Odds og betting med mobilinnskudd

Mobiltelefonene blir viktigere og viktigere i hverdagen vår, og det er praktisk å gjøre innskudd ved hjelp av mobilen når du skal gjøre innskudd hos bettingsider på nett. 

Odds og betting mobilinnskudd

For mange er mobiltelefonen også den foretrukne plattformen for å spille på odds og betting og da er det smart at mobiltelefonen også kan brukes til å gjøre innskudd hos bettingselskapene.

I denne artikkelen ser vi nærmere på ulike måter å spille odds og betting ved hjelp av mobilinnskudd.

Fungerer mobilinnskudd hos norske bettingselskaper?

Det er en rekke metoder for å gjøre mobilinnskudd hos norske bettingselskaper.

De fleste bettingsidene er lagt opp med et dynamisk design som gjør at sidene tilpasser seg mobilskjermen og mobilnettleseren.

Dette gjør at uansett hvilken betalingsmetode man benytter seg av så er det sannsynlig at man også kan benytte seg av metoden på mobil og på den måten gjøre et vellykket mobilinnskudd.

Mobilinnskudd med Visa

Betaling med vanlige bankkort som Visa og Mastercard fungerer som regel fint på mobiltelefon. Vinduet der man skriver inn kortinformasjonen tilpasser seg mobilskjermen slik at det er enkelt å gå gjennom betalingsprosessen.

Gjør innskudd med Visa via mobilen her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
MobileBet logo

Mobilebet

LES OMTALE

2000 NOK

ukentlige gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Mobilinnskudd med digitale betalingstjenester

Det finnes også en rekke nye betalingsmetoder som gir deg tilgang til egne virtuelle betalingskort som du kan laste ned på mobiltelefonen din som en app, og bruke til å gjøre mobilinnskudd hos bettingselskapene. To av disse tjenestene er EntroPay og Revolut.

Også de elektroniske lommebøkene (e-wallets) er populære betalingsmetoder for nordmenn som vil spille odds og betting. Elektroniske lommebøker som Neteller , MuchBetter og Skrill er populære løsninger som aksepteres hos mange av de største norske bettingselskapene, og også disse tjenestene kan lastes ned i en app for mobiltelefonen din.

Virker på alle moderne mobile enheter

Mobilinnskudd til odds og betting er mulig uavhengig av hvilken smarttelefon du bruker, enten det er Huawei, Samsung Galaxy, Sony Xperia eller Apple iPhone.

Mobilinnskudd fungerer også i de fleste nettleserne til mobil, slik som Chrome, Firefox, Sarafi eller Opera.

Slik fungerer mobilinnskudd

Felles for mobilinnskudd er at det er snakk om overføringer til bettingselskapene som skjer på mobiltelefonen (eller nettbrettet).

De fleste bettingsider i dag er responsive. Dette betyr at de har et design som tilpasser seg skjermen de besøkes på.

Besøker man for eksempel Unibet, Betsson eller Betway sine nettsider fra nettleseren på mobilen vil sidene automatisk tilpasse seg mobilens skjermformat og fremstå som brukervennlig og oversiktlig for spilleren.

En rekke norske bettingselskaper har også en egen app som kan lastes ned til de fleste mobiltelefoner, der spillerne i tillegg til å kunne spille på odds og betting også kan gjøre innskudd og uttak.

Med dagens avanserte mobiltelefoner og responsive nettsider og apper er det enkelt å gjøre innskudd og uttak med mobilen.

Uansett hvilken betalingsmetode man bruker for innskudd vil tjenesten også støtte mobilinnskudd.

Du kan blant annet gjøre mobilinnskudd med:

Når du går gjennom betalingsprosessen ved hjelp av en av disse betalingsløsningene vil det du ser på skjermen tilpasse seg til mobiltelefonens skjerm.

En av tjenestene å listen lar deg faktisk til og med foreta et mobilinnskudd og betale med mobilregningen. SIRU Mobile trekker overføringen til bettingselskapene direkte fra mobilregningen din.

Siden stadig mer av spillingen på odds og betting foregår på mobiltelefonen er det derfor en selvfølge at også innskudd og uttak kan gjøres ved hjelp av mobilen. Du trenger egentlig bare en mobil for å få en fullverdig spillopplevelse hos de fleste norske bettingselskaper.

Avgifter og kostnader

Hvilke avgifter og andre kostnader som påløper ved mobilinnskudd kommer an på hvilken betalingsmetode man benytter seg av.

Dersom man gjør innskudd med betalingskort som Visa og Mastercard er det ikke uvanlig at bettingselskapene til et gebyr på inntil 2,5 % av innskuddsbeløpet.

Bruker man en elektronisk lommebok (e-wallet) til å gjøre innskudd slipper man gjerne å betale et eget gebyr for dette hos bettingselskapene.

Det er imidlertid greit å være klar over at du ofte må betale egne gebyrer får å fylle opp de elektroniske lommebøkene i utgangspunktet.

Sikkerhet og kundeservice

Mobilinnskudd er like trygt som alle andre former for innskudd og betalinger på ett.

Betalingsløsningene som bettingselskapene benytter seg av er velkjente, populære og velutprøvde løsninger som har tusenvis av fornøyde kunder og i noen tilfeller millioner er brukere.

Moderne teknologi, som for eksempel krypterte transaksjoner, sørger for at mobilen er et sikkert redskap for å overføre penger for å spille odds og betting på nett.

Konklusjon: Anbefaler vi mobilinnskudd eller et alternativ?

Dersom du bruker mobilen til å spille odds og betting er det ingen grunn til at du ikke skal bruke mobilen til mobilinnskudd hos bettingselskapene.

Det er naturligvis greiest å gjøre alt på samme sted, og hadde vært tungvint om du måtte bruke en pc kun for å gjøre innskudd.

Heldigvis er dagens bettingsider utviklet både med dynamiske nettsider og apper for mobiltelefoner slik at også innskudd og uttak fungerer glimrende på de fleste typer smarttelefoner og i de fleste mobilnettlesere.

Publisert: 30/9/2021 · Sist oppdatert: 4/2/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.