele 500 000 kroner i potten – kun for normenn.

En halv million kroner venter i premiepotten

Premiepotten i år er selvsagt ikke liten. I denne har nemlig bookmakeren lagt hele 500.000 kr, altså en halv million kroner – som bare venter på at du skal vinne den! Premiepotten er blitt delt opp i tre premielister, hvor man kan vinne månedlig, etter halvsesongen er spilt, og på slutten av sesongen. Den største enkeltpremien man kan vinne kommer naturligvis på slutten av kampanjen, da Unibet elsker at slike konkurranser ender med et BANG. Vinner du førstepremien når sesongen er ferdigspilt, kan du faktisk stikke av med 100.000 kr i cash!

Fantasy Premier League

Premiene du vil kunne finne i denne konkurransene er som følger:

Månedlige premier:

 1. plass – 6000 kr
 2. plass – 4000 kr
 3. plass – 2000 kr
 4. -10. plass – 1000 kr

Etter at halvsesongen er spilt:

 1. plass – 50.000 kr
 2. plass – 25.000 kr
 3. plass – 10.000 kr
 4. plass – 6000 kr
 5. plass – 4000 kr
 6. plass – 2000 kr
 7. -20. plass – 1000 kr

Etter at sesongen er ferdigspilt:

 1. plass – 100.000 kr
 2. plass – 50.000 kr
 3. plass – 20.000 kr
 4. plass – 10.000 kr
 5. plass – 6000 kr
 6. plass – 4000 kr
 7. plass – 2000 kr
 8. -20. plass – 1000 kr

Hvor gøy hadde det vel ikke vært å vinne et av disse beløpene, og da spesielt de største?! Vet du hva det beste er? Alle premier i denne kampanjen blir utbetalt til spillkontoen som ekte penger, som vil si at du kan gjøre et uttak av dem med en gang hvis du ønsker det. Det er altså ikke beløper du må spille for x antall ganger før uttak. Det er jo tross alt en grunn til at majoriteten av oddsspillere velger Unibet som sin bookmaker!

Gjør deg klar til en ekstra spennende Premier League sesong!

Med en så spennende konkurranse for Premier League i år, så blir nok PL 2019/20 enda bedre enn tidligere år. Det blir jo alltid ekstra gøy når man får sjansen til å vinne litt gryn mellom kampene. Denne konkurransen er blitt laget i samarbeid med den offisielle nettsiden til Premier League, som vil si at du må inn på Fantasy Premier League-siden for å spille. Etter at du har registrert deg, vil du kunne velge deg et lag og så kan moroa begynne!

Eksklusiv Fantasy Premier League konkurranse – Kun for nordmenn

Det er alltid spennende med kampanjer som kun er ment for nordmenn, da føler man seg jo samtidig litt mer spesielle. Dette er jo en slik konkurranse, som vil si at det kun er spillere som er bosatt i Norge og har en norsk adresse som får lov til å delta i denne konkurransen. Så hvis du er bosatt i Sverige eller i andre steder i verden, så må vi nok skuffe deg. Derimot har Unibet mange andre kampanjer som er verdt å sjekke ut hvis du ikke kan delta i akkurat denne kampanjen.

Slik deltar du i konkurransen

Å delta i denne konkurransen er både raskt og enkelt. Det første du trenger å gjøre er å registrere deg en bruker på Fantasy Premier League-siden (du finner link når du går inn på Unibet). Deretter må du sende en epost til fantasy@unibet.com med ditt lagnavn og Unibet brukernummer. Vi anbefaler at du velger deg et lagnavn med omhu, da dette ikke kan endres på etter registrering.

Til slutt blir du med ved å skrive inn ligakoden 22vkai. Bookmakeren har også laget en egen Facebook gruppe som du kan delta i for å diskutere og snakke om Premier League. Bare søk etter Unibet Fantasy League.

Dette må du vite før du begynner spillingen

Som med alle andre kampanjer og konkurranser er det også noe informasjon du bør få med deg på forhånd angående denne kampanjen. Før du begynner å spille er det greit å ha i bakhodet at du må sette inn og tippe for minst 100 kr før starten av en måned, i løpet av den halve sesongen, og i løpet av hele sesongen. Det at kravet for innskudd og innsats ikke er mer enn minstebeløp for innskudd ellers tror vi vil gjøre at flere spillere vil få muligheten til å delta i konkurransen.

Videre er det viktig å merke at prengepremiene baseres på den opptjente poengsummen i den respektive måneden, og ikke sammenlagt. Dette gjelder derimot kun for månedspremiene. For å få sjansen til å vinne i løpet av halv- og helspillet må man melde seg på før den 1. oktober 2019.

Ny spiller? Skaff deg en spennende velkomstbonus på oddsen!

For å delta i den overnevnte konkurransen må man allerede ha en aktiv brukerkonto, og ha foretatt minst ett innskudd fra før hos Unibet. Men ikke fortvil hvis du ikke har gjort dette ennå – se heller på det som en gyllen mulighet til å motta en flott velkomstbonus på oddsen når du registrer deg via oss! Som ny spiller hos denne bookmakeren kan du glede deg over hele 3 gratisspill (freebets) på 100 kr hver. Dette får du når du setter inn minst 100 kr på ditt første innskudd. Det er altså ikke verre enn det!

Hvorfor bør DU spille hos Unibet?

Kjenner du at du er gira på å starte å spille hos denne bookmakeren, men er fremdeles litt usikker? I så fall hjelper det kanskje hvis vi forteller deg noen gode grunner til å spille hos akkurat Unibet. Som du kanskje allerede vet så har denne bookmakeren laget seg et utrolig godt rykte blant både casino- og oddsspillere. Dette er av flere grunner, men den vanligste grunnen til dette er deres utrolig gode utvalg av ulike pengespill på nett, med mye variasjon og verdi til spillerne.

En annen grunn er nettsidens brukervennlige og ryddige oppsett som gjør det lett for både erfarne og nye spillere å navigere rundt på siden. Til slutt så kan vi også nevne at dette er en bookmaker som ofte tilbyr gode kampanjer, spesielt på oddsen. Så ved å bli spiller hos Unibet, vil du alltid oppleve spenning i hverdagen. Registrer deg i dag via oss, og sikre deg dine gratisspill i dag!

Andre bookmakere med Fantasy Premier League

Naturligvis er det ikke bare Unibet som har kastet seg med på Fantasy Premier League. Også andre bookmakere tilbyr dette – og selvsagt med store premier i potten de også! Som du kanskje allerede var klar over så er det helt gratis å spille Fantasy Premier League da dette tilbys på PL sin offisielle nettside. Men det er jo enda mer spennende å spille når man får sjansen til å vinne gode premier – er du ikke enig? Alt du trenger er en spillerkonto hos en bookmaker, og registrere deg også via dem.

Dette er noen av bookmakerne du kan spille hos:

 • Rizk Sport – Rizk har forberedt en spennende konkurranse med 250.000 kr i premiepotten. Selv om dette bare er halvparten av hva Unibet har forberedt, så er det allikevel veldig attraktivt. Bli med i denne konkurransen på samme måte som for Unibet, bare pass på å skrive inn xknyv2 innen kl. 23:59 den 23. august.
 • CoolBet Sport – CoolBet har også slengt seg med i år, med flotte premier i premiepotten – både månedlige og sesongpremier. Alt du trenger er en Coolbet konto!
 • Guts Sport – Det lønner seg å være spiller hos Guts. Her får du muligheten til å få en 100 kr bonus hver måned, i tillegg til månedlige og sesongpremier. Bare meld deg på hos Guts og på Premier League hovedsiden, så er du med!
 • Bethard Sport – Bethard har tatt en egen vri på Fantasy Premier League i år. Her kan du nemlig bli med på turneringer, hvor du kan vinne store premier. Akkurat nå har de 2 PL turneringer hvor man kan vinne en del av 75.000 kr og 2.500.000 kr.

For å delta noen av de overnevnte konkurransene, så må du ha en spillerkonto hos bookmakeren. Har du ikke dette, er det bare å registrere seg via oss!

Har du ikke konto på Fantasy Premier League, er det helt gratis å åpne en her.