Alternative oddsspill

Innenfor verdenen av odds er det ikke bare sport det spilles på. Selv om oddsspill på fotball, tennis, hockey, og diverse idretter utvilsomt dominerer markedet, så finnes det også mange andre typer spill. Har du ennå ikke prøvd disse, så kan dette være en interessant måte å få variasjon i dine spill på!

Mer om spesifikke alternative odds lenger ned på denne siden ↓

De beste bettingselskapene for alternative oddsspill

De aller fleste bettingselskapene i dag tilbyr en form for alternative oddsspill, men det er relativt stor forskjell i utvalget her. Noen har kun politikk som alternative oddsspill, mens andre også inkluderer reality TV og talentprogrammer, slik som sang- og danseprogrammer. For eksempel er det ikke uvanlig å finne odds på Idol og Skal Vi Danse.

Spill på alternative odds her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Politikk, reality TV og mye mer

Blant alternative oddsspill finnes det faktisk et bredt utvalg, og du kan legge spill på nesten hva som helst. Altså kan du sette spill på det meste av det som foregår rundt omkring i verden. Det viktigste her er at du følger godt med, akkurat som ved spill på idretter.

Odds på politikk

Politikk er med sine meningsmålinger mest sannsynlig det alternative oddsspillet som lettest kan kalkuleres. Du kan tippe på hvem som for eksempel blir den neste presidenten i USA, eller om land går inn/ut av EU. Følger du godt med på meningsmålinger og er god til å gjette politiske valg, så er dette spillet for deg.

Innen politikk er det nok liten tvil om at det er presidentvalgene i USA, som forekommer hvert 4. år, som er de aller mest interessante spillene.

Odds på reality TV

Som en kontrast til den seriøse politikken, så kan du også tippe på reality TV serier. Her er det viktig å huske på at selv om en av deltakerne kanskje er favoritt i starten, så har ikke det stort å si. Farmen er et godt eksempel på dette. Å sette oddsspill på reality TV serier er en perfekt kombinasjon med å se på fra sofaen!

Odds på film og TV-serier

Hvis du har en favoritt film- eller TV-serie kan du kanskje også finne odds på disse. For eksempel var det mange bettingselskaper som lot deg tippe på utfallet av den avsluttende sesongen i Game of Thrones. Andre populære filmer og serier man stadig kan finne odds på, er for eksempel Marvel- og James Bond-filmene.

Andre

Spennet av alternative oddsspill strekker seg langt utover politikk og reality TV. I tillegg kan du nemlig satse på Oscar- og Emmy utdelinger, hvem som blir den neste paven, Miss World, hvem som skal bære den olympiske ilden, og mer. De fleste store begivenheter som skjer rundt omkring i verden havner her.

Spill på alternative oddsspill i dag!

Som nevnt har de aller fleste bettingselskap et tilbud av alternative oddsspill. Dette tilbudet er ofte forskjellig fra sportsbook til sportsbook, så det kan være lurt å skaffe seg en god oversikt før man setter i gang.

Alternative oddsspill er et interessant avbrekk fra de tradisjonelle oddsspillene på sport. Ønsker du å prøve noe litt annet neste gang du skal spille på odds, så kan spill på politikk, reality TV, og diverse hendelser være interessant!

Flere artikler om alternative odds:

Publisert: 25/7/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.