Fordkraft-ligaen odds

Fjordkraft-ligaen er Norges øverste ishockey liga, med røtter tilbake til 1934. Selv om ishockey ikke når helt opp blant andre idretter her til lands, så er det fortsatt en viktig sport, og på verdensbasis er hockey meget populært! I denne beintøffe idretten finnes det også interessante oddsspill.

Odds på Fjorkraft-ligaen

De beste bettingselskapene for odds på Fjordkraft-ligaen

Da ishockey odds ikke er like populært som andre idretter, så kan det være lurt å være noe obs på hvilke bettingselskap en velger her. Selv om de fleste tilbyr majoriteten av spill, så er det altså enkelte som tilbyr ekstra spill. Skal du spille på Fjordkraft-ligaen er det dessuten lurt å lete etter et bettingselskap rettet mot det norske markedet!

Finn odds på Fjordkraft-ligaen her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

NordicBet

NordicBet er det perfekte valget for oddsspill på Fjordkraft-ligaen. Det er fordi de både er fokusert på hockey, og rettet mot det norske markedet for betting. Dessuten frister NordicBet med en innskuddsbonus over dine 3 første innskudd som tilsvarer opp til 1000 kr i gratisspill – penger som selvfølgelig kan settes på hockey.

Betsson

Med tanke på at Betsson originalt er et svensk spilleselskap, så tilbyr de også gode muligheter for spill på hockey. Svenskene elsker tross alt sporten, og det er kanskje derfor Betsson tilbyr en rekke oddsobjekter her. Du kan også motta 100% i bonus på ditt første innskudd opp til 2000 kr!

Unibet

Tross svensk opprinnelse, så er Unibet også et lite stykke norsk. Hockey er derfor selvfølgelig en stor del av deres nordisk inspirerte sportsbook. Unibet byr på diverse oddsobjekter, og du velger selv mellom oddsbonusen på 200% opp til 1000 kr, eller 500% opp til 500 kr.

Dette er Fjordkraft-ligaen

Fjordkraft-ligaen huser Norges beste hockeylag, som for øyeblikket teller 10. Det relativt lave antallet lag gjør ligaen meget tøff, og nivået er rimelig høyt – med tanke på at de færreste spillerne tross alt er helt profesjonelle.

Hovedsesongen beløper seg fra September til Mars, før lagene skal ut i enten sluttspill for å vinne tittelen, eller sluttspill for å unngå nedrykk. Fjordkraft-ligaen er den eneste norske ligaen med denne amerikansk inspirerte strukturen. Dette systemet gjør derimot hockey meget spennende for tilskuerne!

Tross sluttspillet vil det kåres en vinner av hovedsesongen, men dette er det altså de færreste som bryr seg stort om. Alle lag bortsett fra de 2 nederste på tabellen skal ut i sluttspillet om å vinne tittelen, slik at den ordinære sesongen egentlig ikke har stort å si i Fjordkraft-ligaen.

Verdt å merke seg ved Fjordkraft-ligaen er også at dette virkelig er en sport som domineres av Østlandet. Samtlige lag, bortsett fra Stavanger, befinner seg her. Det finnes faktisk ingen Fjordkraft-ligaen lag nord for Lillehammer!

Oddsobjekter på Fjordkraft-ligaen

Oddsspill på hockey generelt minner mye om spill på andre lignende lagidretter. Du kan sette dine spill før kampen, underveis via live betting, eller tippe på turneringen i sin helhet. Det er dessuten god dekning av Fjordkraft-ligaen over TV og streamingtjenester, slik at du kan følge ligaen tett mens du tipper.

Den første typen spill, pre-match spill, spenner om alt fra kampvinner, til resultat, over/under, hvem som vinner enkelte perioder, og spill rettet mot enkeltspillere, slik som mål scoret, utvisninger, og mye mer. Det er under denne kategorien, slik som i de fleste sporter, at du finner flest spill.

Live betting har derimot en rekke spill også, da majoriteten av de du finner under pre-match kategorien. Fordelen med live betting på hockey er at du kan se an dagsformen til lagene, for deretter å avgjøre hvem som er mest på tå hev. Med lange og tøffe sesonger, så er live betting på Fjordkraft-ligaen en viktig funksjon.

Du kan selvfølgelig også sette oddsspill på Fjordkraft-ligaen med en noe lengre horisont. For eksempel kan du satse på ligavinneren, eller hvilket lag som vinner sluttspillet i Fjordkraft-ligaen.

Tidligere vinnere

Fjordkraft-ligaen har en lang og stolt historie, da tidligere selvfølgelig under andre navn. Senest frem til 2020 gikk Fjordkraft-ligaen under navnet GET-ligaen.

Vålerenga er utvilsomt det mestvinnende laget med hele 26 titler, men de har faktisk ikke vunnet siden 2009. Bak Vålerenga står Furuset og Forward med 7 titler, men disse konkurrerer ikke i GET-ligaen lengre.

Både Stavanger Oilers og Storhamar står også med 7 titler, og disse spiller i Fjordkraft-ligaen til den dag i dag. Stavanger Oilers har for øvrig vunnet alle sine 7 titler siden 2010, deriblant 6 på rad mellom 2012 og 2017.

De siste 2 årene har derimot både Storhamar, og kanskje noe overraskende Frisk Asker, rasket med seg titler også. Dette understreker det faktum at Fjordkraft-ligaen er en rimelig åpen liga, og med sluttspillet kan virkelig hvem som helst stikke av med tittelen her!

Liste over siste års Fjordkraft-ligaen vinnere (tidligere kjent som blant annet GET-ligaen):

  • 2021/22 - Stavanger Oilers
  • 2020/21 – Frisk Asker
  • 2019/20 – Frisk Asker
  • 2018/19 – Storhamar
  • 2017/18 – Stavanger Oilers
  • 2016/17 – Stavanger Oilers
  • 2015/16 – Stavanger Oilers
Publisert: 29/7/2019 · Sist oppdatert: 28/9/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.