Boksing odds

Odds på boksing

Odds på boksing er veldig spennende takket være høydramatiske vendinger og høyt intensitetsnivå fra begynnelse til slutt. Noen har fulgt med på boksing siden Joe Frazier og Muhammed Alis «gylne epoke», mens andre nettopp har fått øynene opp for sporten.

Uansett om du er nybegynner eller blodfan av boksing, kan betting på boksing være givende. Vi viser deg hvordan du går frem.

Bettingselskaper med odds på boksing

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
iBet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Sats penger på boksekamper

Det er svært populært med betting på boksing, også her i Norge. Sporten er kanskje ikke like kjent og prominent som fotball eller håndball, men tiltrekker seg likevel mange fans. Vi har dessuten noen norske boksestjerner som har gjort det stort, som for eksempel Cecilia Brækhus.

Med norske boksere i ringen blir det ekstra spennende å satse penger på sporten. Det er imidlertid også veldig morsomt å tippe på store internasjonale stjerner fra andre land.

Slik fungerer betting på boksing

Betting på boksing fungerer stort sett som odds på andre sporter. Det betyr at du satser på et utfall, og deretter kan du vinne innsatsen din multiplisert med oddsen om du tippet korrekt. Tippet du feil, ja, så taper du innsatsen.

Dersom du tipper på et utfall i en boksekamp med høye odds, kan du med andre ord potensielt vinne mye. Odds gjenspeiler imidlertid risiko. Høye odds betyr at det er lite sannsynlig at hendelsen inntreffer. Sjansen for å tippe feil øker.

Tipper du derimot på lave odds på boksing, er det større sannsynlighet for at du tipper rett. Den potensielle gevinsten er kanskje ikke så stor, men du spiller også med mindre risiko.

Oddsobjekter i boksing

Odds på boksing er morsomt siden du kan velge mellom flere ulike oddsobjekter – altså ulike utfall å tippe på.

Her er noen av oddsobjektene du kan velge mellom:

  • Seier
  • Tap
  • Uavgjort
  • Knockout
  • Teknisk knockout
  • Point win
  • Tidspunkt (i hvilken omgang avsluttes boksekampen)

Det finnes med andre ord mange spennende utfall å tippe på. Du kan tippe på hvem som vinner boksekampen, hvem som taper eller om kampen avgjøres på teknisk knockout. 

Det er mulig å spille på kombinert odds på boksing. Da kombinerer du odds fra flere oddsobjekter, og kan vinne dersom alt du tipper på var riktig. Oddsen blir da ekstra høy, slik at du potensielt kan vinne mer penger.

Pre-match og live odds på boksing

Når det er snakk om odds på boksing kan du hos de fleste bettingsider velge mellom live odds og vanlige odds. Med vanlige odds mener vi betting før motstanderne møtes i ringen. Ved live betting tipper du altså mens bokserne møtes.

Live odds på boksing er veldig spennende, og man vil som regel se at oddsen hopper opp og ned etter hvert som boksekampen utvikler seg. Hos noen bettingsider får du tilgang på cashout. Da kan du hente ut gevinsten din før kampen er avgjort.

Med cashout får du altså mulighet til å sikre en eventuell gevinst, før boksekampen eventuelt tar brå en vending. Ikke alle bettingsider tilbyr cashout, men mange gjør det. 

Enten du tipper på resultatet før eller under boksekampen, er odds på boksing veldig spennende. Prøv deg gjerne frem, og finn ut hva slags betting som passer deg best.

Betting på turneringer som Legacy Box Cup, AIBA og VM i boksing

Det finnes en rekke spennende turneringer og mesterskap i boksing, og du kan tippe på kamper i flere av dem. Norges største bokseturnering kalles Legacy Box Cup, og her kan du tippe på utfallet i ringen når norske boksetalenter møtes.

AIBA (International Boxing Association) arrangerer også turneringer. Vi kan blant annet nevne AIBA Continental Championships, AIBA Women’s World Boxing Championships og AIBA Junior World Boxing Championships.

Verdensmesterskapet (VM) i boksing er også et høydepunkt som er verdt å følge med på. Foruten OL i boksing er VM den aller gjeveste boksekonkurransen. Hekt siden 1885 har det blitt kåret verdensmestere i blant annet tungvektsboksing.

Cecilia Brækhus vant – som første kvinne – alle de fire VM-beltene. Disse beltene kom fra verdens største bokseforbund, nemlig WBA, WBO, IBF og WBC.

Hvilken bettingside er best for boksing?

Det finnes en rekke bettingsider som tilbyr odds på boksing. Hos de fleste er det mulig å tippe både før og under kampen (altså pre-match eller live). Du finner også en rekke oddsobjekter hos hver av bettingsidene.

Sjekk gjerne hva slags odds på boksing de ulike bettingsidene tilbyr før du registrerer deg. Oddsen vil som sagt være avgjørende for hvor mye du eventuelt kan vinne. Vi har listet opp alle de beste bettingsidene for odds på boksing på denne siden.

Når du skal velge bettingside bør du ikke bare se på sidens tilbud innen odds på boksing. Sjekk også at siden har andre spill du liker, enten det er spilleautomater, live casino, virtuell sport eller noe annet. 

God kundeservice og spennende bonuser er også viktig, og det samme kan sies om bruker- og mobilvennlige nettsider. Sidene vi anbefaler scorer høyt på alle disse områdene. 

Hent en oddsbonus på boksing

Gjennom flere av bettingsidene vi anbefaler kan du motta flotte bonuser. Nye spillere kan som regel motta en velkomstbonus. I mange tilfeller er det mulig å få en egen velkomstbonus som kan brukes på sport og odds på boksing.

Du kan for eksempel øke innskuddet ditt med en gitt prosent, motta oddsboost eller få gratisspill. På den måten kan du få ekstra penger til å bruke på betting på boksing. Husk samtidig på at bonuser kan ha omsetningskrav, så sjekk dette før du takker ja til en bonus.

Er du klar for odds på boksing?

Bettingsider tilbyr odds på en rekke sporter, og boksing er en av dem. Odds på boksing kan være svært underholdende og spennende, siden boksekamper har høy intensitet fra start til slutt. 

Når to motstandere møtes i ringen kan kampen avgjøres på teknisk knockout, knockout eller andre faktorer. Du kan tippe på en rekke spennende oddsobjekter, enten du tipper live eller før kampen starter.

Finn de beste bettingsidene for odds på boksing via siden vår, og sett i gang. Betting på boksing er like enkelt og moro som betting på andre sporter.

Publisert: 1/11/2021 · Sist oppdatert: 1/11/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.