eSports odds

eSports har hatt en rivende utvikling de seneste årene, og gått fra å være en nisjesport, til et fenomen med enorme seertall verden over. Prognosene anslår over 200 millioner seere som følger sporten på fast basis i 2019.Den enorme veksten har selvsagt åpnet mulighet for eSports odds og betting, noe vi tar en nærmere titt på i denne artikkelen.

eSports odds på nett

Mer om odds på spesifikke eSports ligaer lenger ned på denne siden ↓

Sportsbetting er uten tvil en lidenskap for mange. Trenden er at flere og flere tester det ut. Det er heller ikke så rart. Det byr på mye spenning, og har man en plan med spillingen er sannsynligheten stor for at man ender opp i pluss økonomisk.

Innenfor sportsbetting er det nemlig slik at det ikke er særlig hensiktsmessig å spille uten å ha satt seg inn i den aktuelle sporten. På en annen side kan man øke vinnersjansene i betydelig grad, fordi man med informasjon og kunnskap øker sjansene for suksess. Om man ikke er forfulgt av uflaks er betting en spillform hvor det over tid er fullt mulig å bygge et økonomisk overskudd.

Spill odds på eSports hos disse bettingselskapene:

Pixel.bet logo

Pixel.bet

LES OMTALE

Ingen oddsbonus

ingen omsetningskrav

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Melbet logo
900 NOK

eksklusiv ekstrabonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Stor økning i eSports odds

En av de sportene som vokser mest i popularitet innenfor sportsbetting er eSports. I stadig flere sportseksjoner hos bettingselskapene kan man se at det tilbys spill på populære spill innenfor eSport-sjangeren. De spillselskapene som fokuserer mest på dette tilbyr også statistikk, analyser og annen informasjon som skal gjøre det enklere å spille på favorittutøveren eller et lag som vedkommende befinner seg på. Blant disse bettingselskapene går Betway i front når det kommer til å front eSport, noe som gjør selskapet til et svært godt valg om du er spesielt interessert i eSport.

Fortsatt ukjent for mange spillere

For mange som er lidenskapelig opptatt av idrett og sportsbetting kan eSports odds være et helt ukjent begrep. Dette er ikke en tradisjonell idrett, men en konkurranseform innen dataspill. I Asia har dette være stort i mange tiår, men det er først de siste årene at dette har fått en viss størrelse i Norge. For mange har sporten gått under radaren, siden den ikke er en tradisjonell sport. Men på verdensbasis er den enorm, med massevis av turneringer, sponsorer, turneringspremier og livesendinger via nye nettkanaler.

Dette har bettingselskapene forstått, og derfor satses det på denne idretten. Dermed får man engasjert flere innenfor sportsbetting som i svært liten grad er opptatt av annen idrett, og derfor sjelden eller aldri plasserer veddemål på tradisjonell idrett. Så populært har eSport blitt, at enkelte videregående skoler i Norge har startet egne studieløp rettet mot eSports.

De aller fleste holder på med sportsbetting fordi de har en spesiell interesse for en idrett eller en sportsutøver. Kanskje har man holdt med den aktuelle idretten selv. Det er en stor fordel når man skal spille på odds. Med en favorittutøver innenfor idretten blir gjerne både engasjementet og spillingen større. Samtidig er ikke dette nødvendigvis en fordel når man skal plassere et veddemål i en turnering eller match mellom to lag i eSports. Spiller man kun etter hjertet kan dette fort bli fatalt for bankkontoen. Spiller man på denne måten ignorerer man god og objektiv informasjon som over tid gir mer suksess.

Slik fungerer betting på eSports

I eSport kan man selvsagt spille på utfallet av en kamp mellom lag eller utøvere. Dette er det mest vanlige og det enkleste. Med slike spill har man en sjanse på 50% til å lykkes. I utgangspunktet. Deretter kan man basert på odds, informasjon og statistikk forbedre vinnersjansen. Dette sikrer ikke alltid suksess, men over tid gjør det det.

Innenfor eSports odds kan det også spilles på andre ting. I hver eneste kamp er det mulig å spille på hvem som vinner det første nivået/kartet, det andre, tredje og så videre. Det kan spilles på spredning og det kan spilles med handikap. Selvsagt kan man plassere langtidsspill hvor man spiller på hvem som vinner en turnering, eller hvem som sikrer seg de tre plassene på seierspallen. Mulighetene er mange og man må egentlig sjekke i hver turnering hvilke muligheter som byr seg, siden dette også avhenger av spillet det konkurreres i.

Selv om eSports odds er relativt nytt innenfor sportsbetting, så blir sporten langt fra stemoderlig behandlet. Det kan spilles på kamper med cashout, og man kan også spille på liveodds, selv om det er færre av disse. Hos enkelte bettingsselskaper kan man også følge med på oppdateringer via grafisk livestream.

Betting på turneringer i Dota 2, Starcraft 2 og Counter-Strike: GO

Innenfor eSports er det mange klassiske turneringer i de mest populære spillene. I tillegg til turneringer i de nevnte spillene, er også League of Legends og Overwatch populære blant eSport-interesserte oddsspillere. Mulighetene er mange om man driver oddsspill på eSport. Enten det er enkeltkamper i turneringer, langtidsspill i forkant eller noe annet.

De beste bettingselskapene for betting på eSports

For spill på eSports finner man mange gode bettingselskaper. Det gjelder å finne et som har det tilbudet man er fornøyd med. Gode valg for norske spillere er blant annet Betway, Bethard og Betsson. Hos disse byr Sportsbooken på en del ekstra i form av informasjon, tips og live streaming.

Sjekk oddsen på eSports flere steder før du velger sted å spille

Det beste tipset er imidlertid å spille der oddsbetingelsene er best. Om din foretrukne bookmaker ikke har oddsgaranti som kompenserer spill til dårligere odds, så er det smart å ha spillerkonto hos 4-6 bookmakere. Det gir full fleksibilitet til å spille der oddsen er best. Kostnaden er den samme uansett, men man vinner mer når man vinner!

Flere artikler om eSports odds:

RELATERTE ARTIKLER

Publisert: 11/1/2019 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.